transfermarkt, doğruluğu olmayan bir site. önemli olan, annan için rosenborg'un ne kadar isteyeceği.
transfermarkt, doğruluğu olmayan bir site. önemli olan, annan için rosenborg'un ne kadar isteyeceği.
(/s)
gelecekse annan falan gelmesin. defansif yönlü kazma adamlar lazım değil bize. bize appiah lazım...
ceyhun gelse tam süper olacak.
ceyhun gelirse hakkaten Fenerbahçenin bu sezonki ilacı olur..
deivid flamengo'ya gidiyormuş.
güiza'nın gideceğini de düşünürsek, şu son 2 haftayı bir stoper bir de önlibero alarak kapatırsak, bizim için daha iyi olur.
(/s)
İkinci +2 ye transfer yapmaz bence Fenerbahçe yaparsa da 1 tane yapar o da genç biri olur.
bi ara mateus vardı, baya kıvrak hızlı , bildiğin stoch tarzı bişiydi.. Noldu onu bilen var mı
bildigim kadarıyla onu bir brezilya takımı almıstı dandik bir takımdı tanınmıs degildi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Muhtemelen bu "size" özgü bir olay.
Marsilya maçlarını zaman zaman izlerim ve Niang'ı tanıyorum, kaliteli bir oyuncudur, göründüğünden çok fazla fiziğini kullanan, kısa alanda çabuk denilebilecek bir oyuncudur ve sert şut çeker.Aranılan fizikli pivot santrafor tanımına uyan ve çizgi savunmaları zorlayabilecek bir oyuncu.Semih ile yanyana oynarsa hele çok daha fazla verim verir.
Güiza ile mukayese bile edilemez.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Niang mı pivot santrafor? Niang hızlı ve güçlü bir oyuncu, gol yollarında da başarılı olabilir ama pivot santrafor olabilecek bir isim değil. 178 ve Fenerbahçe'deki en kısa forvet. İzlediğim kadarıyla da zıplama kabiliyeti de pivot yapmaya yetmez( Fatih Tekke gibi değil).
deivid flamengo'ya kiralanmış. sanırım satın alma opsiyonu da var.
apar topar gönderildiğine göre, aykut hoca ortasahadaki sorunu gördü ve acil transfer istiyor demektir. bir ön libero bekliyorum şahsen.
(/s)
o konuda bir bilgi yok.
ama inşallah bir ön libero alırız.
(/s)
Diarra yada Zokora ikilisinden biri gelse mükemmel olur.Zokora'yı isterim şahsen Diarra'yı çok izlemedim o konuda FM'ye güvenmeyi tercih ediyorum ama Zokora tam bi pehlivan geride çok çevik öyle fizikli falan değil ama Aurelio'nun bi kaç gömlek üstü diyebilirim
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bir ön libero gelirse Cristian kesin gider. Ama ben bu sene Cristian Baroni'den çok şeyler bekliyorum.
Ah be Appiah, ah be Aurelio. Meğerse siz neymişsiniz biz bilmiyormuşuz. Şuan bu ikilinin bu takımda olduğunu düşünsenize.![]()
Cristian'ın maliyeti yüksekti, o nedenle şu dönemde gönderileceğini sanmıyorum, bir de Aykut Kocaman'ın izleyip, aldığı oyuncu Cristian. Mutlaka şans verecektir, kafasında istediği seviyeye çıkaramazsa vazgeçecektir Cristian'dan, en azından bunu deneyecektir bir süre. Belki olmayacağını anladı, bilemeyiz.
Deivid gitsin de, maaşını biz verelim önemli değil, yeter ki gitsin.
Serkan sorunlarını çözdüğünde ve yarın ki maç geçtiğinde Volkan ve Önder ile de yollar ayrılacak sanırım, defansta Bilica ve Bekir cezalı olduğundan Önder götürüldü çünkü Selanik'e.
Bir de Kazım var. Takımdan ayrılması yüksek ihtimali olan 4 oyuncu. (Güiza konusu ne olacak belli değil, gelen düşük teklifler kabul edilmiyor çünkü) Güiza da olursa 5 oyuncu olacak. Mutlaka takviye şart bu isimler ayrıldıktan sonra, en azından yerli alternatifler çoğaltılmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
alou diarra'nın 8.5 m euro serbest kalma maddesi varmış diye biliyorum.
ayrıca madrid'deki diarra'lar satılık listesinde.
ama tahminimce ön libero yine fransadan ve genç birisi olur.
(/s)
Ya şu Appiah-Aurelio muhabbetleri çok sıktı artık.Tamam onlar gittiğinden beri yerlerine iyi bir isim bulamadık ama bu durum Fenerbahçe'nin bu oyunculara muhtaçmış gibi gösteriyor,oldukça rahatsızlık verici.
Şu anda Lugano-Bilica ikilisini bozmak istemiyor Aykut Kocaman.Tabi İlhan Eker'i de görmemiz lazım.Bu durumda Baroni kulübeye çekilecek gibi duruyor.Deivid de gittiğine göre alınacak bir ön libero'nun şöyle bir tarifini yaparsak;
19-20 yaşlarında,ileride yıldız olabilecek fakat mevcut yeterliliği ile de takıma direkt katkı verebilecek,büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden (en azından ben öyle düşünüyorum) olacak bir ön libero alacağız.
Fenerbahçe Alex'ede muhtaç değil o zaman. Appiah ve Aurelio'nun bu takıma katkılarını asla gözardı edemeyiz. Büyük bir vefasızlık olur. Appiah'ı bizim doktorlarımız mahfetti. Adama çürük raporu verdiler ama bu sene dünya kupasında oynadı. Aurelio ise gittiğinden beri orta sahamızda sorun var.
Sankhare'i alsın Fenerbahçe![]()
Fenerbahçe'ye vermiş olduğu katkıları asla reddetmiyorum her 2 oyuncu için de.Fakat futbolcular gelip geçicidir,aslolan Fenerbahçe'dir.Appiah'ta,Aurelio'da Fenerbahçe formasıyla başarılı bir şekilde mücadele etmişlerdir,fakat Fenerbahçe bu futbolculara muhtaç değildir.
Alex örneği oldukça farklı.Alex bambaşka bir futbolcu.Kadronuzda Alex gibi bir futbolcunuz varsa daima kullanmak zorundasınız,bunun muhtaçlıkla bir ilgisi yok.
Appiah'ın kalp damarlarından rahatsızlığı vardı.Futbol hayatı tehlikedeydi.Devam ederek hem futbol hayatını,hem de kendi sağlığını riske ediyor.Bu sene Cesena'yı dikkatle takip edin Appiah nasıl bir performans gösterecek.
Aurelio için de konuşmak istemiyorum,hem menajer oyunu hem de İspanya'da oynama sevdası gitmesine sebep oldu.Zaten şu an da hem futbol,hem kariyer olarak nerede olduğu ortada.
r.Madrid lass'ı satacak sanırım alabilirsek müthiş olur
Antudaki bir üyeni son duyumu geldi. Sezon başında yazdığı herşey çıktı.
Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.
Deivid Flamengo ile anlaşmış. 2 m $ gibi bir fiyat varmış. Bugün gidiyormuş.
Güiza İspanya yolcusu.
Bir de yabancı ön libero alınacakmış.
TariboWest
Böyle daha mantıklı olur bence de. Serdarın yerine eren çok daha iyi olur. Ne kadar uzun süreli sakatlık geçirse de genç olduğu için toparlar. İnşallah Ereni alırız. Bir de yabancı ön libero. Deivid ile güiza da bir zahmet gitsin. Kaleye de Serkan Kırıntılı. Yeterli olur herhalde.![]()
TariboWest
Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago satılık listesinde![]()
Lassana Diarra gelsin dertler bitsin.Mahamadou Diarra da olur. Ama Gago gelmesin. Bize siyahi oyuncu lazım.
![]()
TariboWest
Lass ın gelmesi olay olur![]()
Bu arada Gllas'ta Tottenham'a gidiyor. Keşke teklif etseydik en azından 1 yıllık sözleşme.