Originally Posted by
uAburak89
Şampiyonluğumuzu gölgelemek için birkaç kendini bilmezin yaptığı saldırıyı konuşmayalım lütfen...
İşin şakası tabii, bana göre yapılan yanlış ve yakışmadı. Mahmut Uslu olduğu için muhatabı üzülmedim hatta yapanı evimde ağırlarım, kızamıyorum gerçi ama bunun yanlış olduğu gerçeği değişmez. Kığılı'ya, Ali Koç'a hatta Aziz Yıldırım'a yapılsa ne gerek var derdim ama şimdi çok da tepki veremiyorum.
Yöneticiysen, ağırlığın olacak, saygılı olacaksın. Yoksa da karşılığını alırsın. Tabir-i caizse "vur kafasına al lokmasına" devri bitti, kısasa kısas devri artık. Ne yapılırsa bir fazlası...
Mağazadan tahrik olabilen, yense de yenilse de saldırabilen, kendi çapında kale üreten, cumhuriyet kuran, özgürlükleri belirleyenlere başka türlü cevap verilemez. Ünal Aysal yönetiminin son dönemde yaptığı en iyi harekettir bugün protokole oturtmamak, taraftarın içine atmak. Zamanında koltuklara yerleştirdikleri idrar torbalarını da biliyoruz biz sonuçta.
Rahmet Alpaslan Dikmen'in dediği gibi; Galatasaray taraftarı hiç bir zaman saldırgan olmamıştır ama kendisine saldırıldığı zaman da en sert tepkiyi koymuştur!
Bu arada ek bilgi, o GS Store şahsa ait değil, bizzat kulübe ait.