Galatasaray'ın Keitalı dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'yi. Ortasaha vasat, defans bir kaç oyuncu dışında düz, atak yönü mükemmel.
Printable View
Galatasaray'ın Keitalı dönemine benzetiyorum Fenerbahçe'yi. Ortasaha vasat, defans bir kaç oyuncu dışında düz, atak yönü mükemmel.
Lig TV'de maç öncesi röportajda Alex'in kadroya alınmamasını sordular Aykut Hocaya. Verdiği cevap şu oldu: "Taktiksel bir seçim değil. Durumla ilgili bir karar. Alex'in kafasının karışıklığından böyle bir karar oldu."
Üstü kapalı bir cevap verdi. Anladığım kadarıyla, Alex attığı tweetten dolayı kadro dışı bırakıldı, hoca da bunu üstü kapalı belirtti.
Alex ne yazmıştı ki ?
Antep 11"inde degisiklik olmus.
lk 11'i: Karcemarskas; Binya, Kecojevic, Şenol, Ivan; Sosa, Serdar, Ibricic, Yasin, Turgut; Muhammet
Caner değilde, Selçuk bela başımıza :)
Selçuk yerine Baroni oynasa mantıklı çok güzel kadro olur bence. Topuz çift yönlü - Baroni çift yönlü ve arkalarında Süpürücü Topal. Hücum hattına taktik vermeye gerek yok zaten.
Ibricic Dokunsa %95 gol olma sansi vardi.
Antep az geliyor, öz geliyor.
Benim anlamadığım Aykut Hoca niye fanteziye kaçıyor futbolcularını en verimli olduğu bölgede oynatmıyor.
Mert yine kontrolsüz çıkıyor. Top az daha aşağı gitse goldü.
Ben takimi begendim
Topal attı. 1-0
Mehmet Topal attı, moral olur onun için bu gol.
Mehmet Topal 1-0
Adamın göğsünden eline çarpıyor eli veriyor sonra gol şaşırdık mı yine hayır.
Gooool topal
Sanki eline degmis gibi neyse hakem gormemistir her insan hata yapar
Krasic ve Topuz Aykut hoca ile ne konuştular acaba?
Fenerin defans elemanlarini dizerek geldi Antep.
Krasic yapamıyom solda demiştir.
Antep şanssız.
Yine Fenerbahçe Yine El Yine Gol :) Neyse en azından bu sefer Topal elle oynadı :D
Krasic çok istekli ya o eller hiç durmadı hep bana atın diyor :D
Fenerbahçe iyi savunma yapıyor, aksayan tek isim var Egemen.
selçuk şahin değilde lassana diarra olsaya şu kadroda