Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.

formsuz mehmet topalmı

adam son 5 maçın yıldızı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mehmet Topal' a formsuz denemez ama formda da denemez bence. Tamam Topal iyi oynuyor. Ama bunların çok daha iyilerini yapabilir . Onda o yetenek var ama biraz kendine güvenmesi lazım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Tunay'ın ne işi var anlamak mümkün değil.Hasan Ali başımızı çok yakacak.Selçuk ve Nuri'den en az 1'i kadroda olmalıydı.Orta sahada takımında yedek kalan Emre ve formsuz bir Mehmet Topal var.İşimiz oldukça zor.
    ben yazmasam baskasi yazacak zaten, mehmet topal formsuz mu? cok ilginc bir tespit. son maclarda bizim butun yuku ceken adam kendisi. gayet de iyiydi. emre ile ilgili de avci cok hazir gordugunu soylemisti. oncesine gore cok daha iyi oldugunu belirtti. ilk 11 e koyacagini anlamistim zaten :]
    kadro guzel, gerekirse selcuk ya da nuri de girer. 18de degil mi bunlar sonucta. bu bir takim oyunu, isimlere bagli kalirsak basarili olamayiz. kimden ne kadar faydalandigimiz onemli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    formsuz mehmet topalmı

adam son 5 maçın yıldızı
    Son 5 maçtır Fenerbahçe orta sahası/savunması harikalar yaratıyor zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bunları söylerken hamit'in ne işi var deseydin seni samimi bulurdum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

1 gol yedik sadece ligde. FB-GS cekismesine getirmenin bir anlami yok bence. kirmizi beyaz burdaki forma. buna ilave topal ve emre birlikte olsalardi harikalari izleyebilirdik FB ortsahasinda. makul bir ortasaha bence.

Genel olarak ele alırsan kötü savunma yapıyoruz dopru ama oyuncu tek tek performansına bakarsak mehmet topal açık ara en iyisidir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    1 gol yedik sadece ligde. FB-GS cekismesine getirmenin bir anlami yok bence. kirmizi beyaz burdaki forma. buna ilave topal ve emre birlikte olsalardi harikalari izleyebilirdik FB ortsahasinda. makul bir ortasaha bence.

Renk çekişmesine getirmiyorum işi.Selçuk nasıl yedek diye şaşırmayanlar renk çekişmesine getiriyor durumu.Selçuk-Arda-Umut üçlüsüyle göbekte çok iyi işler yapabilirdik.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bunları söylerken hamit'in ne işi var deseydin seni samimi bulurdum.
    Hamit'in yerine kim oynayacak başka orda ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

her zaman kim oynuyorsa o

bu arada selçuk'un yedek kalması oldukça saçma
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

nuri ve Selcuk oynamamasinda bir sey varmi ? sakatlik kart gibi yoksa 2sinin birden bu macta olmasini beklerdim.
    `

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Topalîn savunmanın önünde olması Hollanda gibi bir deve karşı savunmaya destek olması için önemli ama orta sahadaki diğer isimler olmamış.Emre çyle böyle işini yapar ama Tunay falan olmamış.Bakalım nasıl bir oyu8n segrileyecek MİLLİ takım.Bu arada sağ bekte Gökhan'ı izlemeyi tercih ederdim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Renk çekişmesine getirmiyorum işi.Selçuk nasıl yedek diye şaşırmayanlar renk çekişmesine getiriyor durumu.Selçuk-Arda-Umut üçlüsüyle göbekte çok iyi işler yapabilirdik.
    Selçuk Arda Umut göbeği ne la. Topal - Selçuk - Emre orta sahası olmalıydı bence tartışman gereken Tunay, Topal değil.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    her zaman kim oynuyorsa o

bu arada selçuk'un yedek kalması oldukça saçma
    İşte her zaman Hamit oynuyor.Gökhan Gönül çoğunda sakat oluyor zaten.Şu an sakat değil ama takımında oynadığı o oyunla asıl mevkiisi sağ bek olmayan Hamit'i bile kesemiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    nuri ve Selcuk oynamamasinda bir sey varmi ? sakatlik kart gibi yoksa 2sinin birden bu macta olmasini beklerdim.
    `
    + Burak. Sercan çok cılız. Bu tip önemli maçlarda Burak gibi kalıplı adamların oynaması lazım. Sercanı görünce böyle oldum

Edit : Bi dk bu Sercan bizim Yıldırım olan Sercan de mi ? Sanki fail olduğumu hissediyorum

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by futureless View Post

Selçuk Arda Umut göbeği ne la. Topal - Selçuk - Emre orta sahası olmalıydı bence tartışman gereken Tunay, Topal değil.

Göbek derken MC AMC FC oluyo ya o göbekten ataklar yaparak Tunay'ı en başta söyledim zaten.Bence Emre-Selçuk-Nuri orta sahasına kanatlarda Arda-Sercan ilerde Umut olsa çok daha iyi olurdu.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    + Burak. Sercan çok cılız. Bu tip önemli maçlarda Burak gibi kalıplı adamların oynaması lazım. Sercanı görünce böyle oldum

Edit : Bi dk bu Sercan bizim Yıldırım olan Sercan de mi ? Sanki fail olduğumu hissediyorum
    yapma bunu yapma bunu

sercan saraer midir nedir o

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Göbek derken MC AMC FC oluyo ya o göbekten ataklar yaparak Tunay'ı en başta söyledim zaten.Bence Emre-Selçuk-Nuri orta sahasına kanatlarda Arda-Sercan ilerde Umut olsa çok daha iyi olurdu.
    Emre'yi defansif oynatırdı o zaman. Emre bence yeteneklerinde kısıtlama olmadığında daha iyi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence gobekte hurriyet-selcuk sahin-ugur inceman ilerde de necati-mehmet yildiz ve mustafa cakir olmaliydi bana gore de ama avci var takimin basinda, daha neyi konusuyorsunuz ki. hepsi birbirine yakin isimler bunlar, van persie var da oynatmiyor sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Emre'yi defansif oynatırdı o zaman. Emre bence yeteneklerinde kısıtlama olmadığında daha iyi.
    O konuda maç içinde bir değişim olabilirdi.Selçuk da Emre de defansif yönü az çok iyi olan oyuncular.Hatta Selçuk İnan ŞL listesinde defans gözüküyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    yapma bunu yapma bunu

sercan saraer midir nedir o
    Haha Zaten kimseden tepki gelmeyince tekrar sordum "Ataktaki Sercan size garip gelmiyor mu ?" diye Edit yaptıktan sonra Twitter'a bakayım dedim benim gibi olan birsürü insan varmış

ilk 11'deki Sercan Yıldırım mı ? Sararer mi ?
    İlk 11'deki Sercan, Sararer olan mış, ben Galatasaraylı Sercan sandım, özür
    cabuk bu twiti sil Sercan Yildirim degil Sararer
    Ben Sercan Sararer'e hala alışamadım,ne zaman ilk onbirler açıklansa Sercan Yıldırım sanıp ufak çaplı kriz geçiriyorum,sonradan dank ediyor.
    vs

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bence gobekte hurriyet-selcuk sahin-ugur inceman ilerde de necati-mehmet yildiz ve mustafa cakir olmaliydi bana gore de ama avci var takimin basinda, daha neyi konusuyorsunuz ki. hepsi birbirine yakin isimler bunlar, van persie var da oynatmiyor sanki.
    Abi kalite olarak yakın da yetenek olarak farklılar Akşam görücez sonucu.Gerçi sonuç ne olursa olsun bence yanlış bir kadro.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

O konuda maç içinde bir değişim olabilirdi.Selçuk da Emre de defansif yönü az çok iyi olan oyuncular.Hatta Selçuk İnan ŞL listesinde defans gözüküyor
    Abartmışlar uefanın sitesinde Serdar Kesimal orta saha

Tekrarlıyorum ama, Topal defansif orta saha için en iyisi. O yüzden oynamasını doğru buluyorum.Nuri oynayacağına Topal oynar. Burada tartışmamız gereken Tunay.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nuri beğenmiyorum oynamaması normal..Selcuk ben pek bir anlam veremedim..santrofor umut yaparsan..arkdaki adamı tunay değil..selcuk yapman lazım ? Çünkü ikiside aynı takımda oynuyor..biribirini tanıyor..tunay umut ne kadar paslar...??? Sacma bir kadro..6 tane atarlarsa hiç şaşırmam..ayrıca abdullah avcı bu takıma gecen sene nasıl geldi ? 10 hafta istanbul belediye 18 puanla liderin 3 puan arkasındaydı..Buda gecen sezon kurdukları oyunda TFF işine gelmedi..hemen adamı aldılar..milli takıma...Türk futbolu böyle yönetiliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Oturduğum yerden baktığımda gördüğüm bir kaç yanlış tercih var en saçma olanıda Selçuk'un olmaması, bir bildiği vardır bakalım hayırlısı.

27. Default

Bana kalırsa Tunay tercihi doğru forvet arkası için . Orada ne Nuri ne Selçuk Tunay'ın yapacağı top taşıma oyunu hareketlendirme işini yapamazlar . Onun dışında iyi bir kadro Gökhan Gönül'ün olmaması son dönemde fazla formda olmamasından dolayıdır herhalde bir sakatlığı yoktu , umarım Hamit istenen performansı gösterir sağ bek'de.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tekrarlıyorum ama, Topal defansif orta saha için en iyisi. O yüzden oynamasını doğru buluyorum.Nuri oynayacağına Topal oynar. Burada tartışmamız gereken Tunay.
    Tunay' ı tartışmaya gerek mi var Coşkun ? Cevap belli zaten

Ve... Türkiye Hollanda' yı 1-0 yener ..... Gol 90+3 25m den Tunay Torun

Tüm forum pert
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tunay bence gurbetçi kontenjanından girdi kadroya Ömer zaten as stoper gurbetçilerden.Dediğim gibi olmasa da en azından göbekte Emre-Selçuk olsa arkalarında Topal olsa kanatlarda Arda-Sercan olsa en iyiye yakın bir kadro olacak.Hadi her şeyi geçtim Burak Yılmaz sağ açık olsa daha iyiydi Estonya maçında Tunay oynasa tamam da bu maçta çok sakat.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tunay' ı tartışmaya gerek mi var Coşkun ? Cevap belli zaten

Ve... Türkiye Hollanda' yı 1-0 yener ..... Gol 90+3 25m den Tunay Torun

Tüm forum pert
    Aynen öyle bir şey olursa utancımdan konuya giremem sonra

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri