Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.
Printable View
Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.
formsuz mehmet topalmı
adam son 5 maçın yıldızı
Mehmet Topal' a formsuz denemez ama formda da denemez bence. Tamam Topal iyi oynuyor. Ama bunların çok daha iyilerini yapabilir . Onda o yetenek var ama biraz kendine güvenmesi lazım.
Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?
ben yazmasam baskasi yazacak zaten, mehmet topal formsuz mu? cok ilginc bir tespit. son maclarda bizim butun yuku ceken adam kendisi. gayet de iyiydi. emre ile ilgili de avci cok hazir gordugunu soylemisti. oncesine gore cok daha iyi oldugunu belirtti. ilk 11 e koyacagini anlamistim zaten :]
kadro guzel, gerekirse selcuk ya da nuri de girer. 18de degil mi bunlar sonucta. bu bir takim oyunu, isimlere bagli kalirsak basarili olamayiz. kimden ne kadar faydalandigimiz onemli.
her zaman kim oynuyorsa o :)
bu arada selçuk'un yedek kalması oldukça saçma :)
nuri ve Selcuk oynamamasinda bir sey varmi ? sakatlik kart gibi yoksa 2sinin birden bu macta olmasini beklerdim.
`
Topalîn savunmanın önünde olması Hollanda gibi bir deve karşı savunmaya destek olması için önemli ama orta sahadaki diğer isimler olmamış.Emre çyle böyle işini yapar ama Tunay falan olmamış.Bakalım nasıl bir oyu8n segrileyecek MİLLİ takım.Bu arada sağ bekte Gökhan'ı izlemeyi tercih ederdim.
Haha :D Zaten kimseden tepki gelmeyince tekrar sordum "Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?" diye :D Edit yaptıktan sonra Twitter'a bakayım dedim benim gibi olan birsürü insan varmış :D
Quote:
ilk 11'deki Sercan Yıldırım mı ? Sararer mi ?
Quote:
İlk 11'deki Sercan, Sararer olan mış, ben Galatasaraylı Sercan sandım, özür :(
Quote:
cabuk bu twiti sil Sercan Yildirim degil Sararer
vs :DQuote:
Ben Sercan Sararer'e hala alışamadım,ne zaman ilk onbirler açıklansa Sercan Yıldırım sanıp ufak çaplı kriz geçiriyorum,sonradan dank ediyor.
Nuri beğenmiyorum oynamaması normal..Selcuk ben pek bir anlam veremedim..santrofor umut yaparsan..arkdaki adamı tunay değil..selcuk yapman lazım ? Çünkü ikiside aynı takımda oynuyor..biribirini tanıyor..tunay umut ne kadar paslar...??? Sacma bir kadro..6 tane atarlarsa hiç şaşırmam..ayrıca abdullah avcı bu takıma gecen sene nasıl geldi ? 10 hafta istanbul belediye 18 puanla liderin 3 puan arkasındaydı..Buda gecen sezon kurdukları oyunda TFF işine gelmedi..hemen adamı aldılar..milli takıma...Türk futbolu böyle yönetiliyor..
Oturduğum yerden baktığımda gördüğüm bir kaç yanlış tercih var en saçma olanıda Selçuk'un olmaması, bir bildiği vardır bakalım hayırlısı.:icon_confused:
Bana kalırsa Tunay tercihi doğru forvet arkası için . Orada ne Nuri ne Selçuk Tunay'ın yapacağı top taşıma oyunu hareketlendirme işini yapamazlar . Onun dışında iyi bir kadro Gökhan Gönül'ün olmaması son dönemde fazla formda olmamasından dolayıdır herhalde bir sakatlığı yoktu , umarım Hamit istenen performansı gösterir sağ bek'de.
Tunay bence gurbetçi kontenjanından girdi kadroya :) Ömer zaten as stoper gurbetçilerden.Dediğim gibi olmasa da en azından göbekte Emre-Selçuk olsa arkalarında Topal olsa kanatlarda Arda-Sercan olsa en iyiye yakın bir kadro olacak.Hadi her şeyi geçtim Burak Yılmaz sağ açık olsa daha iyiydi :D Estonya maçında Tunay oynasa tamam da bu maçta çok sakat.