Chelsea'nin 2 golünü Torres'im atmış :) Hiç farkında bile değilim.
Printable View
Chelsea'nin 2 golünü Torres'im atmış :) Hiç farkında bile değilim.
City, Cska'yı 5-2 mağlup etti. Aguero gollere devam ediyor.
Olimpiakos, Benfica'yı mağlup etti, grupta iddaalı hale geldiler.
Arsenal adam gibi motive olup hocanın sözlerine harfiyen uydu mu yenemeyeceği takım yok.
Ama biraz şımardılar mı hemen kaybetmeye başlıyorlar.
Dortmund maçları da bunun göstergesi oldu
İnşallah bu akşam Allegri ile yollar ayrılacak. Geçen hafta Genoa maçı sonrası taraftar tepki gösterdi ve bu maç eğer kayıp olursa son maçı olur.
Ben kaybedelim istiyorum ve artık gitsin istiyorum. Yoksa koca bir sezon zarar göreceğiz. Bielsa, Favre gibi birisi lazım bu takımı toplamak için.
Bu akşam yolcu inşAllah Allegri.
2.40'dan Celtic'e basın derim ben.
Bugün oynanacak Dortmund-Napoli maçı NTV'de ilgililere duyurulur. :)
BVB - Napoli maçı çok kritik olacak. Napoli'nin yenilmemesi demek gruptan çıkması demek. Eğer puan alamazlarsa son hafta Arsenal ile zorlu bir maça kalacaklar. Grup baya karışık. Sağlam maç olacak.
Dortmund'da Friedich'te olmayacak işleri zor ama Kloop'a güveniyorum ben bu tarz kesin kazanılması gereken bir maçta gerekeni yapacaktır.
Zenit - Atletico Madrid maçı 1-1 bitti.
Erik Durm var stoperde.Onun için önemli bir şans bu umarım değerlendirir.
http://i.imgur.com/CKL1mvo.png
Kadromuz bu şekilde defansımız zaten evlere şenlik üstüne Mexes de yok hadi kolay gelsin.
Kakaaaa çaktı yavrum benim be !
Kaka eski Kaka ama işte değişen tek şey Kaka değil. Milan ölmüş artık büyük bir yenilik lazım bu takıma.
Kaka mükemmel oynuyor.
Dortmund maçı çok tempolu geçiyor.2 Kaleci de muazzam kurtarışlar yaptılar.Hakemde pek iyi diyemeyiz yanlış kararları oldu Albiol'u atması gerekirdi.
Barça Ajax'a nasıl yenili yahu :zuhaha
Şamp.Ligi İlk Yarı Sonuçları:
Basel 0-0 Chelsea
Steaua 0-0 Schalke
Arsenal 1-0 Marsilya
Porto 0-1 Wien
Ajax 2-0 Barca
Celtic 0-1 Milan
Ajax'a bak hele. :n:
Kalede Pinto var son maçları da içeride Celtic ile satıyolar maçı. :p
Kalede Valdes var diye yazıyordu maç öncesi mackolik.com'da, Pinto mu oynuyor?
Düzenleme: Pinto oynuyormuş.
Lan Celtic'in 2.9 oranı vardı Bilyoner'de 1 dedik bastık parayı vallaha mevzu çıkar :D Neyse 2'den 1 olucak zaten :0:
BvB yine harika yine harika. Makine aynen devam ediyor.
Milan' a bastım kafa rahat
Gençler yeri burası değil ama şu günün bombası maçlarında banko oranlar geliyor hep. :D 4 Kez açtılar ilk günü saymazsak diğer günler banko oranlar geldi.Ben alt oynayayım dedim gol oldu yağdı Milan şansım yok. :( Bu arada Dortmund'un bir şekilde yeneceği belliydi Kloop farkı. :)
Golden sonra Ajax tribününden biri 10 metreden aşağı düşmüş. Umarım sağlığı yerindedir.
Spoiler: Görüntü
Barça bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı.