Originally Posted by
Seçkinn
Ben Fenerbahçeliyim. Ne kadar doğru olur eleştirmem bilmiyorum ama fikrimi belirtmek istedim. Son 3-4 sezondur Galatasaray'ın transfer politikasında hep forvet ön planda. Bana göre savunmanın ciddi anlamda takviyeye ihtiyacı var bir kaç sezondur. İtalyan hoca geldi yaparlar dedim ama yine forvet transferi dedikoduları havada uçuşuyor. Gereken takviye yapılmazsa savunmanın yine ciddi sıkıntı yaratacağını düşünüyorum sezon içerisinde. Avrupa maçlarını düşününce bu açık daha fazla dikkat çekiyor.
An itibariyle elimizde forvet diyebileceğimiz sadece 1 isim var o da Burak Yılmaz. Şahsen ben Umut Bulut' u bizim klasmanımızda bir oyuncu olarak görmüyorum,zaten öyle de bir performans göstermiyor. Defans hattımız çok kaliteli değil ama Semih' in yanına Koray,Chedjou, Balta gibi alternatiflerimiz var ve en azından Türkiye liginde ortasahayı tutarsanız defans hattınızın World Class olmasına gerek yok. Fakat geçen seneden de gördüğümüz gibi rahat gol atabilen bir hücum hattınız yok ise yediğiniz 1 gol sizi mağlubiyete götürüyor. Hatta bırakın gol yemeyi, gol atamadığımız için 3 puanı almak için mucize arıyoruz (Sneijder' in yoktan pozisyon var etmesi gibi). İşte bu yüzden takım şuan forvet arıyor. Avrupa konusunda ise Türk gözüyle bakarsak; zor grup gelirse 3.lük başarıdır, kolay grup gelirse üst tura çıkıp bir de kura şansıyla Çeyrek Final'e gelip elenirsek bile bizden kralı yok. İşe böyle bakınca defanstan ziyade forvet transferi gayet mantıklı duruyor.
Football is simple,but Football Manager is not