Teşekkür ederim :)
[QUOTE=Moussa Sow7;2507295]
Dizi patladı kardeşim kanallar anlaşamadı :)
Hadi be :(
Resmide değiştirmiş bale yapmıs önceki iyidi :D
ooooo Oğuz Hocam Hoş Geldin , Seni De Kariyerde Görmek Bize Büyük Şeref Verdi ! (cc)
(Biraz yağ çekeyim de beni gözlemci olarak işe alsın , aylık 2000 pound'a baş gözlemci olabilirim :D Pinti Halil Hocayla Çalışamam Ben)
Ben de futbol direktörü olarak iş tekliflerine açığım.
hepinize yetecek kadar personel açığımız var :D
Tabii sen torpillisin Halil Hoca'nın yanında işe girdin , biz ekmek parası için temizlikte yaparız :uzgun:
Neyse bu kadar duygu sömürüsü yeter , oooo Oğuz Hocam sağolasın artık seni destekliyorum ama maaş konusunda şimdiden anlaşalım sen de Halil Hoca gibi pintiysen hiç başlamayalım görüşmelere aylık 2000 pound ! ;)
Yok ciddiyim biliyon zaten full Steam'de oyuncu öneriyon bana(teşekkürler çok faydalı oluyor ) bu kez farklı bir sistem olacak oğuz'la bu şekilde bir şey yapmayı düşünüyoruz , bütçeyi ve eksik noktaları size söyliycez siz önericeksiniz , kadro' daki eksik bölgeler hakkında bilgi vericez takımın transfer bütçesini falan belirticez bizde pazarlıkları yapıcaz sadece :)
Bizim torpilimiz yokki iş bulalım :(
Asgari ücretle malzemeci olarak çalışabilirim takımda , bavulları fln taşırım en azından..
Amacım klübe uzun vadede hizmet edebilmek idolüm ; Malzemeci Süreyya :icon_cool:
http://www.bjkgazetesi.com/upload/dosya/783.jpg
3 Tane Gözlemci arıyorum,haftalık 2.500 £ (Sterlin). Sürekli genç futbolcu takip edip bana önerebilecek 3 tane yetenekli scout var mı acaba?
Asgari ücret deyip geçme ingiltere de asgari ücret 1265 Euro :D hey gidi :)
Kariyer'e tam anlamıyla yarın başlıyoruz oyuna'girdik oğuz'un pc^ye güncelleme geldi Pc'yi yeni formatlamıştı baya büyük bir güncelleme epey uzun sürecek onun için yarın devam edeceğiz bilginize ... :)
Kendisi konuya teşrif ederlerse ne mutlu bana,tabiki teknik kadroya alabiliriz :)
http://i.imgur.com/nVPuDOW.jpg
Ne fark eder ki :D ben Oğuz'a Fierro'yu 70'e Hazard'ı 50'ye satıp şampiyon olduğumu biliyorum :D
Bir açıklama senin de yazdığın gibi ancak bu kadar çelişkili olur , ne yani ilk önce karalayıp sonra gene özür mü dileyicen :D
[QUOTE=19karabulut07;2507374]
Ne fark eder ki :D ben Oğuz'a Fierro'yu 70'e Hazard'ı 50'ye satıp şampiyon olduğumu biliyorum :D
:D:D:D:D premier lig in puan durumunu paylaşabilir misiniz readingimiz nerelerde
[QUOTE=The Special One;2507379]premier değil laa 1 alt lig deyiz. iki takim da ilk 5 maçta 4 galibiyet aldı ikisi de ilk 3 de , ama bir gerçek var kadro kalitesi ve bütçe olarak , Reading forest 'in çok önünde bizim aradaki farkı kapatmak için çok akıllıca işler yapmamız lazım
Halil hocam affetmez halleder :D Güveniyoruz biz
ahahaha Oğuz abi yine MUNZIR yazmış :D :D
Asgari ücret iyiymiş :D Bu arada Oğuz hoca başarılar :D