Kötü olmuş ama düzelince schalkeye çok büyük faydası olacaktır
Printable View
Kötü olmuş ama düzelince schalkeye çok büyük faydası olacaktır
İki oyuncuda iyi ama Dortmunda iyi kazık atmışlar
Bu Kanal 24'ü nasıl izleriz?
Büyük şansızlık olmuş.Sanırım diğer yeni transfer Hollandalı ön liberoda (adı aklıma gelmedi) sakatlanmış.Eşşek şansı derler buna.
Schalke bu kezde Engelaar'ı kaybetti
Schalke 04, Farfan'ın sakatlığın ardından şimdi de Engelaar'ı kaybetti.
10 milyon €’luk yeni transfer Jefferson Farfan haftaiçi oynanan Atletico Madrid maçıonda omzundan sakatlanmış ve 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.
Alman ekibi şimdi de bir başka önemli transfer Engelaar’ın sağ dizinden yaşadığı sakatlık ile şok oldu. Ortasaha oyuncusunun dün yapılan kontrollerde sezonun açılış maçı olan Hannover karşılaşmasında oynayamayacağı açıklandı. Yerine ise Levan Kobiashvili yer alacak.
Konu hakkında konuşan Andreas Müller “İlk başta menisküsünde sorun olduğunu sandık ve bu nedenle operasyon gerekiyordu. Ancak buna gerek yokmuş. Onu ikinci Atletico maçına yetiştireceğiz. Farfan ve Engelaar çok önemli oyuncular. Tabi kadrodaki diğerleri onların yokluklarını kapatacaklar. Kendi sahamızda bu sezon maç vermeyi düşünmüyoruz. Ancak haftaiçi maç oynayınca haftasonu sorun yaşıyorsunuz” dedi
Sanırım Engelhart'dan bahsettin Şemsi abi...
Evet bahsettiğim kişi Engelaar'dı Emre.:)
Bundesliga'da ilk hafta mücadelesinde Schalke 04'ün Veltins-Arena'da konuğu Hannover 96'ydı. Schalke mücadeleyi 3-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı. 90 dakika içinde iyi görüntüsüyle rahat bir skora ulaşan Schalke 04'e galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Bordon, 7 ve 64. dakikalarda Kuranyi kaydetti.
Maçın başında ilk 10 dakika içinde 2-0 öne geçen Schalke 04'de Türk oyuncu Halil Altintop Hannover 96 karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Schalke 04 adına günün başarılı isimlerinden biri de Ivan Rakitic oldu. Rakitic Bordon ve Kuranyi'nin ikinci golünde asistin sahibiydi. Bundesliga'da ilk hafta mücadelelerinde 16 Ağustos Cumartesi günü gündüz oynanan maçlardan alınan sonuçlar şu şekilde oluştu;
Arminia Bielefeld 2 - 2 Werder Bremen
Bayer Leverkusen 2 - 3 Borussia Dortmund
Energie Cottbus 0 - 3 Hoffenheim
Karlsruhe 1 - 0 Bochum
Schalke 3 - 0 Hannover
Wolfsburg 2 - 1 Köln
Neden bu kanaL 24 maç sırasında bozuLuyor bende anLamadım.
Hoffenheim'ın bu senenin sürpriz takımı olacağa benziyor.
Hoffenheimin enrgieyi yenmesini bekliyordum açıkçası ama bu yılın süpriz takımı wolfsburg olacak kanımca
ya kanal 24'te mi veriyor bundesliga maçlarını ? bi de 24 neden şifreli oluyoır ???
Heeeyyt beee Hoffenheim'ım benim nasıl atmış 3 tane :D
orta sıralarda iyi bir yerde bitiricez inşallah bu sezonu :D
Kanal 24 maçlar dışında da çekmiyorki uyduda??
Mısırlı milli forvet Mohammed Zidan, eski takımı HSV Hamburg’dan Dortmund’a transfer oldu.
Hamburg’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Batı Almanya ekibi, Mladen Petric ve bir miktar para karşılığında yıldız oyuncuları Mohammed Zidan’ı Dortmund’a transferini onayladı.
“Mladen Petric’in bundan sonra Hamburg forması giyeceğini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Mohammed Zidan’a yeni takımı Dortmund’a başarılar diliyoruz.”
Böylece geçtiğimiz yıl beklenen performansı gösteremeyen Zidan, 5.7 milyon Avro ve Petric karşılığında Dortmund’a transfer olmuş oldu.
Transferini yorumlayan 26 yaşındaki forvet, her ne kadar çok kısa sürede Hamburg’dan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirtsede, yeni takımında kendini kanıtlayacağını söyledi.
“Hamburg’dan bu kadar kısa sürede ayrılmak istemezdim ancak Dortmund’a transfer olarak doğru bir iş yaptığımı düşünüyorum.”
Hamburg bu takastan karlı çaıktı kanımca
Ben Zidan'ın Petriç kadar iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bakalım kim karlı çıkmış bu transferden ileride belli olacak.
Sadece Pertiç le Takas etmemişlerki :) Petriç + 5.7 Milyon Euro = Zidan... İyi Kazık Atmış Hamburg
zidan bekleneni bu sefer verebilirse dortmund kazık yemiş olmaz ama veremezse ki bence veremeyecek dortmund su içsin üstüne :)
Emre :D Belli Şemsi Ne Oldu Sana :D
Petric gibi Ortasaha Kanatlar , Forvet arkası , FOrvet oynayacak adamı yolla isminden başka Zidane benzerliği olmayan yeteneksiz adamı al. Frei - Valdez - Klimovicz varken Zidan nerede oynayacak acaba
Arjantinli sol bek Luciano Fabian Monzon, Hamburg yolunda.
Bundesliga ekibi 21 yaşındaki oyuncu için Real Betis ile girdiği mücadeleden galip çıktı.
Boca başkanı Pedro Pompilio Sky Sports News’e “Hamburg ile Monzon’un transferi konusunda her konuda anlaşmaya vardık” dedi.
“Mutluyuz çünkü Hamburg, Boca ve oyuncu için en iyi anlaşmayı yaptığımıza inanıyoruz”
“Pazarlıklar uzun sürdü ancak en sonunda her şeyi ayarladık” A
rjantin olimpiyat takımıyla Çin’de bulunan oyuncu Arjantin’e dönmeden doğrudan Avrupa’ya geçecek. Oyuncu, kulüple anlaştığı takdirde transfer tamamlanacak.
Hamburg'un çok iyi kadrosu var.Monzon'uda alırlarsa mükemmel bir iş başarmış olurlar...
Hamburg iyi bir kadro kurdu yine Monzonda yetenli bir isim hayırlı olsun
Boca'lı yıldız diyince aklıma direk Riquelme geliyor. Monzon'u ise tanımıyorum açıkçası
Almanya’dan gelen son haberlere göre Borussia Dortmund, Tottenham’ın Güney Koreli oyuncusu Lee Young-Pyo’ya imza attırdı.
Brezilyalı oyuncuları Dede’nin ciddi sakatlığının devam etmesi üzerine transfer sezonunun bitimine az bir süre kala Bundesliga ekiplerinden Dortmund, Tottenham’ın sol beki Lee Young-Pyo’u kadrosuna kattı.
İngiliz kulübünün resmi internet sitesinden yayınlanan bildiriye göre de iki takım, transfer için anlaşmış bulunuyor.
“Kulübümüz, Young-Pyo’nun transferi doğrultusunda Borussia Dortmund ile anlaşma sağlamıştır.”
“Güney Koreli milli sol bek, takımımıza 2005 Ağustos ayında PSV’den transfer olmuş ve toplam 93 kez forma giymişti.”
“Young-Pyo’ya yeni takımında başarılar dileriz.”
Tottenham’a gelmeden önce Anyang Cheetahs ve PSV Eindhoven’da top koşturan 31 yaşındaki oyuncu, Güney Kore milli takımının da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.
Transfer sezonunun başında çıkan haberlere göre PSV’ye geri dönmesi beklenen Lee, Hollanda ekibinin 19 yaşındaki Erik Pieters’i almasıyla kulübünde kalmıştı.
Kanımca iyi transfer .. Hayırlı olsun .. Dortmund'un Jürgen Klopp ile ilk 4'e gireceğini düşünüyorum ..
Unutmadan Subotic'de Avrupa'da adından söz ettirecek bu sene demedi demeyin..:)