Burak ne sövdü be arkadaş :D İlk yarı kötüydük. Ortasahada Selçuk ' a top gelince işler bozuluyor.
Olumlu birşey söylemek gerekirse de Sabri ' nin 1-2 güzel orta açtı. Umarım geliştirmeye devam eder.
Burak ne sövdü be arkadaş :D İlk yarı kötüydük. Ortasahada Selçuk ' a top gelince işler bozuluyor.
Olumlu birşey söylemek gerekirse de Sabri ' nin 1-2 güzel orta açtı. Umarım geliştirmeye devam eder.
Sabri berbat oynuyor pas atamıyor, hele Fucsh'a köşede kaybettiği bir top var akıllara ziyan.
Sabri hiçte fena değil abartmayalım hatasız kulmu var Messi bile hata yapmıştır :D
aha biri cikti bile kim cikcak diye bekliyordum :D sabrinin 1 hatasindan baska bir hata goremedim oda kose gonderinde ?
hocam siz ciddi misiniz?
pas hatası yapıyor sürekli.
Ben başka sabri izliyorum herhalde yanında ki adama pas atamıyor Sabri
Selçuk'un Yekta'ya atığı bir pas vardı.Akıllara zarardı.Sabri iyi değil bu maç.Sağ taraf çöktü resmen.
pas hatasi yapmiyan bir oyuncu gosterin su an takimda ozman takim kotu olunca haliyle oyuncuda kotu olur
europeanconquer : sag tarafin cokme nedeninin ridvan dilmende soledi sabriye hic yardim etmiyorlar diye selcuk ile topal yakin oynuyorlar diye elestirdi
Sabri'ye yardıma gelenmi var Allah aşkına adamdan resmen tek başına içeri girmesini gol atmasını falan bekliyorlar...
Sabri sadece köşede bir top kaybetti onda da çok büyük bir hata yoktu . Asıl sorun Selçuk Şahin'de abi ne yapıyor yahu bu adam .
Yapma Umut yapma :/
Ah Umut ...
umut ordan oylemi vurulur yahu
Selçuk Şahin'le Mehmet Topal şu ana kadar aynı oyunu oynuyorlar.Pasif,etkisiz,bol isabetsiz paslı yani biri çıkmalı acilen.
Ayrıca artık yeter lütfen yeter Sabri orta yapabiliyor Gökhan yapamıyor ne demek yahu.Alex'e kaç tane al da at ortası yaptı bu sezon Gökhan Gönül haberiniz var mı?Sabri'nin kanadının aksamasının sebebi o tarafta oynayan siyahi oyuncularının az biraz yetenekli olması,orta sahadan biri yardım etse sorun kalmaz.
en azından şunu yapıyordu veya şöyle yapıyor gibi şeyler yerine, daha somut şeylerden konuşalım bence. orta açabiliyor ama defansif bölgede pas hatası yapıp, takımın top ile baskı yeyip motivasyonu düşürmesini sağlıyor.
(bkz: david alaba)
valla biz baska maci izliyoruz galiba mehmet topal pas sistemini olusturuyor su anda.
Şu dakikalarda oyuncu değişikliği yapmalıyız. :)
Hiddink çok belli etti kendini 0-0'a gelmiş resmen...
ortasaha çok kötü. emre, hamit, nuri gibi oyuncularımız olsaydı bu maç daha farklı olurdu.
Adamların paso sağ tarafımızı kullanıyorlar. Sağ taraf koridor oldu, Sabri'nin yerini Servet kapatmaya çabalıyor. Burak desen sıfırı tüketmiş. Zaten sürekli yer değiştiriyorlar. Orta sahada yaratıcı taşıyıcı adam yok. Berbat ötesi bir takım. 3. dünya ülkelerinden farkı yok ve en önemlisi beraberliğe oynuyoruz. Utanıyorum. Gitmeyelim arkadaş böyle takımla gidip ne yapacaksın...
Sabri GS'de sağ ön oynayabilir bence.
Bu iş bitmiştir.İçime doğdu kazanacağız maçı.
sabri adamsin adamsin o topu nasil kesti nasil ataga cikti aslanim benim
ah burak az yere vursan goldü
Yalnız forvette Semih oynasa Burak'ın kafa toplarının ikisinide gol yapmıştı...