Caner çıkarken yuhlanıyor.
Caner çıkarken yuhlanıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Troisi denen adamı almak lazım aslında Kayseriden
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bence Caner değil, o neden çıktı diye Aykut hoca gibi geldi bana ama olmayada bilir![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
özgür çek sakatmı ?
Şota niye hiç oyuncu değiştirmedi? Ya da ben mi kaçırdım ?
Son dk 2-2 oldu.
Goooooooooool Soooooow !
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son dakika imdadı![]()
Adamsın Semih. Seni hiç sevmem ama son 15 dakika oyuna ilk girecek adam sensin bu takımda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kayserisporlu oyuncular laubaliliklerinin cezasını çekecekler bence.
Kayseri'nin atağında faul yokmuydu ?
Kayseri'ye ceza olsun, Fener kazanir insallah. Son dakikalarda yaptiklari ismi Kayseri'nin.
Her şey bitmiş değil işin kötü tarafı sahada 3 forvetiz çok dikkatli olmalıyız. Özer ve Topuz'un göbeğe, Sow ve Henri'nin kanatlara geçmesi ve mutlak suretle geri gelmeleri lazım. Aksi halde çok rahat gol yeriz.
...
@Facx: Özgür Çek sakat değil
Hey yavrum Semih be. Özlemişiz![]()
En çok Trabzon'a yaradı herhalde maçın uzaması ve oyuncuların yorulacak olması.Bu moralle büyük ihtimal Fener kazanacaktır.
Allah aşkına Gökhan Değirmenci ne yaptı Yobo yüzüne tekme attı yattı bu mu suç şimdiSow adama çarptı yere düştü bu da mı suç
![]()
Maç uzatmalara gittiyse bu Kayserispor'lu oyuncuların lakayitliğinden oldu. Ne pozisyonları harcadılar, olmadık yerde oyunu soğutmaya çalıştılar. Şota anlamış başına geleceği hiç oyuncu değişikliği yapmadan bitirdi 90 dakikayı
Fenerbahçe için oldukça zor geçecek bu bölüm.
Kayseri uzatmada açık oynarsa işi bitirir.2 dk dayanamadılarmaç öncesi uzatma istemiştim,iyi oldu.yorulsun iyice fener.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Özgür sakat diye kadroda yok diye biliyorum.
Sow adamın dibi . Kötü oynuyo gibi duruyo bi anda çıkıyor ortaya. Uzamasını hiç istemiyodum ama napalım tur atlıcaksak uzasın.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
ziegler deki ısrar niye o zaman gerçekten fener türk futbolcu söndürme akademisi gibi gökhan gönül dışında alıpta parlattıkları 1 oyuncu yok parlama ihtimali olanlarıda söndürüyolar bu arada fenerdeki şans bende olsa aldığım her milli piyangoda büyük ikramiye tuttururumsemih vuramadı pas oldu
![]()
Fenerbahçe alır uzatmalarda...Ders olur Kayseri'ye...
Fenerbahçe almalı, alsın da... Kayseri saçma sapan bir futbol ortaya koyuyor, elensinler ki ders olsun.
Semih saçmaladı resmen.