Ünal Aysal forma reklamı için Kazakistan'ın petrol şirketi Kazmunaigas ile anlaşmak üzere Kazakistan'a gitti.(De Marke)
Hayırlı uğurlu olsun.
Printable View
Ünal Aysal forma reklamı için Kazakistan'ın petrol şirketi Kazmunaigas ile anlaşmak üzere Kazakistan'a gitti.(De Marke)
Hayırlı uğurlu olsun.
Yokmuydu şöyle ismi kolayca okunabilen bi firma
Prandelli gerçekleştirdiği basın toplantısında Galatasaray'ın yeni kaptanını açıkladı. Buna göre; Selçuk İnan, Sarı-Kırmızılı takımın yeni kaptanı olacak. Prandelli'nin ifadeleri şu şekilde:
"Kaptan olarak Selçuk İnan'ı seçtik. Çok pozitif bir insan, tüm çalışanlara anlayışla yaklaşıyor. Bu çok güzel bir şey. Sneijder geldikten sonra ikinci kaptanı belirleyeceğiz. Hakan Balta da seçeneklerimiz arasında.
Bizim bu sene seyircisiz cezamız var mı ?
TFF Disiplin Talimatnamesi'yle saha kapatma cezaları, tribün kapatma cezalarına çevrilmişti. PFDK da bugün aldığı kararlarla önceden verilmiş cezaları kaldırdı.
PFDK'nın açıkladığı kararla birlikte geçen yıldan seyircisiz oynama cezası alan Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un cezaları tribün kapatma cezası olarak değiştirildi ve deplasmanda ceza alan takımların cezalarını deplasmanda çekmesi kararı alındı. Böylelikle Bursaspor'un ligin ilk haftasında Galatasaray'la oynayacağı maçta kapalı kale arkası ve maraton tribününe ve Fenerbahçe'nin ligin ilk haftasında Karabükspor'la yapacağı karşılaşmalarda Türk Telekom ve Migros tribünlerinde tribün kapatma cezası uygulanacak. Bunun yanında geçen seneki Fenerbahçe maçındaki tribün olayları nedeniyle aldığı 6 maçlık seyircisiz oynama cezası daha sonra 3 maça indirilen Trabzonspor geçen sene bu cezaları çekmişti. Bunun yanında Trabzonspor'un geçen seneki Eskişehir ve Sivasspor deplasmanlarında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı iki maçlık seyircisiz oynama cezası henüz uygulanmadı. Ancak yeni uygulamaya göre bordo-mavililer, bu cezaları ilk iki deplasmanı olan Erciyes ve Başakşehir maçlarında çekecek. Dolayısıyla kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçında da taraftar statta yerini alacak.
Hali hazırda bir cezası yok ama olmuş olsa bile bugün alınan karardan sonra artık kimsenin yok.
Geçen sene sonunda ceza almıştık da ondan sordum.
Derbide formayı çıkarıp kaçan Selçuk nasıl kaptan olabiliyor ben de bunu anlamıyorum.
Galatasaray XI (Rapid Wien): Eray, Veysel, Chedjou, Hakan, Telles, Selcuk, Melo, Olcan, Emre, Bruma, Burak.
2 maçtır tipik bir 4-2-3-1 oynuyoruz, istenen sonunda oluyor :D
Ya yemin ediyorum bu kaleci Eray ismimi lekeliyor :((
Son Durum
Rapid Wien 2-1 Galatasaray
Goller ; Aurilen Chedjou 27'
Dominik Wydra 28' , Brian Behrendt 52'
Bruma insallah cok iyi olcak akti resmen ilk yari...eraydan kaleci falan olmaz aldigi parayi 1 kurus hak etmiyor
Aynen, Eray'da bir numara yok bence de.
Yahu bu Eray'ı göndermeleri gerekirken bir de üstüne zam yaptılar Alperen veya İsmail olsun 3.kalecimiz cidden Eray tırt oglu tırt
İyi bir forvet kesinlikle şart. Burak ve Umut'la özellikle tek forvetli sistemde bu sezon asla bitmez.
Bu maçı izledikten sonra dün Sinan Bolat'ın maaşıyla ilgili tüm söylediklerimi geri alıyorum. Hatta az bile maaş verildiğini düşünüyorum :n::n:
Taffarel ayrılıyor mu
Football Manager'dan da aşina olduğumuz bir durum bu.
Taffarel hem GS hem de Milli takımda çalışacağını açıklamış diyolar.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...n-ayrilacak-mi
Taffarel, aynı zamanda hem Galatasaray'ın hem de Brezilya Milli Takımı'nın kaleci antrenörü olarak çalışacak.
Ben Fenerbahçeliyim. Ne kadar doğru olur eleştirmem bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Son 3-4 sezondur Galatasaray'ın transfer politikasında hep forvet ön planda. Bana göre savunmanın ciddi anlamda takviyeye ihtiyacı var bir kaç sezondur. İtalyan hoca geldi yaparlar dedim ama yine forvet transferi dedikoduları havada uçuşuyor. Gereken takviye yapılmazsa savunmanın yine ciddi sıkıntı yaratacağını düşünüyorum sezon içerisinde. Avrupa maçlarını düşününce bu açık daha fazla dikkat çekiyor.
An itibariyle elimizde forvet diyebileceğimiz sadece 1 isim var o da Burak Yılmaz. Şahsen ben Umut Bulut' u bizim klasmanımızda bir oyuncu olarak görmüyorum,zaten öyle de bir performans göstermiyor. Defans hattımız çok kaliteli değil ama Semih' in yanına Koray,Chedjou, Balta gibi alternatiflerimiz var ve en azından Türkiye liginde ortasahayı tutarsanız defans hattınızın World Class olmasına gerek yok. Fakat geçen seneden de gördüğümüz gibi rahat gol atabilen bir hücum hattınız yok ise yediğiniz 1 gol sizi mağlubiyete götürüyor. Hatta bırakın gol yemeyi, gol atamadığımız için 3 puanı almak için mucize arıyoruz (Sneijder' in yoktan pozisyon var etmesi gibi). İşte bu yüzden takım şuan forvet arıyor. Avrupa konusunda ise Türk gözüyle bakarsak; zor grup gelirse 3.lük başarıdır, kolay grup gelirse üst tura çıkıp bir de kura şansıyla Çeyrek Final'e gelip elenirsek bile bizden kralı yok. İşe böyle bakınca defanstan ziyade forvet transferi gayet mantıklı duruyor.
Muslera'nın forma numarası değişmiş;
http://instagram.com/p/q6DnFfQr2b/
Umut'u kuyt gibi kullanmak lazim. Santrafor kesinlikle sart. Ayrica stoper de şart. Cunku chedjou.
G.Saray'ın Honved maçı 11'i: Sinan-Veysel, Chedjou, Semih Kaya, Telles-Selçuk İnan, Melo-Olcan Adın, Emre Çolak, Bruma-Burak Yılm
Genelde ideal 11'i sahaya sürmeye başladı hoca....
Bruma son kararlarını geliştirse al sana Dünya Yıldızı . Kanatlarımız çok iyi çalışıyor özellikle sol tarafta telles - bruma hücum yönünde müthişler. Veysel'de sağ bekte beklediğimden çok daha fazla iyi oynuyor. Bence bu takıma bir forvet olursa Selçuk'a bir alternatif ve bir stoper gerekiyor.
Bruma muthis akiyor akiyor ama son vuruslarini ve son kararlari berbat onlarida duzeltirse varya 2yilda cok buyuk paralara satariz
Mancini takimi ziyarete gelmis.Oglu`da Honved`de futbolcuymus.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...mbom-a-ziyaret
Zaten Bruma'nın fiziği gelişecekti ama zihinsel anlamda onu geliştircek potansiyel var mı acaba bizde ?
bruma biraz parladı sonradan kayboldu tabi bu zihinsel ve tecrübe anlamında eksik oldugunu gösteriyo ayrıca forvet lazım bize forvet öyle bi niyeti var mı takımın ? bilen birleri var mı gençler :D
Bir şey diyeceğim ama gülmeyin :n: Yabancı sınırı olmasa Burak yerine Almedia bile bizde çok iyi iş yapardı :n:
Qral iyi de bütün sezon onla geçmez. Pivot şart, şu yoklukta Almeida bile iş yapar hakkaten :D
18 yıl önce bugün;
http://i.hizliresim.com/GbRQZb.png
Hadi mevlut + tarik gelsin de sezon başından beri istedigim tüm transferler tam anlamıyla olmuş olsun Galatasaray için ya. Su ikisini alin ve fazlalık kim varsa gönderin. Maaş bütçesinden yapilacak tasarruf dahi yeter bonservisleri için.
Eboue ve dany banko gitsin.
Orta saha 3lusu selçuk melo sneijder. Yedekler Yekta, Furkan, Umut Gundogan, Emre Çolak. Hatta Hamit. Unuttuğum da belki vardır.Emre Çolak 'i kanat hamit'i de sağ bek sağ kanat ve orta saha yedeği sayarsak, Yekta furkan umut yeterli.
Kanat için bruma, olcan, amrabat, emre çolak, aydın, sinan diyebiliriz ki fazlalik var. Ya umut gündoğan, ya emre ya da sinan kiralık falan gönderilmelidir.
Forvet için ise Burak, mevlut, umut, berk İsmail.
Sabri, sercan gibi isimler gönderilecek zaten. Bence çok güzel bir rotasyonumuz olur su takımda. Bu sezon için olcan+tarik+mevlut transferleri o kadar kilit ki, bu comboyu yapan galatasaray sözgelimi "sampi" dır.