Bazı yerlerde kiralık olarak geldi yazıyor da kendisi bonservisi ile birlikte olduğunu söylemedi mi ben mi yanlış gördüm ?
Printable View
Bazı yerlerde kiralık olarak geldi yazıyor da kendisi bonservisi ile birlikte olduğunu söylemedi mi ben mi yanlış gördüm ?
Biz şimdi ziegler'i satın mı aldık ?
aslında ankaragücü elindeki oyuncuları ucuza yollarken biz niye özgür çek i sol bek düşünmüyoruz
Katılıyorum usta.
Yanlış bilgilendirmiş olmayayım bazı yerlerde kiralık olduğu yazıyor da.Quote:
Biz şimdi ziegler'i satın mı aldık ?
Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.
Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.
İsviçreli futbolcu Fenerbahçe ile kiralık değil bonservis bedeli alınarak anlaştığını belirtti.
Kaynak : sporx
Burada da kendisinin bonservisi ile geldiğini söylediği yazıyor.
ibrahim seten soledi kiralik olarak aldi diye fenerbahce 750 bin euro veya 1m euro odencekmis
Sanırım satış opsiyonlu kiralık aldık.
hayırlı olsun iyi oyuncu aldık süper lig için üst düzey oyuncu.Birde stoper ve forvet alırsak iyi olur
Aykut Hoca'nın sevdiği tarzda bir oyuncu Ziegler.Bireysellikten uzak,takım oyununa katkısı üst düzey.Andre'nin yaptığı ekstra işleri yapamayabilir fakat daha çalışkan bir futbolcu olduğu kesin.Hayırl ı olsun.
Artık Yobo transferinin de açıklanmasını bekliyorum.Bir de forvet alırsak tamam.
Yalnız harbi harbi sol bek aldık. Yobo'da bitirilirse tadından yenmez. Hatta mümkünse Mamaev'i de CSKA'dan kiralıyalım.
Transfer 10 numara ama Orta Saha ya yıllardır çilemiz :(
yav isim çok teglikeli çok şaka yaparlar bize :D
isim tehlikeliyse bile bizim lehimize bir tehlike yaratıyor :)
Reto Ziegler : "Kariyerimde istikrara ve bir kesinlige ihtiyacim vardi. Bunu Juventus da biliyordu"
Reto Ziegler : "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gidecek olmaktan dolayi çok mutluyum. Istedigim netlige ulasmis oldum.
Hangi ortama geleceğini bilmiyor çocuk. Sen gel buralarda sana neler öğretirler... Lolipop verirler, kelepçe verirler... Artı çok güzel tekme atarlar... İstikrar yakalayacağım derken başka şeyler yakalarsın...
Kesinlikten kastı sanırım kendi durumuyla ilgili. Hani Juve takımda düşünmüyor, göndermek istiyordu. Ne olacağı belli değildi, kalacak mı gidecek mi, budur bahsettiği kesinlik, netlik herhalde :) Tanıdığım bildiğim bir oyuncu değil bilemiyorum nasıldır yetenekleri, oyun tarzı. Andre Santos daha çok wing back gibiydi, ofansif özellikleri çok iyidi, defansif anlamda zaafları vardı. Caner'den daha kötü olamaz diyor ve hayırlı olsun diyorum Fenerbahçe taraftarlarına :)
Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000.avro kiralama bedeli, Reto Ziegler e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.
yıllık ücreti çok ama transferde son günlerin etkisi bu işte.
1.6-1.7 felan olsaymış iyiymiş..
Satın alma opsiyonu da alınmıştır herhalde.
okuduklarima göre niang dün idmana cikmamis 8 milyon euro teklif etmisler kulüp parayi nakit isteyince transfer yatmis..
Leblebi mi satıyoruz, oyuncu satıyoruz peşin isteyeceğiz. Al Saad mıdır nedir çok garip bir takım doğrusu....
Hepimizin tanidigi bir isim.. Yobo'yla yilllik 2 milyon euro..1 yil kiralik+satis opsiyonuyla buyuk olcude anlasildi.. %95 bitti bu transfer
aykut yıldırım / ntvspor fenerbahçe muhabiri
Sturridge için de girişimler olabilirmiş. Kiralık olacakmış. 12 Numaraya düşmüş bir duyum. Gelirse mükemmel olur. Olağanüstü katkı sağlıyacağını inanıyorum.
Yanlız bu arada bu gidişle İtalya alt lig takımlarına döneceğiz neredeyse. Kiralık oyuncu sayısı başını almış gidiyor. Bu arada Yobo'da ilaç gibi gelecek. Bilica - Yobo oynuyacağını düşünüyorum.
Serdar - Yobo ikilisi yumuşak bir ikili olacağını düşünüyorum. Ondan Bilica - Yobo dedim.
FB Birlesik Arap Emirlikleri'nden Fas'li golcu Yusuf El Arabi'yi istiyor. Kaynak: Lig TV
Söz konusu oyuncu hakkında ciddi duyumlar var.Bu sene Caen'dan Al Hilal takımına transfer olmuş.7 mn € teklif etmişiz Araplar 9 istemiş.
Valla FM'de iyi oyuncu ama reel hayatta hiç mi hiç izlemedim. Yorum yok. :)
Lugano'nun da ayrılışından sonra Yobo şart oğlu şart oldu. Serdar - Yobo ikilisi uyum sürecini atlattıktan sonra iyi bir ikili olabilir.
Fenerbahçe için yararlı olacağı inancındayım. Kaliteli bir oyuncu. Başarılı olması dileğiyle.
Bu seneyi formalite oynayacağız dedi zaten Ali Koç hiçbirşey beklemiyorm bian önce sezon bitsin önümüzdeki sene konuşalım şu transferi :)
Serdar çok iyi bir oyuncu çok umutluyum ondan yerli lugano olur bence Yobo'yla harika bir ikili olurlar Yobo gelsede rahatlasak artık Niang'da gidiyosa gitsin ama yerine Gyan gibi bir oyuncu alsınlar .
Aykut Hoca bu takımın başındayken yapılan transferlere karşı en ufak bir tereddütüm bile yok.Gyan gelirse sevinirim açıkcası.
Onca yaşadığımız sıkıntıya rağmen Ziegler iyi transfer, Andre Santos maç seçen oyuncuydu umarım Ziegler istikrarlı olur. Ha bana deseniz Ziegler mi Santos mu tabii ki Santos derim ekstra yaptığı katkı çok iyiydi ama olsun şartlar böyle gerektirdi.
Ajaxli El Hamdaoui dedikoduları dönüyor...
Ajax'ın stratejisi 433 üzerine altyapıdan yetiştirip oynatıp bedeline satmak.
İstedikleri bedeli verdiğinde hemen satarlar.
El Hamdaoui olur (fizik olarak da o yetersiz, TR'de zorlanır) ama Gyan, hele El Arabi vs aman aman, Niang hepsinden daha kaliteli. Gereksiz işler peşinde koşmasınlar, çıldırtmasınlar taraftarı yeter.