[QUOTE=Moussa Sow7;2507295]
Dizi patladı kardeşim kanallar anlaşamadı
Hadi be
Resmide değiştirmiş bale yapmıs önceki iyidi![]()
ooooo Oğuz Hocam Hoş Geldin , Seni De Kariyerde Görmek Bize Büyük Şeref Verdi !
(Biraz yağ çekeyim de beni gözlemci olarak işe alsın , aylık 2000 pound'a baş gözlemci olabilirimPinti Halil Hocayla Çalışamam Ben)
Ben de futbol direktörü olarak iş tekliflerine açığım.
hepinize yetecek kadar personel açığımız var![]()
Tabii sen torpillisin Halil Hoca'nın yanında işe girdin , biz ekmek parası için temizlikte yaparız
Neyse bu kadar duygu sömürüsü yeter , oooo Oğuz Hocam sağolasın artık seni destekliyorum ama maaş konusunda şimdiden anlaşalım sen de Halil Hoca gibi pintiysen hiç başlamayalım görüşmelere aylık 2000 pound !![]()
Yok ciddiyim biliyon zaten full Steam'de oyuncu öneriyon bana(teşekkürler çok faydalı oluyor ) bu kez farklı bir sistem olacak oğuz'la bu şekilde bir şey yapmayı düşünüyoruz , bütçeyi ve eksik noktaları size söyliycez siz önericeksiniz , kadro' daki eksik bölgeler hakkında bilgi vericez takımın transfer bütçesini falan belirticez bizde pazarlıkları yapıcaz sadece![]()
3 Tane Gözlemci arıyorum,haftalık 2.500 £ (Sterlin). Sürekli genç futbolcu takip edip bana önerebilecek 3 tane yetenekli scout var mı acaba?
Asgari ücret deyip geçme ingiltere de asgari ücret 1265 Eurohey gidi
![]()
Kariyer'e tam anlamıyla yarın başlıyoruz oyuna'girdik oğuz'un pc^ye güncelleme geldi Pc'yi yeni formatlamıştı baya büyük bir güncelleme epey uzun sürecek onun için yarın devam edeceğiz bilginize ...![]()
[QUOTE=19karabulut07;2507374]
Ne fark eder kiben Oğuz'a Fierro'yu 70'e Hazard'ı 50'ye satıp şampiyon olduğumu biliyorum
![]()
premier lig in puan durumunu paylaşabilir misiniz readingimiz nerelerde
[QUOTE=The Special One;2507379]premier değil laa 1 alt lig deyiz. iki takim da ilk 5 maçta 4 galibiyet aldı ikisi de ilk 3 de , ama bir gerçek var kadro kalitesi ve bütçe olarak , Reading forest 'in çok önünde bizim aradaki farkı kapatmak için çok akıllıca işler yapmamız lazım
Halil hocam affetmez hallederGüveniyoruz biz
ahahaha Oğuz abi yine MUNZIR yazmış![]()
![]()
Asgari ücret iyiymişBu arada Oğuz hoca başarılar
![]()