Satın alma opsiyonu da alınmıştır herhalde.
Satın alma opsiyonu da alınmıştır herhalde.
okuduklarima göre niang dün idmana cikmamis 8 milyon euro teklif etmisler kulüp parayi nakit isteyince transfer yatmis..
Leblebi mi satıyoruz, oyuncu satıyoruz peşin isteyeceğiz. Al Saad mıdır nedir çok garip bir takım doğrusu....
Hepimizin tanidigi bir isim.. Yobo'yla yilllik 2 milyon euro..1 yil kiralik+satis opsiyonuyla buyuk olcude anlasildi.. %95 bitti bu transfer
aykut yıldırım / ntvspor fenerbahçe muhabiri
(/s)
Sturridge için de girişimler olabilirmiş. Kiralık olacakmış. 12 Numaraya düşmüş bir duyum. Gelirse mükemmel olur. Olağanüstü katkı sağlıyacağını inanıyorum.
Yanlız bu arada bu gidişle İtalya alt lig takımlarına döneceğiz neredeyse. Kiralık oyuncu sayısı başını almış gidiyor. Bu arada Yobo'da ilaç gibi gelecek. Bilica - Yobo oynuyacağını düşünüyorum.
Serdar - Yobo ikilisi yumuşak bir ikili olacağını düşünüyorum. Ondan Bilica - Yobo dedim.
FB Birlesik Arap Emirlikleri'nden Fas'li golcu Yusuf El Arabi'yi istiyor. Kaynak: Lig TV
Söz konusu oyuncu hakkında ciddi duyumlar var.Bu sene Caen'dan Al Hilal takımına transfer olmuş.7 mn € teklif etmişiz Araplar 9 istemiş.
Valla FM'de iyi oyuncu ama reel hayatta hiç mi hiç izlemedim. Yorum yok.![]()
Lugano'nun da ayrılışından sonra Yobo şart oğlu şart oldu. Serdar - Yobo ikilisi uyum sürecini atlattıktan sonra iyi bir ikili olabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe için yararlı olacağı inancındayım. Kaliteli bir oyuncu. Başarılı olması dileğiyle.
Bu seneyi formalite oynayacağız dedi zaten Ali Koç hiçbirşey beklemiyorm bian önce sezon bitsin önümüzdeki sene konuşalım şu transferi![]()
Serdar çok iyi bir oyuncu çok umutluyum ondan yerli lugano olur bence Yobo'yla harika bir ikili olurlar Yobo gelsede rahatlasak artık Niang'da gidiyosa gitsin ama yerine Gyan gibi bir oyuncu alsınlar .
Aykut Hoca bu takımın başındayken yapılan transferlere karşı en ufak bir tereddütüm bile yok.Gyan gelirse sevinirim açıkcası.
Onca yaşadığımız sıkıntıya rağmen Ziegler iyi transfer, Andre Santos maç seçen oyuncuydu umarım Ziegler istikrarlı olur. Ha bana deseniz Ziegler mi Santos mu tabii ki Santos derim ekstra yaptığı katkı çok iyiydi ama olsun şartlar böyle gerektirdi.
Ajaxli El Hamdaoui dedikoduları dönüyor...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ajax'ın stratejisi 433 üzerine altyapıdan yetiştirip oynatıp bedeline satmak.
İstedikleri bedeli verdiğinde hemen satarlar.
El Hamdaoui olur (fizik olarak da o yetersiz, TR'de zorlanır) ama Gyan, hele El Arabi vs aman aman, Niang hepsinden daha kaliteli. Gereksiz işler peşinde koşmasınlar, çıldırtmasınlar taraftarı yeter.
Last edited by Cengo : 04.Eylül.2011 at 04:15
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Lugano ve Santos gibi iki yıldızını yitirdikten sonra transfere hız veren Fenerbahçe, İstanbul’a gelen Asamoah Gyan’ın menajeriyle anlaştı, iş Sunderland’e kaldı. Yobo’nun 1 yıl daha kiralanması için de Everton’la el sıkışıldı.
Süper Lig’de yarın bitecek transfer sezonu öncesi Fenerbahçe cephesinde trafik hız kazandı. Diego Lugano ve Andre Santos gibi iki önemli oyuncusuna ‘Güle güle’ dedikten sonra bayram sürecinde Jevuntus’tan Reta Ziegler’i kiralayan Sarı-Lacivertliler, dün de boş durmadı.
YOBO TAMAM
Ekipte ilk müjde İngiltere’den geldi. Joseph Yobo’yu yeniden kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçeli kurmaylar, Nijeryalı stoperin kulübüyle masaya oturdu. Everton’a “Satın alma opsiyonuyla 1 yıl daha kiralık” teklifi sunan Sarı-Lacivertliler olumlu yanıt aldı. Fenerbahçe’ye dönüş için uzun süredir bekleyen Yobo’nun, önümüzdeki hafta içinde İstanbul’da olacağı öğrenildi.
GYAN'DA TEK SORUN SUNDERLAND
Yobo transferiyle savunmayı güvenceye alan yönetim, Asamoah Gyan için de dev bir adımattı. Ganalı santrforun menajeri Fabien Piveteau İstanbul’a gelirken Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu. Yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve Piveteau’nun, “Sunderland ile anlaştığınız an Gyan imzayı atar” dediği ifade edildi.
Yönetim, Gyan’ın kulübü Sunderland ile pazarlıklarını da sürdürüyor. Everton ile masaya oturup Yobo’nun transferini sonlandıran yöneticilerin, Sunderland’a ilk olarak kiralama seçeneğini sunduğu, ancak bu teklife İngilizlerin çok sıcak bakmaması nedeniyle bonservis üzerinde pazarlıkların da yapıldığı belirtildi. Gyan konusunda bugün Sunderland ile son görüşmenin yapılması ve 2 yıldır gündemde olan transferin noktalanması bekleniyor.
HT Spor
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Luca Toni ismi de çıkmış ama Aykut hocanın istediği bir forvet tipi değil.O yüzden gerçek olacağını sanmıyorum.Şuan ismi geçenler arasında en istediğim oyuncu El-Arabi.Alınırsa büyük fark yaratır.
Bu arada Ali Koç'un bu seneyi formalite olarak oynayacağız dediği doğru mu ?
İtalyan menajerler gazlıyor medyayı Amauri ve Luca Toni için. Muhtemelen kalacaklar takımlarında.
Yusuf El-Arabi müthiş bir oyuncu. Hem kanatta hem ilerde oynayabilir ve oldukça hızlı. Onu kolay kolay bırakmazlar.
gyan'ın menajeri istanbul'a gelmiş. TRTSPOR
(/s)
gyan"in menajeri zaten istanbuldaydi.. Trtspor sirf haber olsun diye yapmis
gyan ile menajeri aracılığıyla anlaşılmış. iş kulüplere kaldı deniliyor. kaynak aynı.
(/s)
son dakika yobo yeniden fenerbahçe'de, kiralık olarak anlaşma sağlandı.
ntvspor fenerbahçe muhabiri aykut yıldırım.
(/s)
El Arabi için Fenerbahçe 6 milyon € teklif etti, kulübü 8 milyon € istiyor. Ligtv
[YOUTUBE="Yrz6z4_OTrI"]ElArabi[/YOUTUBE]
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=97803
Fenerbahçe Cumhuriyeti