Caner çıkarken yuhlanıyor.
Printable View
Caner çıkarken yuhlanıyor.
Troisi denen adamı almak lazım aslında Kayseriden
Bence Caner değil, o neden çıktı diye Aykut hoca gibi geldi bana ama olmayada bilir :)
caner yuhlanmıyor bence caneriğn çıkarılması yuhlanıyor
özgür çek sakatmı ?
Şota niye hiç oyuncu değiştirmedi? Ya da ben mi kaçırdım ?
Son dk 2-2 oldu.
Goooooooooool Soooooow !
Son dakika imdadı :)
Gggooooooollll
Adamsın Semih. Seni hiç sevmem ama son 15 dakika oyuna ilk girecek adam sensin bu takımda
Kayserisporlu oyuncular laubaliliklerinin cezasını çekecekler bence.
Kayseri'nin atağında faul yokmuydu ?
maç uzatmalara kaldı
Kayseri'ye ceza olsun, Fener kazanir insallah. Son dakikalarda yaptiklari ismi Kayseri'nin.
Her şey bitmiş değil işin kötü tarafı sahada 3 forvetiz çok dikkatli olmalıyız. Özer ve Topuz'un göbeğe, Sow ve Henri'nin kanatlara geçmesi ve mutlak suretle geri gelmeleri lazım. Aksi halde çok rahat gol yeriz.
@Facx: Özgür Çek sakat değil
Hey yavrum Semih be. Özlemişiz :)
En çok Trabzon'a yaradı herhalde maçın uzaması ve oyuncuların yorulacak olması.Bu moralle büyük ihtimal Fener kazanacaktır.
Allah aşkına Gökhan Değirmenci ne yaptı Yobo yüzüne tekme attı yattı bu mu suç şimdi :D Sow adama çarptı yere düştü bu da mı suç :D
Maç uzatmalara gittiyse bu Kayserispor'lu oyuncuların lakayitliğinden oldu. Ne pozisyonları harcadılar, olmadık yerde oyunu soğutmaya çalıştılar. Şota anlamış başına geleceği hiç oyuncu değişikliği yapmadan bitirdi 90 dakikayı :)
Fenerbahçe için oldukça zor geçecek bu bölüm.
Kayseri uzatmada açık oynarsa işi bitirir.2 dk dayanamadılar :) maç öncesi uzatma istemiştim,iyi oldu.yorulsun iyice fener.
semih özledikte vuruşu gene kaleyi tutmadı sow orda olmasa :D
Özgür sakat diye kadroda yok diye biliyorum.
Sow adamın dibi . Kötü oynuyo gibi duruyo bi anda çıkıyor ortaya. Uzamasını hiç istemiyodum ama napalım tur atlıcaksak uzasın.
ziegler deki ısrar niye o zaman gerçekten fener türk futbolcu söndürme akademisi gibi gökhan gönül dışında alıpta parlattıkları 1 oyuncu yok parlama ihtimali olanlarıda söndürüyolar bu arada fenerdeki şans bende olsa aldığım her milli piyangoda büyük ikramiye tuttururum :schaf: semih vuramadı pas oldu :D
Fenerbahçe alır uzatmalarda...Ders olur Kayseri'ye...
Fenerbahçe almalı, alsın da... Kayseri saçma sapan bir futbol ortaya koyuyor, elensinler ki ders olsun.
Semih saçmaladı resmen.