Yayın: Ntv
Yayın: Ntv
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kazanmamız için neler olması lazım kestiremiyorum. Kazanırız diyemiyorum. Avusturyada kısmen de olsa iddiası devam ediyor ve hocalarınında konuşmasından anladığım kadarıyla maça sıkı şekilde asılacaklar. yaklaşık 43-44 bin Avusturya taraftarının önünde oynayacaklar. Kolay olmayacak. Bana beraberlik daha ağır basıyor. Kazakistan'ın ve bizim galibiyetimiz halinde en iyi 2. lik şansımızın olduğu konuşuluyordu. Böyle bir fırsat varken zaten kazanamazlar, teperler fırsatı. Beraberliğe oyumu attım ama bir totem olsun ve kazanalım artık. Ne olur rahat kazanalım. Yok kazanamayacaksakta baştan bi gol yiyelimde sonradan sinir katsayısı tavan yapmasın.
cok zor mac olucak son dakka baliklama gol ile gene kazanabiliriz dusuncesindeyim
Eksikliklerimiz büyük inşALLAH kazanırız...
Zor maç olacak açıkcası pek ümidim yok kazanacağımızdan ama yanılıp mahcup olurum umarım.
Beraberlik yetecek o yüzden Belçika maçındaki gibi bir anlayışla maça çıkarız diye düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Azerbaycan'ı yenebilseydik, şu maça grubu 2. sırada bitirmeyi garantilemek için çıkıyor olacaktık.Beraberliği koparırız düşüncesindeyim.
Kazanırsak bu iş biter zaten.Ama bizim takımın kendi eliyle işini zora sokma huyu var.Onun için kazanırız diyemiyorum.Baştan bir gol atarsak kazanırız.Bu maçta geriye düşersek döndüremeyiz gibi geliyor.
Kazakistan maçında ki son dakika golünü gördükten sonra kazanırız diyorum..
Selçuk Şahin oynamazsa kazanırız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Christian Fuchs : Bu maçta takım arkadaşlarımdan daha çok koşmasını ve gerekirse en değerli organlarını yırtmalarını bekliyorum.
Nasıl bir maç öncesi konuşmadır bu arkadaş![]()
Adamların maça bakış açısı, Sanki Osmanlı ile savaşa çıkacaklarmış gibi. 3. Viyana Kuşatması![]()
bi maç için organ yırtmaya ne gerek var hem de en değerli olanını![]()
Kazakistan'ı son saniye golüyle yenen takım Avusturya deplasmanından çıkamaz,yeniliriz...
Çanakkale Geçilmez'i oynamayı deneyeceğiz gibi geliyor banaDeneyeceğiz diyorum çünkü başarabilir miyiz bilemiyorum
Artık şaşırmak istiyorum bir milli maçımızda...Hep aynı sahneler, hep aynı bölümler tekrar tekrar ekranlarda, ben bunu daha önce gördüm demek istemiyorum.
Avusturya ve Azerbeycan maçlarini play offlari garantilemek için yenmemiz lazim. Yine çok zorlaniriz
Avusturya gruptaki son puanını Belçika'ya karşı 4-4'lük maçta almış 12 Ekim 2010 tarihinde.Bu da hoş bir istatistikNe kadar hırslı olsalar da tutuk oynayacaklardır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Zoru seven insanlar olarak bu maçı alırız diye düşünüyorum. Eksiklerimiz olmasa ve rahat bir konumda olsak kazanamayız derdim.
En kötü beraberlik bekliyorum ben bu maçtan. İyi oynarsak yenebileceğimiz bir takım zaten. Onlar bu maçı son şans olarak gördükleri için baya bi asılacaklar. Ama en kötü beraberlik alırız Avusturya'dan.
Avusturya'yı, Almanya gibi rahat yenebilcek kapasitemiz varken, yenilmemeyi konuşturanlar utansın.![]()
Alırız bu maçı biraz olsun akıllanmışlardır
Bence daha kötü bir kadroyla , daha iyi oynayıp kazanacağız .
Serdar Kesimal'da 18'den cikartilmis.
Şimdi takımda kimler yok, kimler ilk 18'de olacak bilen biri varsa yazabilir mi? Sanırım, eksik sayısı 9'u buldu çünkü.![]()
Kazakistan maçından sonra bu maç için pekde ümidim yok; ama bizim takımızın sağı solu belli olmuyor, çok kötü eleme maçları oynayarak gidiyoruz ama bir bakmışız yarı finalde son dakika da eleniyoruz. Umarım bu maçı kazanır ve yolumuza devam ederiz.
Servet oynayabilir açıklama yapmıştı takımla çalışmalara başladım hocam görev verirse oynamaya hazırım diye...
Oğuz Çetin gibi birisi halen takımdayken başarıyı yakalamak şanstır.Ne diyelim kazanmak istiyoruz ama Avusturya gibi bir takım ve İrlandalılar varken zor gibi.