Seviyeleri bu yapacak birşey yok.
Printable View
Şu maçta gol olmaması bu haftanın iddaa kısırlığını gösteriyor kesinlikle.2 Takımda bu sene iyi yerlere gelecektir birisi kontrasıyla birisi hırsıyla isteğiyle oyunuyla başarılı olur bu sezon.
Fener Trabzon maçlarındaki gerginlik Fener GS maçlarında yaşanmıyor.
Trabzon taraftari terorist yazan medyayi bekliyorum, gerci beklemeyede gerek yok Besiktas taraftarinin yaptigini nasil gecistirdiyseler burda yasananlarida gecistirecekler
Arti eski sezonun konularini goruntuleme imkanimiz yokmu, bi kac alinti yapmak lazim
Hüseyin Göçek'ten nefret ediyorum.
Taraftarın yaptığı normal daha geçen sene olanları unutmuyoruz Alexe atılanları Emreye yapılanları Stoch'a yapılanları
-Az bile.
Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.
Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
Ya abi maçın başından sonuna bir dakika susmayan Henrique'ye bir şey demiyorsun.
Saçma sapan fauller çalınan Caner'i örnek veriyorsun. Hele ki son pozisyonda gülmekten alamadım kendimi topa vuruyor oyuncu kendini ustalıkla yere bırakıyor.
Tartışacak pozisyon yok diye oyunculara zordan bir şeyler bulmak doğru değil.
İstedikleri kadar kassınlar şampiyon biz olacağız :)
Bunun tartışma yeri Fenerbahçe Sohbet Alanı bölümüdür maç konusu değil yeni gitmiş bir oyuncu değil keza Stoch. Bu konular daha önce çok kez konuşuldu tekrar gündeme gelmesinde bi mantık göremiyorum. O zaman giden her oyuncunun ardından attığı golleri yazalım maç konularına.
Gayet sakinim.
Bu teknik direktörle, yaratıcı oyuncu eksikliği, becekrksiz forvetler ile biraz zor şampiyon oluruz. Bence hala avantaj her şeye rağmen G. Saray'da
İşte ben suçluyum çok karakterli davranışlar bunlar. Sora doruyu söyleyince hakaret etti oluyor :)
Bide orda Gökhan'a dikkat edin bakalım ne yapıyor. Volkan'da oda ayırmak için geldi Volkan2ında ayrıma sitili çok iyiymiş. 2 gün sonra milli takım kampında yan yana olacağı adama saldırmak için peşinden koşuyor.Acaba tersi olsa Onur ona bu şekilde mi davranır? Karakter işte belli eder heryerde kendini.
Selcuk efendinin derdini anliyamadim :)
Burada tek katıldığım yaratıcı oyuncu eksikliği kısmıdır. Teknik direktörün ne suçu varda puan kaybedilen ilk haftada tüm oklar hocaya yöneliyor anlamıyorum. Beceriksiz dediğin forvetlerden Kuyt gol krallığında 1. sırada, Sow diğer tüm takım taraflarının "keşke bizde olsa" dediği bir forvet. Yeteneksizlik değil yaratıcısızlıktan kaynaklanan sorun tamamen.
Maçla alakasız ama fenerbahçe gerçekleri görmeli eskişehir maçında tamamen fenerbahçenin şansıydı aynı şekilde gençlerbirliği de kasımpaşa maçında da son dakikalarda attılar bir tek sivasa karşı fenerbahçe iyi oynadı ersun yanal da iyi bir hoca değil bana göre
Bu ligde şampiyonluk 34. haftanın sonunda belli olur.