Sayfa 4 / 29 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Harika bir maçtı.3lük yağmuru vardı maçta.İki takımda yüksek yüzdeyle oynadı.Yeni transferimiz çok olumlu sinyaller verdi.Takıma katkısı olacak bu belli.Tebrikler Mahmuti ve ekibine.Harika bir maç çıkardık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izleyemedim sanırım 3.periyotta kopmuş olay.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arroyo'nun eksikliği fazlasıyla hissediliyor. Mehmet Yağmurla bu işin olmayacağını görüyoruz. Euro Challange'da bir sıkıntı çıkmasa bari. Türkiye'de müzemize +1 dedik zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arroya oynadi , aksine mehmet yagmuru begendim iyiydi.

Nihad Djedovic, ilk kez G.Saray forması giydi. 35.5 dakika süre alan oyuncu, 17 sayı, 4 ribaund, 5 asistle oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sakatlıktan önceki performansına bir anda erişemez Arroyo. En sağlıklı döneminde bile form tutması aylar almıştır kendisinin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çarşamba günü Fenerbahçe Ülker ile oynuyacağımız maçın biletleri bitti.Allah'tan dün öğlen aldık bileti.Ayrıca bu maçı Çarşamba günü yapan ve maçın saatini 19.30 yapan federasyonada diyecek söz yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

shipp"in hakkini yemem ama dedovic daha iyi telekom"u su an yeniyoruz 14-26

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

74-82"i yendik Telekomu

Nihad dedovic ve goksenin koksal 15 sayi atarak en çok sayi atan oyuncular oldu takimda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Oktay hoca bugun ki maç icin açiklamalarda bulundu.

[YOUTUBE="bjHHlYMB1EM"]oktay hoca[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Çok Rahat bir galibiyet aldik 84-72 , farki bi ara 20 sayiya cikartti son 2 dakka bocaladik ama olsun onemli olan galibiyetti tartismasiz bu yil en buyuk favori "GALATASARAY" Takimimizi Tebrik Ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonluğa gidiyor Mahmudi'nin aslanları.Çok güzel bir galibiyet aldık.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun aslanlar ! Bu sene şampiyon olmamız lazım mutlaka harika oynuyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Helal size aslanlar ! Çok iyiyiz bu sene çok.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birazını izleyebildim maçın. Kötü başlamadık ama 3'lük yüzdelerimiz düşünce fark açıldı.

Playoff'lar ne zaman başlıyor?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlk yarıyı izleyebildim. Başa baş gidiyordu. Sonradan açılmış fark. Tebrikler Galatasaray'a.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu sene gerçekten kötüyüz hem koç olarak hem oyuncular olarak yetersiziz . Kadro derinliğimiz kısıtlı. Uzun bir aradan sonra şampiyon olamıcaz sanırım.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Helal olsun aslanlarımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bu sene gerçekten kötüyüz hem koç olarak hem oyuncular olarak yetersiziz . Kadro derinliğimiz kısıtlı. Uzun bir aradan sonra şampiyon olamıcaz sanırım.
    Koçta sorun yok. Spahija gerçekten sevdiğim ve beğendiğim bir hoca. Seneye yeni transferler ile takım toparlanır. Bazı düz oyuncularda yollanmalı tabii ki.

Ayrıca TBL çok renklenmeye başladı. Güzel maçlar oluyor ve ligin kalitesi git gide artıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Koçta sorun yok. Spahija gerçekten sevdiğim ve beğendiğim bir hoca. Seneye yeni transferler ile takım toparlanır. Bazı düz oyuncularda yollanmalı tabii ki.

Ayrıca TBL çok renklenmeye başladı. Güzel maçlar oluyor ve ligin kalitesi git gide artıyor.
    Bu sene zaten takıma doğru düzgün transfer yapılamadı.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben noldu takıma anlamadım.İlk yarıyı izledim gayet güzel oynadık sonra bir ara açtım tekrar 4. çeyrek ortalarına dogru 18 sayı olmustu fark.Biz mi kötü oynadık Gs mi coştu 2. yarı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ben noldu takıma anlamadım.İlk yarıyı izledim gayet güzel oynadık sonra bir ara açtım tekrar 4. çeyrek ortalarına dogru 18 sayı olmustu fark.Biz mi kötü oynadık Gs mi coştu 2. yarı ?
    Lakoviç 2 tane 3"luk art art"a atarak mac koptu diyebilirim

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ahh Mrsic'li kadro.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı istediğimiz gibi oynamasakta ikinci yarı maçı kopardık.Lakovic çok büyük oyuncu.Nerede sayıya ihtiyaç duysak hızır gibi yetişiyor.Oktay hocanın aslanları yine yanıltmadı bizi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tofaş’ta şok ayrılık

basketdergisi

Beko Basketbol Ligi’nde bu yıl play-off’a çıkan ve çeyrek finalde lider Galatasaray Medical Park’a elenen TOFAŞ’ta coach Nihat İzic ile yollar ayrıldı.
    Bursa ekibinin yeniden yapılanmasında ciddi rol oynayan ve Kenan Sipahi, Samet Geyik, Uğur Dokuyan gibi gençlerin yetişmesinde rolü olan İzic’in sözleşmesi olmasına karşın görevine son verildi.
    TOFAŞ’ın bu kararının ardından yeni bir yapılanmaya gideceği kaydedildi.
    Bursa ekibinin neden böyle bir karar aldığı bilinmezken basketbol camiasında TOFAŞ Başkanı Efe Aydan ile TBF Başkanı Turgay Demirel’in arasının bozulduğu ve İzic’in bu gerginlik nedeniyle gönderildiği öne sürülüyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

TOFAŞ alt yapıdan gelen sağlam bir yapıya sahip aslında. Nasıl daha farklı bir şekilde yapılanacaklar merak ediyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

ÖZEL – Fenerbahçe Ülker’de dev revizyon!

Bu sezon oldukça başarısız bir sezon geçiren Fenerbahçe Ülker’de revizyon için düğmeye basıldı.
    Beko Basketbol Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş Milangaz’a elenen Sarı – Lacivertliler yeni sezon öncesi bir süredir planladığı gelişmeleri yürülüğe koymaya başladı.
    Hırvat coach Neven Spahija ile sözleşme yenilenmezken Fenerbahçe Ülker’in yeni coachunun Ertuğrul Erdoğan olması bekleniyor. Daha önce Tanjevic’in hastalandığı dönemde Sarı – Lacivertlilerin şampiyon olmasını sağlayan Erdoğan’ın yanısıra genel koordinatör Aydın Örs’ün daha “teknik anlamda” alacağı yetkililerle görev yapacağı öğrenildi.
    Oyuncu kadrosunda da değişime gidecek olan Fenerbahçe Ülker’de James Gist, Kaya Peker, Gasper Vidmar, Morris Finley ve Marko Tomas ile yollar ayrılacak.
    Sarı – Lacivertlilerin yıldızı Mirsad Türkcan’a da jübile teklif edilecek.
    * Basketdergisi.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene sakatlıklar kara bela gibi çöktü takımın üstüne bir de geçen sezon ayrılan oyunculardan sonra üzerine koyacak isimler alınamadı.

Bu takımı kurtaracak şey, Aydın Örs'ün parkelere inmesi. O kenarda olsun, oyuncuların kim olduğu önemli değil, Aykut Kocaman gibi, geç takımın başına Aydın Örs.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Beşiktaş Milangaz, büyük bir transfer bombası daha patlatmak üzere...Sezon başında Siyah-Beyazlı formayı giyen ve NBA'de lokavtın sona ermesiyle birlikte Amerika'ya geri dönen Deron Williams'ın geri dönmesi ihtimali doğdu. New Jersey Nets'in play-off'a kalamaması sonrasında İstanbul'a gelen Williams, bugün Ergin Ataman'la bir araya geldi. Başarılı antrenör, "Deron Williams, Beşiktaş'ı ve İstanbul'u çok seviyor. Biz de onu çok seviyoruz. Kendisiyle zaten birlikteyiz. Transfer için tek söyleyebileceğim şey, Beşiktaş'ta sürprizler bitmez olur... Söyleyeceklerim bunlarla sınırlı" ifadesini kullandı. Bu transfer gerçekleşirse, Deron Williams Galatasaray Medical Park'a karşı yarı final karşılaşmasında görev alabilecek.

TRTSPOR OZEL HABER

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Deron Gs maçlarında oynayabilirse bu müthiş olur bizim için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Deron Akatlarda

Sayfa 4 / 29 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri