İşte anlayamadığınız şey şu ki Beşiktaş mali açıdan bitmiş durumda ve gelecek en küçük gelir kaynağı bizim için bir ışık olacaktır. 14234 kapasiteli stadla 55 bin kapasiteli stadı bir tutmayın.
Printable View
Diyelimki beşiktaş gitti Kasımpaşa stadında oynadı kendi stadını da yaptı 2 gün sonra TT Arena yıkılmak zorunda kalındı.İstanbul içi ve dışı hiç bir takım sizi stadında istemedi napacaksınız? Halısahada mı oynayacaksınız maçınızı ? Biraz empati yapın. Beşiktaş'ın gelir ibizi ilgilendirmez diye birşeyi ancak Galatasaraylı birisi diyebilirdi.Bu ülkenin En büyük takımlarından biri mali açıdan batıyorsa diğer büyük klüpler destek olmalıdır köstek değil.İskoçyada Rangers'in lisansı iptal edilebilir.Bu da İskoç Liginin sonu olur. Şuanda çekişen sadece Celtic ve Rangers var yani sadece Celtic kalır bu seferde Ligin kalitesi düşer , izleyicisi kalmaz ve Yayıncı kuruluş 3 veriyorsa 1 e düşer Şuanda kimse bunları istemdiği için oy toplancakmış sanırım.2 gün sonra Beşiktaş borçları yüzünden Lisansı iptal edilirse ve Fenerbahçede (atıyorum) Şikeden Küme düşürülürse ne olacak kendi başınıza oynarsınız ligde.
Fark etmez, sonuçta bir rakip azalmış olacak. Lisans iptal edilmesi falan çok uç örnekler, ayrıca olacaksa olsun. Demirören'i seçenler, yıllarca o koltukta tutanlar düşünsün. Bize ne ?
Biz Olimpiyat'da oynamak zorunda kaldık. O rüzgarda o soğukta maçlar kolay olmadı.
Yeni gördüm bu açıklamayı.
Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.
Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.
İnşallah belli bir dayatmanın sonucunda ertelenmemiştir bu toplantı.Şu kalınlaştırdığım yerler iyiye işaret değil.
Eğer olaki biz istemediğimiz halde Arena'nın kullanımı Beşiktaş'a açılırsa,daha bir tek söz etmiyeceğim.Ve aslada Arena'nın Galatasaray'ın stadı olduğuna inanmayacağım.Ancak aksi olursa o zaman rahatlıkla Arena'da söz hakkı bizimdir diyeceğim.
Umarım ilki gerçekleşmez.Sırf şu boş boğazlığı yüzünden Aysal'ın suyu kaynıyor zaten.Bu olayda tuz biber eker.Bir daha taraftar desteği alamaz.
Dün Ünal Aysal imzalı sözde sert, özde manalı açıklamanın üzerine olağanüstü toplanmaya gerek görmemişler. Esas dikkat edilmesi gereken kısım burası ama isteyen istediği gibi yorumlamakta özgür tabii ki.Quote:
28 Haziran 2012 tarihli Galatasaray Spor Kulübü açıklaması durumu açıkça ifade etmektedir.
İnşallah sizin dediğiniz gibidir.Madem bu kadar sert tutumumuz 11 Temmuz'a ertelemek saçma.Ver salı günü kararı konu kapansın.Yinede benim açımdan karar süresinin uzatılması aklımdan arka planda farklı şeylerin döndüğünü getiriyor.
İyide arkadaş beşiktaşın kötü olması bizim işimize gelir nie beşiktaşa yardım edelim bizmi beşiktaşı bu hale soktuk kafadan 1 rakibi geçmiş oluyoruz ne diye rakibimize yardım edelim ? beşiktaşın mali durumu sadece beşiktaşı ilgilendirir diğer hiç bi kulübün beşiktaşa yardım etme gibi bir zorunluluğu yoktur. Madem öyle gidin kasımpaşada biletleri pahalı yapın çok iyi taraftarınız varya bütün maçları 2 katı bilet fiyatlarıyla full çekersiniz aşağı yukarı aynı geliri elde edersiniz
Beşiktaş ertelesin İnönü'yü yıkmayı eğer stad bulamamışsa yani bunu neden düşünmüyor beşiktaş yönetimi? Arena'da istenmiyorlar, kadıköy'de de şanslarını kaybettiler bana kalırsa o zaman ya erteleyeceksin yapımı ve olimpiyat stadını bekleyeceksin ya da gidip kasımpaşa'da oynayacaksın.
Beyler bizim bu stad mevzumuz,daha dün ortaya çıkan bir durum değil.Yıllardır Dolmabahçe'de yeni bir stad yaptırmak için izin almaya uğraşılıyor.Ortada bir plan,proje yoksa Bakan Günay neye ret yanıtı veriyor o zaman her seferinde?
Biz onu yaşadık ve Olimpiyat Stadı'nda oynadık :) Olimpiyat Stadı'nda o zaman kimse oynamıyordu.Köstek olmuyoruz biz sadece sizi kendi halinize bırakıyoruz.Rangers giderse başkası gelir.Zaman alır ama gelir.Ligimizin kalitesi mi var ki düşsün ? Ligin kalitesinin düşmesi için Avrupa'ya giden takımların başarısız olması lazım ki zaten oluyorlar o yüzden kaliteyi dert etmeyin siz.Hadi Beşiktaş'ın lisansı iptal edilip,Fenerbahçe küme düşürülsün,işte o zaman devreye mutlaka bir şekilde gireriz.Merak etme.Biz zor durumda ki Ankaragücü daha beter olmasın diye oyuncularını ellerinden almadık.Ankaragücü ile hiç bir bağımız olmamasına rağmen bunu yaptıysak 100 yılı aşkın rakiplerimize oyuncu kiralarız ne bileyim tesislerde antrenman yapmalarını sağlarız.Hatta bedavaya bile oyuncu verebiliriz.Bunları o zaman ki hal ve durum belirler.Yeter ki kurucumuza küfretmeyin,efsanelerimize küfretmeyin yeter.Ama bizle gözümüzün nuru,bebeğimiz gibi olan stadımızı paylaşmaya kalkmayın böyle çok ters durumlar ortaya çıkabilir.
Açıkcası TT Arena'da Oynamayı Bende İstemem Orda Oynayacağıma Giderim Fulya Nevzat Demir Tesislerinde Oynarım Daha İyi. Çok Saçma Bir Tartışma ve Çok Saçma Bir İstek. Zaten Doğru Düzgün Bir Yönetim Ne Zaman Başımıza Gelecek Onu Merak Ediyorum ?
İllaki Oynayacaklarsa Gelsinler Ankaraya Gelsinler Cebeci İnönü Stadına İstanbuldan Daha Fazla ve Daha Çok Yüreğiyle Destekleyen Taraftarlar Gelir Maça
Abi, aslında sadece Ankara da değil. Anadolu'daki Beşiktaşlılar yıllardır hasret takımına. Bundan 3 sene önce Bursa ile oynadığımız maç Adana'ya alındığında havalara uçmuştum, Beşiktaş'ımı göreceğim diye mesela.
Önceki yönetimin bir tek desteklediğim, ''Türkiye'nin her yerinde oynayabiliriz'' projesini neden düşünmüyorlar? Böylece, takımını yılda 1-2 kez gören, bazen hiç göremeyen taraftarlar da akın akın giderler maça ve her maç full çeker stadlar. :) Böylece bilet satışından gelen gelirler de sağlam olur. Misal; Adana, İzmir, Ankara, Kocaeli, Şanlıurfa, Diyarbakır, Sakarya vs. Buradaki stadların kapasiteleri ve şartları da çok iyi. Şuna eminim ki, İnönü'dekinden daha az taraftar gelmez maçlara.
Bugünkü Sabah'ın haberini "Adım adım Arena'ya" okuyun derim. İstikamet Arena.
Sabah'ın sitesine girdim öyle bi haber bulamadım, link verirsen memnun olurum. Arena'yla ilgili tek haber vardı o da Akşam Gazetesinde İsmail Küçükkaya'nın yazısından bahsediyordu. Bu yazıda da en çok dikkati mi son bölümü çekti, belki biraz yardımcı olur fikirlerini değiştirmene.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...aya-el-koyacakQuote:
UMUT YİNE BAŞBAKAN...
Peş peşe sorularla iki sezon için bile olsa Beşiktaş'ın kullanımına neden bu kadar karşı çıktıklarını anlamaya çalışıyorum. Yanıt şöyle:
'Beni kaç yıldır tanıyorsun, en az 24-25 yıldır. Hiç boş konuştum mu? Arena'ya el koyacaklar. Parası da yok. Beşiktaş'a yeni stat yapamayacakları için, Arena'yı bizimle Beşiktaş'ın ortak kullanımına açacaklar. Benim endişem bu. Stadın mülkü SGM'nin olabilir. Ama üst kullanım hakkı bizim. Sadece projesine Galatasaray bütçesinden 23 milyon TL harcadık. Ali Sami Yen'in kullanım hakkını da devrettik. Başöğretmene giderim, o çözer edasıyla bu meseleye yaklaşmak doğru değil.'
Dünkü yazımdan sonra gelen tepkilerden de Galatasaray yönetimiyle ve konuyu en baştan beri en iyi bilen, Arena'yla ilgili teknik gelişmelere vakıf Işın Çelebi'nin sözlerinden de anlıyorum ki Arena işi arapsaçına dönmek üzere.
Beşiktaş kendine iki üç yıl için başka stat arasa iyi olur.
Ya da yine bu işi çözmek Başbakan Erdoğan'a kalacak...
Sabah Spor'da var haber.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Fu...m-adim-arenaya
Buldum haberi okudum Arena'ya gelmekten çok Arena'dan uzaklaşmak gerekiyor eğer böyleyse. 10 milyon lira masraf diyor, locaların seneye sözleşmeleri bitiyor gelecek sezon daha rahat ayarlarız deniliyor yani bu sene o iş yaş deniliyor. Tabi Meireless anlamak istediği gibi anlamış o ayrı mesele.
Devletin stadı falan demek saçma ne olursa olsun 49 yıllığına bizimdir o stad,BJK yönetimi geldi görüşükdü olumsuz yanıt çıktı gelsinler bidaha muhtemelen gene olumsuz çıkacaktır çünkü kimse istemiyo BJK yönetimi hariç bu işi bakalım ne olacak.
Fikret Orman : "1 sene daha Inonu'de kalabilir,dusunebiliriz"
http://s1.directupload.net/images/120705/476e8546.swf
Fikret Orman : "FB camiasi gelin bize oynayin dedi hatta Aziz Yildirim kendi soyledi."
İlla ki aynı bölgede mi olmak zorunda başka bir yerde stad olamaz mı ? Galatasaray'ın yaptığı gibi İnönüde devam etsek sonra oraya taşınsak ?
Başkan stad konusuyla ilgili açıklamalarıyla kendisine hakaret eden Galatasaray'lı taraftarlara çok güzel yanıtlar vermiş oldu.Tabii ben bu heyecanlı arkadaşların bunu anlayıp,özür dileyecek kapasitede olmadığını biliyorum.
Valla bende dinledim açıklamaları, biraz geri basmış gibi. Ama iki lafından biri Galatasaray'ın gelirleri falan oldu, maşallah bizden daha hakim konuya. Ayrıca Sanli Sarioğlu mu her kimse, statta Galatasaray'ın söz hakkı yok diyor, Fikret Orman var diyor. Bu da herkese güzel cevap oldu.
Fikret Orman : "Galatasaray ile gelinen noktadan cok rahatsizim sanki biz bir yere zorla geliyormusuz gibi seyler yaratildi."
Kendisi ilk görüşmeden sonra ısrar etmeseydi bu duruma düşmezdi.Tadında bırakacaktı işi.Kendisi kırılıp,gücenmiş.Oysaki yönetim bazında red cevabından başka sert bir açıklama gelmedi.Mantıken yapmamız gerekeni yaptık.
Saraçoğlu kaldı elde.1 sene daha İnönü'de oynanmazsa heralde Kadıköy yolu gözüküyor.