Bu gerçek mi? Bildiğin top toplayıcı mı var?
Printable View
Şuana kadar yaptığım bir kaç maçtaki gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki Hız ve Hızlanması yüksek olan kanat oyuncularının tutulması gerçekten de zor, Topu alan Allah ne verdiyse : )
Pozisyonların bolluğu ve gelişimi bana önceki maç motoru güncellemesinden önce olan durumu hatırlatıyor, kısıt pozisyonlardan çok şikayet gelmiş olsa gerek, geliştirme yerine eskiye hafif dönüş olmuş.
Şöyle bir problem var şimdide açık liglerdeki maçlar hakkında bilgi veriyor haber bölümü kimin maçta favori olduğuna dair. Bende 12 tane lig açık hepsinden gelen haberlerle haber kutusu maşallah deli gibi doluyor. Nasıl kapatabiliriz diğer liglerden gelen maç haberlerini?
Beyler bana göre yeni güncelleme çok iyi olmuş,baya maç yaptım önemli bi sorun görmedim ben.2b de baya bi iyileştirilmiş.
sizde bişey beğenmiyosunuz oynamayın o zaman oynamak zorunda mısınız:)
Topu Alan gidiyor,bencillik üst safada,takim iyi baski yapiyor süper diyordum hevesim kursamda Kaldi resmen, 5-6 mac oynadim resmen bencil olmayan oyuncu bile kafasina Göre takiliyor...bu bencillik yüzünden SL de gitti,basin bile yazdi bencil Galatasaray pozisyonlarda cok savurgan davrandi diye :) bu Version düzelmez en iyisi 14'ü beklemek Bosa sînîr olmaktansa
Beyler oyunu türkce oynuyorum da oyuncu pozisyonlarini ingilizce yapan yamayi indirdim. Sanirim yeni yapilan türkce update gitti. Biri yeni turkish.ltc dosyasini upload edebilir mi ?
neyse biraz daha denıyecegım sonra yorumumu yazarım :D
5 sezonluk oyunuma gireyim bir maç yapayım dedim.
Öncelikle 5 sezondur hiçbir maçımda ne rakip ne ben frikik golü atabilmişken çat diye frikik golü attı bizimkiler.
Oynadığım maç ŞL maçıydı ve 5-1 yendim Zenit'i, ben GS'yim. 26 şut ben, 6 şut onlar attı. Güncellemeden önce taş çatlasa 10-12 şu atılırdı maçta. Asıl ilginç olanı grubun diğer maçında Bayern Cagliari'yi 6-3 yendi.
Ve sakatlıklardan hiç sıkıntım olmamasına rağmen ilk maçta Paloschi 6 hafta sakatlandı.
Oyunu hiç etmişler gibime geldi ya neyse. :)
yorumumu yazıyorum Rakip kanat orta açar gol yersınız oyun buna dönmüş :D ve tekrar kapattım fmyi guncelleme beklıyorum :D
Ben de bir maç yaptım. Top kapma çok sorunlu elini kolunu sallaya sallaya top sürüyor rakiplerimiz. Sonumuz hayrola :)
En azından otomatik güncelleme yapmasaydı Steam. Ben önceki yamadan memnundum gerçekten. Neden her yamada oyunu daha kötü hale getirdiklerini de anlayabilmiş değilim..
http://img560.imageshack.us/img560/4...llocations.jpg
Bu arada Neil Brock'da Gençlerbirliği ile oynuyormuş hoşuma gitti paylaşayım dedim. Hem de 2019'a gelmiş :)
Şu istatistiklerden bir şey anlamıyorum turuncu bölge ne yeşil bölge ne ? :D
Oyun aşırı derecede hızlanmış sanki.Eskiden fifa 12 gibiydi maç motoru şimdi pes 12 gibi olmuş.
free kick taking i 20 olan adamım 2 sezonda her duran topu ya baraja yada stadın dışına vururken, son güncellemelerden sonra 20 maçta 11 serbest vuruş golü attı. oyuna renk geldi benim için.
Kimse bir şey beğenmiyor ya, adamlar uğraşıp patch çıkartıyorlar yorumlara bak..
1 maç yaptım bu ne rezalet oynamıyorum vs.. ya bi oynayın yarım sezon öle karar verin.
Benimde ilk maçımda 30a yakın şut çektim - ve dedim yani yuh bu ne - ama ondan sonraki 4-5 maçta zar zor gol atıyorum. Ki bence bu gerçekçi bir takım(benim takımım GS) her maçta kolay geçecek diye bir şey yok, 30 da çekiyorum 6 da.. rakibe göre değişiyor.
güncellemeden sonra Gs yi 6-1 yendim :D sevdim bu işi
Ben her seferinde bu konu üzerinden gidecem çünkü en mantıklı açıklamanın bu olduğunu düşünüyorum. Yaşanan sorunların temel sebebi yapay zekadır, adamlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar 13 ün yapay zekasının ben başarılı olacağına inanmıyorum. Yapay zekanın serbestliği çok fazla. Oyunla ilgili bahsedilen saçma hatalar o kadar fazlaki güncelleme ile düzelecek gibi değil. Oyunun ben seneye biraz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bazı şeyleri görmezden gelmek lazım, oyundan memnun olanlar böyle yapabilenlerdir. Memnun olmayanlar da görmezden gelemeyenler.
Crash Dump hatası alacakmıyız bakalım en önemlisi o benim için :d
Beyler mevkii isimlerini ingilizce yapabilen oldu mu??
Eğer benim için dediysen yorumunu hocam, ben deniyorum hala, sadece izlenimimi belirtmiştim mesajımda. Rahatsız olduğum kısım, oynayamıyorum, taktiğim tutmuyor falan şeklinde değil. Sistemi bayağı değiştirmişler 13.1.3'e göre evet ve bundan dolayı taktiği değiştirmek gerekecek farkındayım, bu da birkaç maç falan uğraştıktan sonra halledilebilir ama benim rahatsız olduğumu söylediğim kısım maç motoruyla ilgili. Özellikle savunma oyuncuları gerçekçilikten uzak bir şekilde tepkisizleşmiş benim görebildiğim kadarıyla. Topu tutamamayla ilgili hatalar da var. Ayrıca kaleci saçmalamalarını çözdüklerini ya da azalttıklarını söylüyorlar ama ben çözülen ya da azalan pek bir şey göremedim. Belki de çok absürt olan sorunları çözmüşlerdir, kaleden kaleye gol yemeler gibi ama sık sık olan sorunlar pek çözülmemiş gibi geldi bana. Tamam eski FM'lerle aynı maç motorunu bire bir koyacak değiller ama sonuçta memnuniyete ulaşan eski FM'lerde gerçekçiliği daha yüksek olan maç motorlarından en azından ilham alıp, verileri hazırlarken onları kullansalar daha iyi olmaz mı? Tabi kendi aralarında ne yaptıklarını göremiyoruz, belki bunu da yapmaya çalışıyorlar ama en azından bize yansıyan, maç motorunun gerçeklikten uzak olduğu. Sonraki güncelleştirmelerde inşallah daha iyi hale gelir..