Ortasahada Fernandesin yaninda bir Guti olsaydi kiran kirana gecerdi.Suanda pek gucsuz degiliz olay ortasahada bitecek.Almeida yerine Batuhani koyarak Holoskoya yer acilabilirdi.Holosko Egemeni cok zorlardi.
Printable View
Ortasahada Fernandesin yaninda bir Guti olsaydi kiran kirana gecerdi.Suanda pek gucsuz degiliz olay ortasahada bitecek.Almeida yerine Batuhani koyarak Holoskoya yer acilabilirdi.Holosko Egemeni cok zorlardi.
Fernandes'in yanında Guti olsaydı bu takımın ortasahası Allah'a emanet olurdu kardeş :)
Kadın seyircilerin olacağı akla gelince tüm şevki kaçıyor insanın harbiden en baba ceza böyle oluyor
Olası bir yenilgide çok olay çıkar. Ama Fener kazanacaktır maçı.
fırat günayer @firatgunayer
Fb taraftarı ısrarla "I love You Alex" diye tezahürat yapıyor..Stat görevlileri yoğun bir müzikle olayı durdurmaya çalışıyor
Böyle bişey de var..Quote:
Aziz yildirim : Alex ile ilgili atkı,t-shirt,forma ne varsa stat içersine alınmıcak
Ayıp ama bu kadarı ne kadar kapatabilirler ne kadar örtebilirler üstünü ?
Adam sanki takımın en bela adamı ayıp bu kadarı..
Vallaha ya. Biz koskoca "İstifa da bir hizmettir" pankartı astık sorun olmadı ama Aziz Yıldırım bir Alex maskesine bile izin vermiyor. Kendi kaybeder.
Yok ya Alex atkıları t shirtleri filan bir sürü gördüm yalan onlar.
Gülşah @FbGulsah_
Elimdeki Alex Maskesini Alıp Çöpe Attılar.Bende Onların Verdigi Bileti Yırtıp Çöpe Attım.Daha'da Aziz Yönetimindeki Takımımın Macına Gitmem.
Diye twit var mesela.
Güzel gol tebrikler Şov : )
Çok merak ediyorum acaba ne zaman, gol attıktan sonra geri çekilmeden bir oyun oynayacağız ?
Fenerbhçe böyle geri çekilirse maç 1-1 olur
Gole bak beee.. Gökhan Gönül...
2 oldu .
Çok güzel goller attı Fenerbahçe. Tempoyu da mümkün mertebe düşürüyorlar, rahat bir galibiyet alacaklar gibi gözüküyor.
Kasmaya gerek yok rahat alırız
İkinci yarı recepi görmek isterim
Geri çekilme demek kolay. Daha 3 gün önce 90 dakika presli bir oyun oynadılar kolay değil. Tempoyu düşürüyorlar geri çekilmiyorlar. Güzel goller , güzel oyun. 2. yarı Krasiç ve Stoch oyuna girer kontra atak kovalarız.
Olcay ve Veli gibi bana göre Beşiktaş'ın oyuncusu olamayacak 2 oyuncu var orta sahada.Özellikle Veli'ye bakıyorum niye oynuyor çözemiyorum.Sadece koşuyor başka bir numarası yok.Olcay'ıda hazırlık kampında çok övüyorlardı.7 haftadır onuda dikkatli takip ediyorum fazla sorumluluk almıyor.Belli bir yeteneği var ancak yetersiz.
Fenerbahçe rahat alacak gibi maçı.Beşiktaş'ın bu kadroyla Kadıköy'de maç çevireceğini hiç zannetmiyorum.Aslında Fenerbahçe'ninde oyun olarak pek bir üstünlüğü yoktu.Biraz futbol şansı yanındaydı ve bastırınca klas 2 gol geldi.GG çok iyi.Hak etti o golü.
Samet Aybaba ekmeğimize yağ sürdü, çok ekstra gollerle 2-0 öndeyiz.
Vallah Fenerbahçe tempo falan düşürmüyor, tempoyu düşüren takım topu ayağında tutar top çevirir, topu rakibe verip ardından deli danalar gibi koşmaz. Hem rakibi oynatıp hem kendinizi yoruyosunuz böyle tempo düşürülmez.
Yemin ederim takımımın öne geçmesinden korkuyorum, bir takım gol attıktan sonra 8-9 kişi geri çekilir mi yahu ? böyle taktik anlayışına da oyun anlayışına da karşıyım. Hadi bugün Beşiktaş'ın elinde fazla yaratıcı adam yok diye topla oynamayı %60'ın üzerine çıkardığı dakikalarda gol çıkaramadı ve bir anlık boşluktan ikinciyi yedi ama her maç bu böyle olmuyor ki.
Aykut Kocaman'ın bu takımdaki görevini bırakmasını istediğim nedenlerin en başında bu geliyor. 60-70'li yıllarda takımlar 1 gol atar tamamen geri çekilir, kalesini gole kapatmaya çalışırdı ama günümüzde bu böyle mi ? Oyunu soğutacaksan topu sen ayağında tut ki rakip gol atmak için daha fazla fırsat kollamasın. Ne Aykut Kocaman bu huyundan vazgeçer ne de biz sinirimizi hoplatan bu oyunu izlemekten eksik oluruz.
daha 2 saat önce Sivas-Bursa maçı 2-2 bitti.. Hatırlatayım.. Rahat aldık falan girmeyin bu işlere..
Aynen öyle. Bitmiş havalarında konuşanlar var özellikle twitterda görüyorum. Ne oynuyoruz da garantiledik maçı ? Ne olacağı belli olmaz karşımızda futbolcuları kim olursa olsun ne kadar zor dönemde olursa olsun koskoca Beşiktaş var. İki ekstra gol şımartmamalı bizi.
Sow'dan devre arasında ibretlik hareket geldi :D
Uğur Boral'a 2 haftadır isyan ediyorum sağolsun duydu beni Samet hoca şimdide ileriye aldı biraz da orada isyan edelim diye. 2 golü de onun hatasıyla yedik.
Adam vurdumduymaz oynuyor. Şimdi ikinci yarıda yerine Holosko'yu alır sanki marifetmiş gibi. Kadir'i al daha iyi Uğur'Un yerine oyuna.
allahtan şu almeidaya fazla yanaşmıyorlar yoksa bizim defans çok sos verirdi