Sayfa 390 / 896 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
11,671 ile 11,700 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

transfermarkt, doğruluğu olmayan bir site. önemli olan, annan için rosenborg'un ne kadar isteyeceği.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gelecekse annan falan gelmesin. defansif yönlü kazma adamlar lazım değil bize. bize appiah lazım...

ceyhun gelse tam süper olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ceyhun gelirse hakkaten Fenerbahçenin bu sezonki ilacı olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

deivid flamengo'ya gidiyormuş.

güiza'nın gideceğini de düşünürsek, şu son 2 haftayı bir stoper bir de önlibero alarak kapatırsak, bizim için daha iyi olur.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İkinci +2 ye transfer yapmaz bence Fenerbahçe yaparsa da 1 tane yapar o da genç biri olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bi ara mateus vardı, baya kıvrak hızlı , bildiğin stoch tarzı bişiydi.. Noldu onu bilen var mı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bildigim kadarıyla onu bir brezilya takımı almıstı dandik bir takımdı tanınmıs degildi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by barahir View Post
    bi ara mateus vardı, baya kıvrak hızlı , bildiğin stoch tarzı bişiydi.. Noldu onu bilen var mı
    FM 2007'de Fenerbahçe'deydi. Bir ara BursaSpor'a kiralandı diye biliyorum sonra da feshedildi galiba. Kamplarda hocaların gözüne giremedi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Emin ol Jaja'yı Niang'tan daha çok izledik En azından 4 maçını izledik.

Ben de sana "maçlarını izlemedin" demedim. Kaç maçını izledin diye sordum. Kazı koz anlayıp da gerginlik çıkarmayın lütfen
    Muhtemelen bu "size" özgü bir olay.
    Marsilya maçlarını zaman zaman izlerim ve Niang'ı tanıyorum, kaliteli bir oyuncudur, göründüğünden çok fazla fiziğini kullanan, kısa alanda çabuk denilebilecek bir oyuncudur ve sert şut çeker.Aranılan fizikli pivot santrafor tanımına uyan ve çizgi savunmaları zorlayabilecek bir oyuncu.Semih ile yanyana oynarsa hele çok daha fazla verim verir.

Güiza ile mukayese bile edilemez.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niang mı pivot santrafor? Niang hızlı ve güçlü bir oyuncu, gol yollarında da başarılı olabilir ama pivot santrafor olabilecek bir isim değil. 178 ve Fenerbahçe'deki en kısa forvet. İzlediğim kadarıyla da zıplama kabiliyeti de pivot yapmaya yetmez( Fatih Tekke gibi değil).

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

deivid flamengo'ya kiralanmış. sanırım satın alma opsiyonu da var.

apar topar gönderildiğine göre, aykut hoca ortasahadaki sorunu gördü ve acil transfer istiyor demektir. bir ön libero bekliyorum şahsen.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    deivid flamengo'ya kiralanmış. sanırım satın alma opsiyonu da var.

apar topar gönderildiğine göre, aykut hoca ortasahadaki sorunu gördü ve acil transfer istiyor demektir. bir ön libero bekliyorum şahsen.
    Alacakları Flamengo tarafından mı karşılanacak. Nasıl olacak o iş.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o konuda bir bilgi yok.

ama inşallah bir ön libero alırız.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    o konuda bir bilgi yok.

ama inşallah bir ön libero alırız.
    Bir ara Alou Diarra isimleri geçiyordu serbest kalma maddeside var mı. İnşallah onla yada öyle biriyle anlaşırız. Selçuk - Ceyhun - Yiğit - Zokora 4'lüsünden birisi alınsın yeter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Diarra yada Zokora ikilisinden biri gelse mükemmel olur.Zokora'yı isterim şahsen Diarra'yı çok izlemedim o konuda FM'ye güvenmeyi tercih ediyorum ama Zokora tam bi pehlivan geride çok çevik öyle fizikli falan değil ama Aurelio'nun bi kaç gömlek üstü diyebilirim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir ön libero gelirse Cristian kesin gider. Ama ben bu sene Cristian Baroni'den çok şeyler bekliyorum.

Ah be Appiah, ah be Aurelio. Meğerse siz neymişsiniz biz bilmiyormuşuz. Şuan bu ikilinin bu takımda olduğunu düşünsenize.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cristian'ın maliyeti yüksekti, o nedenle şu dönemde gönderileceğini sanmıyorum, bir de Aykut Kocaman'ın izleyip, aldığı oyuncu Cristian. Mutlaka şans verecektir, kafasında istediği seviyeye çıkaramazsa vazgeçecektir Cristian'dan, en azından bunu deneyecektir bir süre. Belki olmayacağını anladı, bilemeyiz.

Deivid gitsin de, maaşını biz verelim önemli değil, yeter ki gitsin.

Serkan sorunlarını çözdüğünde ve yarın ki maç geçtiğinde Volkan ve Önder ile de yollar ayrılacak sanırım, defansta Bilica ve Bekir cezalı olduğundan Önder götürüldü çünkü Selanik'e.

Bir de Kazım var. Takımdan ayrılması yüksek ihtimali olan 4 oyuncu. (Güiza konusu ne olacak belli değil, gelen düşük teklifler kabul edilmiyor çünkü) Güiza da olursa 5 oyuncu olacak. Mutlaka takviye şart bu isimler ayrıldıktan sonra, en azından yerli alternatifler çoğaltılmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alou diarra'nın 8.5 m euro serbest kalma maddesi varmış diye biliyorum.

ayrıca madrid'deki diarra'lar satılık listesinde.

ama tahminimce ön libero yine fransadan ve genç birisi olur.
    (/s)

Ya şu Appiah-Aurelio muhabbetleri çok sıktı artık.Tamam onlar gittiğinden beri yerlerine iyi bir isim bulamadık ama bu durum Fenerbahçe'nin bu oyunculara muhtaçmış gibi gösteriyor,oldukça rahatsızlık verici.

Şu anda Lugano-Bilica ikilisini bozmak istemiyor Aykut Kocaman.Tabi İlhan Eker'i de görmemiz lazım.Bu durumda Baroni kulübeye çekilecek gibi duruyor.Deivid de gittiğine göre alınacak bir ön libero'nun şöyle bir tarifini yaparsak;

19-20 yaşlarında,ileride yıldız olabilecek fakat mevcut yeterliliği ile de takıma direkt katkı verebilecek,büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden (en azından ben öyle düşünüyorum) olacak bir ön libero alacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ya şu Appiah-Aurelio muhabbetleri çok sıktı artık.Tamam onlar gittiğinden beri yerlerine iyi bir isim bulamadık ama bu durum Fenerbahçe'nin bu oyunculara muhtaçmış gibi gösteriyor,oldukça rahatsızlık verici.

Şu anda Lugano-Bilica ikilisini bozmak istemiyor Aykut Kocaman.Tabi İlhan Eker'i de görmemiz lazım.Bu durumda Baroni kulübeye çekilecek gibi duruyor.Deivid de gittiğine göre alınacak bir ön libero'nun şöyle bir tarifini yaparsak;

19-20 yaşlarında,ileride yıldız olabilecek fakat mevcut yeterliliği ile de takıma direkt katkı verebilecek,büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden (en azından ben öyle düşünüyorum) olacak bir ön libero alacağız.
    Fenerbahçe Alex'ede muhtaç değil o zaman. Appiah ve Aurelio'nun bu takıma katkılarını asla gözardı edemeyiz. Büyük bir vefasızlık olur. Appiah'ı bizim doktorlarımız mahfetti. Adama çürük raporu verdiler ama bu sene dünya kupasında oynadı. Aurelio ise gittiğinden beri orta sahamızda sorun var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sankhare'i alsın Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye vermiş olduğu katkıları asla reddetmiyorum her 2 oyuncu için de.Fakat futbolcular gelip geçicidir,aslolan Fenerbahçe'dir.Appiah'ta,Aurelio'da Fenerbahçe formasıyla başarılı bir şekilde mücadele etmişlerdir,fakat Fenerbahçe bu futbolculara muhtaç değildir.

Alex örneği oldukça farklı.Alex bambaşka bir futbolcu.Kadronuzda Alex gibi bir futbolcunuz varsa daima kullanmak zorundasınız,bunun muhtaçlıkla bir ilgisi yok.

Appiah'ın kalp damarlarından rahatsızlığı vardı.Futbol hayatı tehlikedeydi.Devam ederek hem futbol hayatını,hem de kendi sağlığını riske ediyor.Bu sene Cesena'yı dikkatle takip edin Appiah nasıl bir performans gösterecek.

Aurelio için de konuşmak istemiyorum,hem menajer oyunu hem de İspanya'da oynama sevdası gitmesine sebep oldu.Zaten şu an da hem futbol,hem kariyer olarak nerede olduğu ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

r.Madrid lass'ı satacak sanırım alabilirsek müthiş olur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Antudaki bir üyeni son duyumu geldi. Sezon başında yazdığı herşey çıktı.

Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.

Deivid Flamengo ile anlaşmış. 2 m $ gibi bir fiyat varmış. Bugün gidiyormuş.

Güiza İspanya yolcusu.

Bir de yabancı ön libero alınacakmış.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Antudaki bir üyeni son duyumu geldi. Sezon başında yazdığı herşey çıktı.

Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.

Deivid Flamengo ile anlaşmış. 2 m $ gibi bir fiyat varmış. Bugün gidiyormuş.

Güiza İspanya yolcusu.

Bir de yabancı ön libero alınacakmış.
    Babacan ve Kazım kiralık gidicek . Serdar veya Eren gelebilir . Sanırsam böyle.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Babacan ve Kazım kiralık gidicek . Serdar veya Eren gelebilir . Sanırsam böyle.
    Böyle daha mantıklı olur bence de. Serdarın yerine eren çok daha iyi olur. Ne kadar uzun süreli sakatlık geçirse de genç olduğu için toparlar. İnşallah Ereni alırız. Bir de yabancı ön libero. Deivid ile güiza da bir zahmet gitsin. Kaleye de Serkan Kırıntılı. Yeterli olur herhalde.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago satılık listesinde

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lassana Diarra gelsin dertler bitsin. Mahamadou Diarra da olur. Ama Gago gelmesin. Bize siyahi oyuncu lazım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Lass ın gelmesi olay olur

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu arada Gllas'ta Tottenham'a gidiyor. Keşke teklif etseydik en azından 1 yıllık sözleşme.

Mesaj Yetkileri