orta saha yol gecen hani.. 4-3-3 bize göre degil 4-4-2 ile cikmasi lazimdi
orta saha yol gecen hani.. 4-3-3 bize göre degil 4-4-2 ile cikmasi lazimdi
Krasic değişiklik mi istedi bana mı öyle geldi?
Fenerbahcenin gol yiyecegi belli olan bir macti ama hem sirasi hemde vakti cok erkendi.
Oh Be Stoch ! Hadi Koçum !
Stoch Krasic değişikliği oluyor :/
bu hakeme küfür etmemek elde degil.. resmen taraf tutuyor
At Fener hadi gelsin kupon.
Aykut Hoca' nın net talimati var sanırım. Sadece kanatlara oynamaya çalışıyor Fenerbahçe. Ortada boşluk olsa bile kanatlara dönüyorlar.
Yahu tek yapabildiğimiz şey top şişirmek ileri doğru. Sabah akşam 5'e 2 pas çalıştırıp böyle oynatmak mı sistem yaratmak ?
2 pas yapamiyor takim, habire rakibe top verilirmi boyle
Fenerbahçe bu dakikalarda gol bulmalı. En azından ilk yarı 1-1 bitmeli ancak zor gözüküyor.
Kendimi bir an Fifa maçında zanettim. :D
Topuzu yaptığı faule kadar hiç görmemiştim.
bu takim adami kanser eder ya bu kadar olmaz.. lider yok sahada alexin eksikligi cok belli oluyor.. aferim aykut kocaman alexi keserek takimin kaderiyle oynadin..
Topuz iyi yırttı net kırmızıydı.
Net kırmızı kartı vermedi hakem.
çok basit hatalarla topu rakibe kaptırıyoruz
Topuz yerine Alex girmeli ve selçuk ile topal süpürücü rollerine dönmeliler. 4-2-3-1 e dönebilir.
Tabii ki 2. yarı topuz kendine gelecekse selçuk yerine de girebilir Alex.
Muhtemel Alex değişikliği olacak gibi gözüküyor. Çünkü takımda pas organizasyonu denen bir olay yok. Hızlı adamlarla deplasmanda maç kesebilirsin. Kendi sahanda denk bir futbol oynuyorsan pek iç açıcı değil. Bütün toplar Sow'a yönelik şişirilerek oynanıyor ya da arada, sol bek ve sağ bek kanat görevi görüp kendi ekseninde oynuyor. Orta desen zaten defansın dibine sığışmış gibi. Hayırlısı..
bu saatten sonra fenerbahçe nin çok şansı kalmadı bana göre geçmiş olsun en azından avrupa liginde belli yerlere gelmeye bakılmalı bundan sonra
Avantaja neden bırakmaz bir hakem? (!)
Hakem acemi bir karar verdi.
Beyler link alıp vermek yasak..
Beyler ne yaptığınızın farkında mısınız ?! Bilmiyormusunuz yasak olduğunu ?
Alexi sileceksen basarili olacaksin, simdi ikinci yari Alexe sarilacak Aykut Kocaman. Ilerde anca oyle pas yapabilir Fenerbahce.
Sanırım Moskova maçlarında hep 1 dk az oynayacağız. Bu ne ya?
Bu kadar rezalet bir oyun olamaz. Maçı kapadım 1 saat sonra İspanya Süper Kupası rövanşını izliyecem. En azından futbol görürüm.
Bu arada Selçuk sana puanım yok kanka.