1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: TKBL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aziz Yıldırım gelseydi olabilecekleri tahmin edebiliyor musunuz peki ? İyiki içeri sokulmasın emri verilmiş. Biraz mantıklı düşünün.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Aziz Yıldırım gelseydi olabilecekleri tahmin edebiliyor musunuz peki ? İyiki içeri sokulmasın emri verilmiş. Biraz mantıklı düşünün.
    Cihan cok sagol ya yöneticileriniz ne kadar düsünceli canlarım benim.

Adamın acıklamasını gördün mü sen ? Hapiste olması gereken birini buraya alamayız gibisinden laflar söylemis basına.Ayrıca ona göre önlem alınacak.Gs Store konusunda burası Türkiye Cumhuriyeti isteyen istedigi yerde magaza acar diyorsunuz isteyen istedigi maça da gider.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Cihan cok sagol ya yöneticileriniz ne kadar düsünceli canlarım benim.

Adamın acıklamasını gördün mü sen ? Hapiste olması gereken birini buraya alamayız gibisinden laflar söylemis basına.
    Evet, gayette haklı. Adam şikeden hüküm yemiş, kısa bir süre sonra hapise girecek. Başkan sıfatıyla bi kere zaten girmemesi lazım. Ek olarak, yahu sen hangi dünyada yaşıyorsun ? Tahmin edemiyor musun cidden olacakları ?

Mahmut Uslu'ya yumruk veya tokat atılmışsa bunun sebebi Mahmut Uslu'nun televizyon programlarındaki milyonları sinir eden tavrıdır.

En basitinden yarın yine GS-FB derbisi olsun. Melo gitsin maçı izlemeye. Sağ çıkar mı sence o salondan ? Türkiye'nin değil dünya düzenine aykırı bir şey oluyor. GS-FB arasında Fair Play felan kalmadı artık. Özhan Canaydın döneminde yaşandı (Gerçi orda bile yaşanamadı) ve bitti.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Evet, gayette haklı. Adam şikeden hüküm yemiş, kısa bir süre sonra hapise girecek. Başkan sıfatıyla bi kere zaten girmemesi lazım. Ek olarak, yahu sen hangi dünyada yaşıyorsun ? Tahmin edemiyor musun cidden olacakları ?

Mahmut Uslu'ya yumruk veya tokat atılmışsa bunun sebebi Mahmut Uslu'nun televizyon programlarındaki milyonları sinir eden tavrıdır.

En basitinden yarın yine GS-FB derbisi olsun. Melo gitsin maçı izlemeye. Sağ çıkar mı sence o salondan ? Türkiye'nin değil dünya düzenine aykırı bir şey oluyor. GS-FB arasında Fair Play felan kalmadı artık. Özhan Canaydın döneminde yaşandı (Gerçi orda bile yaşanamadı) ve bitti.
    Eger sen bu mantıktaysan Gs Store'a yapılanlara tepki gösteremezsin.Orası da Fb'nin kale olan caddesi Gs bunu göze alıp acmamalıydı o zaman.Objektif olun azıcık objektif.Adamın yedigi ceza kimseyi ilgilendirmez hapse girmis mi ? Girmemis. Hala baskan mı ? Baskan. O zaman kimsenin bir yorum hakkı yok.Hele polise böyle bir emir vermeye bir kulup yöneticisinin hic hakkı yok.Şurda yapılanlar kötü dedigini duymadım daha gelmis niye geldiler diyorsun Mahmut Uslu haketti diyorsun sonra da diger konuda bana sucluya suclu demiyorsun filan diyordun objektifligini anladım burdan senin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Eger sen bu mantıktaysan Gs Store'a yapılanlara tepki gösteremezsin.Orası da Fb'nin kale olan caddesi Gs bunu göze alıp acmamalıydı o zaman.Objektif olun azıcık objektif.Adamın yedigi ceza kimseyi ilgilendirmez hapse girmis mi ? Girmemis. Hala baskan mı ? Baskan. O zaman kimsenin bir yorum hakkı yok.Hele polise böyle bir emir vermeye bir kulup yöneticisinin hic hakkı yok.Şurda yapılanlar kötü dedigini duymadım daha gelmis niye geldiler diyorsun Mahmut Uslu haketti diyorsun sonra da diger konuda bana sucluya suclu demiyorsun filan diyordun objektifligini anladım burdan senin.
    Uslu bunları haketti felan demiyorum. Eğer şike yapıldıysa Uslu'nun hakettiği tek şey hapis ve mendir. Bundan fazlası insanlık dışı bir olay. Saldırı yapılmasının yanlış olduğunu söylememe gerek mi ? Yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

Store olayı ile kıyaslama yapılmayacağını öbür mesajda açıkladım

Skor 67-40

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Uslu bunları haketti felan demiyorum. Eğer şike yapıldıysa Uslu'nun hakettiği tek şey hapis ve mendir. Bundan fazlası insanlık dışı bir olay. Saldırı yapılmasının yanlış olduğunu söylememe gerek mi ? Yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

Store olayı ile kıyaslama yapılmayacağını öbür mesajda açıkladım

Skor 67-40

Aynı şey.Birisi orda Gs'yi temsil ediyor o saldırı Gs'ye yapılmıs bir saldırıydı.Bu adam da orda Fenerbahce'yi temsil ediyor bu Fenerbahce'ye yapılan bir saldırıydı.İşi öyle basitlestirirsen kumas filan diye bu adam da normal bir iş adamı niye saldırıyorlar iş adamına.Neyin ne oldugunu sende biliyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynı şey.Birisi orda Gs'yi temsil ediyor o saldırı Gs'ye yapılmıs bir saldırıydı.Bu adam da orda Fenerbahce'yi temsil ediyor bu Fenerbahce'ye yapılan bir saldırıydı.İşi öyle basitlestirirsen kumas filan diye bu adamda normal bir iş adamı niye saldırıyorlar iş adamına.Neyin ne oldugunu sende biliyorsun.
    Son cümlen herşeyi açıklayıcı zaten. Daha fazla konuşmaya gerek yok

Avrupa Şampiyonluğundan sonra Lig Şampiyonluğu da geldi. Hepsine teker teker helal olsun. Ruh budur, oyun budur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Gs Store konusunda burası Türkiye Cumhuriyeti isteyen istedigi yerde magaza acar diyorsunuz isteyen istedigi maça da gider.
    Store'la ne alakası var Allah aşkına. Birinde kumaşan yapılmış ürün satıyorsun, birinde milyonlarca insanın kin duyduğu bi insanı binlerce insanın ortasına koyuyorsun.

Bak mesela geçenlerde Bilic geldi Arena'da maç izledi. Hiç de birşey olmadı. Ama bi Ersun Yanal gelip öyle taraftarın arasında izleyemez. Bi Hasan Şaş'ta gidip Fener tribününde izleyemez. Bu kadar açık bi olay.

Mesaj Yetkileri