Harika bir maçtı.3lük yağmuru vardı maçta.İki takımda yüksek yüzdeyle oynadı.Yeni transferimiz çok olumlu sinyaller verdi.Takıma katkısı olacak bu belli.Tebrikler Mahmuti ve ekibine.Harika bir maç çıkardık.
Printable View
Harika bir maçtı.3lük yağmuru vardı maçta.İki takımda yüksek yüzdeyle oynadı.Yeni transferimiz çok olumlu sinyaller verdi.Takıma katkısı olacak bu belli.Tebrikler Mahmuti ve ekibine.Harika bir maç çıkardık.
Maçı izleyemedim sanırım 3.periyotta kopmuş olay.
Arroyo'nun eksikliği fazlasıyla hissediliyor. Mehmet Yağmurla bu işin olmayacağını görüyoruz. Euro Challange'da bir sıkıntı çıkmasa bari. Türkiye'de müzemize +1 dedik zaten.
Arroya oynadi , aksine mehmet yagmuru begendim iyiydi.
Nihad Djedovic, ilk kez G.Saray forması giydi. 35.5 dakika süre alan oyuncu, 17 sayı, 4 ribaund, 5 asistle oynadı.
Sakatlıktan önceki performansına bir anda erişemez Arroyo. En sağlıklı döneminde bile form tutması aylar almıştır kendisinin :)
Çarşamba günü Fenerbahçe Ülker ile oynuyacağımız maçın biletleri bitti.Allah'tan dün öğlen aldık bileti.Ayrıca bu maçı Çarşamba günü yapan ve maçın saatini 19.30 yapan federasyonada diyecek söz yok.
shipp"in hakkini yemem ama dedovic daha iyi :D telekom"u su an yeniyoruz 14-26
74-82"i yendik Telekomu
Nihad dedovic ve goksenin koksal 15 sayi atarak en çok sayi atan oyuncular oldu takimda.
Oktay hoca bugun ki maç icin açiklamalarda bulundu.
[YOUTUBE="bjHHlYMB1EM"]oktay hoca[/YOUTUBE]
Çok Rahat bir galibiyet aldik 84-72 , farki bi ara 20 sayiya cikartti son 2 dakka bocaladik ama olsun onemli olan galibiyetti tartismasiz bu yil en buyuk favori "GALATASARAY" Takimimizi Tebrik Ederim
Şampiyonluğa gidiyor Mahmudi'nin aslanları.Çok güzel bir galibiyet aldık.
Helal olsun aslanlar ! Bu sene şampiyon olmamız lazım mutlaka harika oynuyoruz...
Helal size aslanlar ! Çok iyiyiz bu sene çok.
Birazını izleyebildim maçın. Kötü başlamadık ama 3'lük yüzdelerimiz düşünce fark açıldı.
Playoff'lar ne zaman başlıyor?
İlk yarıyı izleyebildim. Başa baş gidiyordu. Sonradan açılmış fark. Tebrikler Galatasaray'a.
Bu sene gerçekten kötüyüz hem koç olarak hem oyuncular olarak yetersiziz . Kadro derinliğimiz kısıtlı. Uzun bir aradan sonra şampiyon olamıcaz sanırım.
Helal olsun aslanlarımıza.
Ben noldu takıma anlamadım.İlk yarıyı izledim gayet güzel oynadık sonra bir ara açtım tekrar 4. çeyrek ortalarına dogru 18 sayı olmustu fark.Biz mi kötü oynadık Gs mi coştu 2. yarı ?
Ahh Mrsic'li kadro. :D
İlk yarı istediğimiz gibi oynamasakta ikinci yarı maçı kopardık.Lakovic çok büyük oyuncu.Nerede sayıya ihtiyaç duysak hızır gibi yetişiyor.Oktay hocanın aslanları yine yanıltmadı bizi.
Tofaş’ta şok ayrılık
http://www.basketdergisi.com/wp-cont.../nihatizic.jpg
basketdergisi
Beko Basketbol Ligi’nde bu yıl play-off’a çıkan ve çeyrek finalde lider Galatasaray Medical Park’a elenen TOFAŞ’ta coach Nihat İzic ile yollar ayrıldı.
Bursa ekibinin yeniden yapılanmasında ciddi rol oynayan ve Kenan Sipahi, Samet Geyik, Uğur Dokuyan gibi gençlerin yetişmesinde rolü olan İzic’in sözleşmesi olmasına karşın görevine son verildi.
TOFAŞ’ın bu kararının ardından yeni bir yapılanmaya gideceği kaydedildi.
Bursa ekibinin neden böyle bir karar aldığı bilinmezken basketbol camiasında TOFAŞ Başkanı Efe Aydan ile TBF Başkanı Turgay Demirel’in arasının bozulduğu ve İzic’in bu gerginlik nedeniyle gönderildiği öne sürülüyor.
TOFAŞ alt yapıdan gelen sağlam bir yapıya sahip aslında. Nasıl daha farklı bir şekilde yapılanacaklar merak ediyorum.
ÖZEL – Fenerbahçe Ülker’de dev revizyon!
Bu sezon oldukça başarısız bir sezon geçiren Fenerbahçe Ülker’de revizyon için düğmeye basıldı.
Beko Basketbol Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş Milangaz’a elenen Sarı – Lacivertliler yeni sezon öncesi bir süredir planladığı gelişmeleri yürülüğe koymaya başladı.
Hırvat coach Neven Spahija ile sözleşme yenilenmezken Fenerbahçe Ülker’in yeni coachunun Ertuğrul Erdoğan olması bekleniyor. Daha önce Tanjevic’in hastalandığı dönemde Sarı – Lacivertlilerin şampiyon olmasını sağlayan Erdoğan’ın yanısıra genel koordinatör Aydın Örs’ün daha “teknik anlamda” alacağı yetkililerle görev yapacağı öğrenildi.
Oyuncu kadrosunda da değişime gidecek olan Fenerbahçe Ülker’de James Gist, Kaya Peker, Gasper Vidmar, Morris Finley ve Marko Tomas ile yollar ayrılacak.
Sarı – Lacivertlilerin yıldızı Mirsad Türkcan’a da jübile teklif edilecek.
* Basketdergisi.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Bu sene sakatlıklar kara bela gibi çöktü takımın üstüne bir de geçen sezon ayrılan oyunculardan sonra üzerine koyacak isimler alınamadı.
Bu takımı kurtaracak şey, Aydın Örs'ün parkelere inmesi. O kenarda olsun, oyuncuların kim olduğu önemli değil, Aykut Kocaman gibi, geç takımın başına Aydın Örs.
Beşiktaş Milangaz, büyük bir transfer bombası daha patlatmak üzere...Sezon başında Siyah-Beyazlı formayı giyen ve NBA'de lokavtın sona ermesiyle birlikte Amerika'ya geri dönen Deron Williams'ın geri dönmesi ihtimali doğdu. New Jersey Nets'in play-off'a kalamaması sonrasında İstanbul'a gelen Williams, bugün Ergin Ataman'la bir araya geldi. Başarılı antrenör, "Deron Williams, Beşiktaş'ı ve İstanbul'u çok seviyor. Biz de onu çok seviyoruz. Kendisiyle zaten birlikteyiz. Transfer için tek söyleyebileceğim şey, Beşiktaş'ta sürprizler bitmez olur... Söyleyeceklerim bunlarla sınırlı" ifadesini kullandı. Bu transfer gerçekleşirse, Deron Williams Galatasaray Medical Park'a karşı yarı final karşılaşmasında görev alabilecek.
TRTSPOR OZEL HABER
Eğer Deron Gs maçlarında oynayabilirse bu müthiş olur bizim için.
Deron Akatlarda
https://p.twimg.com/AsnXqGUCEAENX7l.jpg