Lass'ın değeri 22 milyon € gözüküyor transfermarktta :D Eğer Real 5 e bırakıyorsa alalım :D
Printable View
Lass'ın değeri 22 milyon € gözüküyor transfermarktta :D Eğer Real 5 e bırakıyorsa alalım :D
"Deivid de Souza’ya Teşekkürlerimizle"
Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna 2006'da dahil olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza ile yollarımız karşılıklı anlaşma sonucu ayrılmıştır.
Formamızla 100'ün üzerinde maça çıkan ve takımımıza önemli katkılar sağlayan Deivid de Souza'ya teşekkür ediyor; Brezilya ekiplerinden Flamengo'da devam edeceği kariyerinin başarılarla sürmesini diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
sonunda.
cok büyük bi kamburu attık sırtımızdaki.
Hayırlı olsun. Bencede artık yük olmuştu kulübe. İyi oldu bu..
Her şey için teşekkürler Deivid. Seni hep İnter'e, Sevilla'ya, Chelsea'ye, Cska'ya attığın o jeneriklik gollerle hatırlayacağız.
Baba golü gördün mü babaaaa :n:
Kendisini ŞL'deki katkısıyla ve yengeç dansıyla hatırlayacağım.Yolu açık olsun.
Yolun açık olsun Deivid. Bu sene ayrılman gerekiyordu. Öyle de oldu. Darısı Güizanın başına. Bilica da gitse hiç fena olmaz.
Misyonunu Zico gittikden sonra tamamlamıştı aslında biraz geç oldu gönderilmesi.
Bolşans, umarım bu gidişe bir geliş olur..:p
Anladığım kadarıyla fesh edildi galiba?
Karşılıklı anlaşma deniyor bonservissiz flamengo ya gitmesine izin vermekte denebilir buna,klupten para cıktığını sanmıyorum ama yinede ufak bi meblağda ödeme yapılmış olabilir.
Tello gibi galiba o da alıcaklarından vazgeçmiştir bonservissiz vermiştir Fenerbahçe
Edit:Karşılıklı olarak feshedilmiş o da Flamengoyla anlaşmış:)
1 milyon euro alacağı varmış sanırım kulüpten ona karşılık bonservisini eline vermişiz.
Ne kadar güzel bir haber ya, yeni transfer yapılmış kadar sevindim. Safralardan yavaş yavaş kurtuluyoruz, senelerin birikimi tabi, hepsi bir anda gönderilemiyor.
Deivid'i hiç beğenmedim, en iyi olduğumuz dönemde bile oynudığı oyunu beğenmiyordum ama attığı o gollerde havalara da az zıplamadım. Bu forma için emek vermiş birisi sonuçta, yolu açık olsun.
Önder, Babacan, Kazım ve Güiza şimdi sırada. 1 yerli oyuncu 1 yabancı oyuncu ve bir de yerli kaleci alıp, transferi kapatırız düşüncesindeyim artık. 10 hakkı da kullanmayız, Güiza gitse bile 1 yabancı alırız.
Vay be koccum deivid yolun acık olsun ceyrek fınal oynamamızın baş mimarlarından dı ancak sonradan yasadıgı problemlerden dolayı performansı dustu,duygusal olmamak lazım artık takımımza katkı veremeyecek futbolcular teker teker gıtmelı başarılar deivid.
Deivid gittiyse transfer bitmemiştir.
deivid badem gözlüydü.
süper haber, önlibero alacağız :)
Son 17 yılda transfere harcanan para: 228.235.000 €
Son 13 yılda satılan oyuncular: 63.770.000 €
Net Gider: 164.465.000 €
Hmm Şimdi Fenerbahçenin yıllık geliri nedir ne değildir birşey düşünmek için onuda bilmek lazım Real madrid'de 10 yıllda 1 milyar euro harcadı o zaman;)ama Real için büyük para değil.
Sakatlığından sonra mental olarak bitmişti iyice.Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle ve yaptığı yengeç dansıyla hatırlayacağım Deivid'i.Yolu açık olsun.
Ama bir yandan transfer yapmışız kadar sevindim bu habere.Artık bir önlibero geliyor,10 yabancı hakkının hepsini kullanmayacağız gibi geliyor bana da.
Fenerbahçeye gün doğdu 2 diarra+Gago satılık listesinde birde Van der vaart var ama orda Alex var
Fenerbahçe Lassana Diarra ile Van der Vaart'ı alıp Cristian ve Bilica'yı yollarsa Avrupa'da ve Türkiye'de çok ciddi başarılar elde edebilir.
Sanmıyorum büyük bir oyuncu alınacağını, genç bir oyuncu alınacak diye düşünüyorum. Fazla beklentiye girmemek gerek.
Deivid'in gitmesi beni yeni transfer haberi kadar heyecanlandırdı. 4 yıl takımda kaldı, ilk geldiği yıl tamamen hüsrandı, sadece Manisaspor'a attığı 3 gol ve Trabzonspor maçında attığı kafa golü ile hatırlıyorum 100. yıl performansını. 2008'de ŞL maçlarında attığı goller güzeldi, onun dışında takıma katkısı yoktu. Attığı gollerle bizi çok ileriye taşıdı. Özellikle Sevilla ve Chelsea maçlarında harikaydı. Zaten o maçlardaki performansı sebebiyle kredisi de yükseldi ve takımda kaldı, ancak ondan sonraki 2 yıl hiç yoktu.
Deivid de Souza gittiğine göre artık bir yabancı daha gidecek demektir. Muhtemelen Güiza gidecek. Yeni transfer için Baroni'nin de gönderilmesi lazım.
Lassana Diarra'yı almamız zor, keşke gelse, Niang'dan bile iyi transfer olur, Guti'den bile ama gelmez, getiremeyiz.
güiza da giderse ve iyi bir önlibero ve stoper alırsak, tribünde cristian ve bilica oturur.
tff'nin saçmalığı sonucu birçok takımda problem çıkacak gibi gözüküyor.
Şahsen bizim gidip Diarralardan birini alacağımızı hiç sanmıyorum. :)