-
Kesinlikle pozisyon vermemek hoş birşey.. Takım ateşli.Sabri kesinlikle hakediyor bu formayı..
Buraka lafım yok. 3 hafta oynamıyorOynayıncada adam gibi oynuyor 89.dakıkadakı pozisyonda net fauldu zaten..
muhtemelen terim 4-3-1-2 yapacak gibi..
Sneijder- Drogba-Umut olacak gibi..
Yeni transferlerde takımı etki etmiş.Haftaya Akhisar ve Ordu bu 2 maçı kayıpsız bitirirsek ligi 30 da bile bitirebiliriz..
-
sneijder iyiydi korkak gorundu ama paslari olumluydu araya attigi paslar falan oyun zekasini gosterdi zaten. tekrar tebrikler.
-
Allah Allah, Sneijder'Î methetmişsiniz ama ben maçı izledim Sneijder'i hiç göremedim nedense.
-
buyuk ihtimal 4-4-2"ye donulcek sneijder hazir oluncada amrabat kesik yicek gibi.
-
Burak'ı neden oynatmaığını Fatih Hoca basın toplantısında açıkladı. Bizim takımda koşmayan oyuncuya forma yok dedi açık açık. Burak bugün çok koştu ama bir de şu havadan atılan toplarda rakibe faul yaparak geçme işini bir düzeltse tadından yenmeyecek.
Sneijder basit ama etkili oynadı. Hızlı düşünerek paslar attı. Kondisyonu düzeldikçe maçlara daha çok görünecek ama çok katkı sağlayacağı kesin
-
-
şu takımda herkes sneijder gibi oynasa her maç farka gider adam ayağında 1 saniye top tutmuyor.
-
Quote:
Originally Posted by
byariff
Burak dursana olm daha taksiti bitmedi adamın. :D
-twitter'dan çalıntıdır espri. :)
-
Maç esnasında Antalya tribünleri karışmıştı. Herkes birbirine girdi felan. Bilgisi olan var mı ? Twitter'da okuyan felan ?