Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Olağanüstü Divan Toplantısı İptal Edildi

Divan Kurulu Başkanlığı’ndan bildirilmiştir;

Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.

28 Haziran 2012 tarihli Galatasaray Spor Kulübü açıklaması durumu açıkça ifade etmektedir.

Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.

Olağan Divan Toplantımız, 11 Temmuz 2012 tarihinde üyelere bildirilen yer ve saatte, tespit edilmiş olan gündemle toplanacaktır.

Saygılarımızla

İrfan Aktar
Galatasaray Spor Kulübü
Kulüp Divanı Başkanı
Yeni gördüm bu açıklamayı.

Kulüp yönetiminin stat konusu ile ilgili olarak önemli ve hassas denge isteyen çalışmaları devam etmektedir.

Bu sebeple son saatlerdeki gelişmeler ışığında yönetim çalışmalarını daha da zorlaştıracağını düşünerek, 3 Temmuz 2012 tarihli acil ve Olağanüstü Divan Toplantısı kulübün menfaatleri düşünülerek iptal edilmiştir.

İnşallah belli bir dayatmanın sonucunda ertelenmemiştir bu toplantı.Şu kalınlaştırdığım yerler iyiye işaret değil.
Eğer olaki biz istemediğimiz halde Arena'nın kullanımı Beşiktaş'a açılırsa,daha bir tek söz etmiyeceğim.Ve aslada Arena'nın Galatasaray'ın stadı olduğuna inanmayacağım.Ancak aksi olursa o zaman rahatlıkla Arena'da söz hakkı bizimdir diyeceğim.
Umarım ilki gerçekleşmez.Sırf şu boş boğazlığı yüzünden Aysal'ın suyu kaynıyor zaten.Bu olayda tuz biber eker.Bir daha taraftar desteği alamaz.