Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 13.2 Güncellemesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nedim1905 View Post
    Top toplayıcı eklemişler oyuna
    Bu gerçek mi? Bildiğin top toplayıcı mı var?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Pivot Santrafor ne demek beyler
    Pivot santrafor hiç sevmiyorum ben. Hiçbir zaman da pivotlardan katkı alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuana kadar yaptığım bir kaç maçtaki gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki Hız ve Hızlanması yüksek olan kanat oyuncularının tutulması gerçekten de zor, Topu alan Allah ne verdiyse : )

Pozisyonların bolluğu ve gelişimi bana önceki maç motoru güncellemesinden önce olan durumu hatırlatıyor, kısıt pozisyonlardan çok şikayet gelmiş olsa gerek, geliştirme yerine eskiye hafif dönüş olmuş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Şöyle bir problem var şimdide açık liglerdeki maçlar hakkında bilgi veriyor haber bölümü kimin maçta favori olduğuna dair. Bende 12 tane lig açık hepsinden gelen haberlerle haber kutusu maşallah deli gibi doluyor. Nasıl kapatabiliriz diğer liglerden gelen maç haberlerini?

Beyler bana göre yeni güncelleme çok iyi olmuş,baya maç yaptım önemli bi sorun görmedim ben.2b de baya bi iyileştirilmiş.

sizde bişey beğenmiyosunuz oynamayın o zaman oynamak zorunda mısınız

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Topu Alan gidiyor,bencillik üst safada,takim iyi baski yapiyor süper diyordum hevesim kursamda Kaldi resmen, 5-6 mac oynadim resmen bencil olmayan oyuncu bile kafasina Göre takiliyor...bu bencillik yüzünden SL de gitti,basin bile yazdi bencil Galatasaray pozisyonlarda cok savurgan davrandi diye bu Version düzelmez en iyisi 14'ü beklemek Bosa sînîr olmaktansa

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şuana kadar yaptığım bir kaç maçtaki gözlemlerime dayanarak söyleyebilirim ki Hız ve Hızlanması yüksek olan kanat oyuncularının tutulması gerçekten de zor, Topu alan Allah ne verdiyse : )

Pozisyonların bolluğu ve gelişimi bana önceki maç motoru güncellemesinden önce olan durumu hatırlatıyor, kısıt pozisyonlardan çok şikayet gelmiş olsa gerek, geliştirme yerine eskiye hafif dönüş olmuş.
    Aynen katılıyorum hem kanat oyuncuları hakkında hemde pozisyon hakkında.Bana göre iyi olmuş ama tabiki herkesin kendi fikri.

Beyler oyunu türkce oynuyorum da oyuncu pozisyonlarini ingilizce yapan yamayi indirdim. Sanirim yeni yapilan türkce update gitti. Biri yeni turkish.ltc dosyasini upload edebilir mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Qu3 View Post
    Şöyle bir problem var şimdide açık liglerdeki maçlar hakkında bilgi veriyor haber bölümü kimin maçta favori olduğuna dair. Bende 12 tane lig açık hepsinden gelen haberlerle haber kutusu maşallah deli gibi doluyor. Nasıl kapatabiliriz diğer liglerden gelen maç haberlerini?
    o haberler geldiğinde sağ tarafta bunu neden görüyorum gibi bişey yazması lazım oradan kısaca kapatabilirsin. ya da direkt aboneliklere girip hangi ligden hangi haberleri yada hangi oyuncular hakkında bilgi vermelerini ayarlayabilirsiniz.

Quote Originally Posted by redsmoke View Post
    o haberler geldiğinde sağ tarafta bunu neden görüyorum gibi bişey yazması lazım oradan kısaca kapatabilirsin. ya da direkt aboneliklere girip hangi ligden hangi haberleri yada hangi oyuncular hakkında bilgi vermelerini ayarlayabilirsiniz.
    Çok sağol hocam abonelik kaldır bölümü varmış sağda görmemişim dediğin gibi yaptım düzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Beyler oyunu türkce oynuyorum da oyuncu pozisyonlarini ingilizce yapan yamayi indirdim. Sanirim yeni yapilan türkce update gitti. Biri yeni turkish.ltc dosyasini upload edebilir mi ?
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    .....................
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

neyse biraz daha denıyecegım sonra yorumumu yazarım
    Last edited by dedekorkut : 20.Aralık.2012 at 01:53

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

5 sezonluk oyunuma gireyim bir maç yapayım dedim.

Öncelikle 5 sezondur hiçbir maçımda ne rakip ne ben frikik golü atabilmişken çat diye frikik golü attı bizimkiler.

Oynadığım maç ŞL maçıydı ve 5-1 yendim Zenit'i, ben GS'yim. 26 şut ben, 6 şut onlar attı. Güncellemeden önce taş çatlasa 10-12 şu atılırdı maçta. Asıl ilginç olanı grubun diğer maçında Bayern Cagliari'yi 6-3 yendi.

Ve sakatlıklardan hiç sıkıntım olmamasına rağmen ilk maçta Paloschi 6 hafta sakatlandı.

Oyunu hiç etmişler gibime geldi ya neyse.

yorumumu yazıyorum Rakip kanat orta açar gol yersınız oyun buna dönmüş ve tekrar kapattım fmyi guncelleme beklıyorum

Nesil
    2007

Ben de bir maç yaptım. Top kapma çok sorunlu elini kolunu sallaya sallaya top sürüyor rakiplerimiz. Sonumuz hayrola

En azından otomatik güncelleme yapmasaydı Steam. Ben önceki yamadan memnundum gerçekten. Neden her yamada oyunu daha kötü hale getirdiklerini de anlayabilmiş değilim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada Neil Brock'da Gençlerbirliği ile oynuyormuş hoşuma gitti paylaşayım dedim. Hem de 2019'a gelmiş

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Şu istatistiklerden bir şey anlamıyorum turuncu bölge ne yeşil bölge ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Oyun aşırı derecede hızlanmış sanki.Eskiden fifa 12 gibiydi maç motoru şimdi pes 12 gibi olmuş.

free kick taking i 20 olan adamım 2 sezonda her duran topu ya baraja yada stadın dışına vururken, son güncellemelerden sonra 20 maçta 11 serbest vuruş golü attı. oyuna renk geldi benim için.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Kimse bir şey beğenmiyor ya, adamlar uğraşıp patch çıkartıyorlar yorumlara bak..

1 maç yaptım bu ne rezalet oynamıyorum vs.. ya bi oynayın yarım sezon öle karar verin.

Benimde ilk maçımda 30a yakın şut çektim - ve dedim yani yuh bu ne - ama ondan sonraki 4-5 maçta zar zor gol atıyorum. Ki bence bu gerçekçi bir takım(benim takımım GS) her maçta kolay geçecek diye bir şey yok, 30 da çekiyorum 6 da.. rakibe göre değişiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    edirne

güncellemeden sonra Gs yi 6-1 yendim sevdim bu işi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben her seferinde bu konu üzerinden gidecem çünkü en mantıklı açıklamanın bu olduğunu düşünüyorum. Yaşanan sorunların temel sebebi yapay zekadır, adamlar ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar 13 ün yapay zekasının ben başarılı olacağına inanmıyorum. Yapay zekanın serbestliği çok fazla. Oyunla ilgili bahsedilen saçma hatalar o kadar fazlaki güncelleme ile düzelecek gibi değil. Oyunun ben seneye biraz daha iyi olacağını düşünüyorum.

Bazı şeyleri görmezden gelmek lazım, oyundan memnun olanlar böyle yapabilenlerdir. Memnun olmayanlar da görmezden gelemeyenler.

Crash Dump hatası alacakmıyız bakalım en önemlisi o benim için :d

Beyler mevkii isimlerini ingilizce yapabilen oldu mu??
    Last edited by Tedesco : 20.Aralık.2012 at 12:36

Quote Originally Posted by Tedesco View Post
    Crash Dump hatası alacakmıyız bakalım en önemlisi o benim için :d

Beyler mevkii isimlerini ingilizce yapabilen oldu mu??
    Mevkileri ing yapan yama daha cikmadi sanirim umarim yakin zamanda gelir.

Quote Originally Posted by Maegras View Post
    Kimse bir şey beğenmiyor ya, adamlar uğraşıp patch çıkartıyorlar yorumlara bak..

1 maç yaptım bu ne rezalet oynamıyorum vs.. ya bi oynayın yarım sezon öle karar verin.

Benimde ilk maçımda 30a yakın şut çektim - ve dedim yani yuh bu ne - ama ondan sonraki 4-5 maçta zar zor gol atıyorum. Ki bence bu gerçekçi bir takım(benim takımım GS) her maçta kolay geçecek diye bir şey yok, 30 da çekiyorum 6 da.. rakibe göre değişiyor.
    Eğer benim için dediysen yorumunu hocam, ben deniyorum hala, sadece izlenimimi belirtmiştim mesajımda. Rahatsız olduğum kısım, oynayamıyorum, taktiğim tutmuyor falan şeklinde değil. Sistemi bayağı değiştirmişler 13.1.3'e göre evet ve bundan dolayı taktiği değiştirmek gerekecek farkındayım, bu da birkaç maç falan uğraştıktan sonra halledilebilir ama benim rahatsız olduğumu söylediğim kısım maç motoruyla ilgili. Özellikle savunma oyuncuları gerçekçilikten uzak bir şekilde tepkisizleşmiş benim görebildiğim kadarıyla. Topu tutamamayla ilgili hatalar da var. Ayrıca kaleci saçmalamalarını çözdüklerini ya da azalttıklarını söylüyorlar ama ben çözülen ya da azalan pek bir şey göremedim. Belki de çok absürt olan sorunları çözmüşlerdir, kaleden kaleye gol yemeler gibi ama sık sık olan sorunlar pek çözülmemiş gibi geldi bana. Tamam eski FM'lerle aynı maç motorunu bire bir koyacak değiller ama sonuçta memnuniyete ulaşan eski FM'lerde gerçekçiliği daha yüksek olan maç motorlarından en azından ilham alıp, verileri hazırlarken onları kullansalar daha iyi olmaz mı? Tabi kendi aralarında ne yaptıklarını göremiyoruz, belki bunu da yapmaya çalışıyorlar ama en azından bize yansıyan, maç motorunun gerçeklikten uzak olduğu. Sonraki güncelleştirmelerde inşallah daha iyi hale gelir..

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mevkileri ing yapan yama daha cikmadi sanirim umarim yakin zamanda gelir.
    Yamaya gerek yok öncekini yeni dosyaya uygula oyna

Quote Originally Posted by Maegras View Post

kardesım acıyorsun Gs oynuyosunda biz işssiz baslıyıp 3.lig takımlarında oynuyoruz bi sende oyna demek ıstedıklerımızı anlarsın

Quote Originally Posted by Tedesco View Post
    Yamaya gerek yok öncekini yeni dosyaya uygula oyna
    Onu yapinca Türkcede 13.2 ile düzeltilen cümleler vs eskiye dönüyor.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri