Ribery: "Teklifler alıyorum!"
Ribery: "Teklifler alıyorum!"
Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Franck Ribery İngiliz Basını'na yaptığı açıklamada; Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester City'nin kendisine teklifte bulunduğunu dile getirdi. Liverpool ve Manchester United'ın da başarılı oyuncu için nabız yokladığı sızan haberler arasında.
Bayern Münih'le 2011 yılına kadar kontratı bulunan Fransız süper
yıldız Franck Ribery The Sun Gazetesi'ne yaptığı açıklamada; Barcelona, Real Madrid, Chelsea ve Manchester City'nin kendisine 2008/09 Sezonu sonu için teklifte bulunduğunu dile getirdi.
Galatasaray'dan da olaylı bir şekilde ayrılan ve ülkesine dönen Ribery, 2007'de de Marsilya'dan Bayern Münih'e transfer olmuştu.
Marsilya'dan Bayern'e giderken Şampiyonlar Ligi'nde söz sahibi olacak bir takımda oynamak istediğini dile getiren Ribery için şu anda Liverpool ve Manchester United'ın da nabız yokladığı sızan haberler arasında.
Podolski Artık Şaşırmıyorum
Herha Berlin maçının kadrosuna dahil edilmeyen Bayern`in yıldız oyuncusu Lukas Podolski, Klinsmann`ın kendisini tercih etmemesine artık şaşırmadığını belirtti.
http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/29254
Bu mesaj Turksportal Haber Merkezi v0.5b tarafından otomatik oluşturulmuştur.
Frings: “Emekliliği Düşünüyorum”
Werder Bremenin orta saha oyuncusu Torsten Frings bir gün futboldan ayrılmak zorunda olduğunun farkında olduğunu belirtti.
Alman futbolcu Frings artık kariyerin sonlarına yaklaştığının farkında. 32 yaşındaki futbolcu gücünün azalmaya başladığını açıkladı.
Yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan Frings: “Gücümün ne zaman sona ereceğini bekleyip göreceğiz. Şu ana kadar iki Dünya Kupası’nda boy gösterdim. Sanırım ir üçüncüsünde daha oynayacağım. Buda kariyerimin ne kadar parlak geçtiğinin bir göstergesi” dedi.
2008 yılında nedeyse milli takımdan emekli olmak zorunda kalan futbolcu hocası Löw ile yedek kaldığı için bir tartışma yaşamıştı. Daha sonra özür dileyerek affedilen futbolcu sözlerini: “Keşke bu konuyu başa bir şekilde tartışabilmiş olsaydık. Benim izlediğim yol hatalıydı” diyerek sonlandırdı.
21.Şub.2009
Goaltr
Stuttgart Gomez’i satmak istiyor
Stuttgart, golcüsü Mario Gomez’e gelecek teklifleri bekliyor.
Geçen yaz adı Bayern Münih ile anılan ancak EURO 2008’de yaşadığı hayal kırıklığı sonrası kulübünde kalan 23 yaşındaki santrforla ilgili konuşan takımın sportif direktörü Horst Heldt, başka bir çarelerinin olmadığını vurguladı. 30 ila 35 milyon avro arasında fiyat biçilen Alman futbolcuyu Stattgart en iyi teklif yapana satacak gibi duruyor.
Matthaus'dan Bayern'e eleştiri
Lothar Matthäus Bayern Münih’in ofansif hücum prensibini eleştirdi.
Klinsmann’ın sadece golü düşünen bir mantıkla futbol oynattığını söyleyen 47 yaşındaki Alman futbol efsanesi, sadece hücum yapılarak şampiyon olunamayacağını söyledi.
İsrail’in Maccabi Netanya ekibini çalıştıran teknik direktör, ayrıca 1860 Münih’e gitmeyeceğini yineledi. Matthäus’un Lizbon’da patlayan Bayern Münih ile ilgili ne diyeceği merak konusu.