Aynen henriquede ilk defa işe yaramış oldu o maçta :D
Printable View
bu 4 2 3 1 direktiflerin ne kardeş
http://i.imgur.com/5JG8AXr.jpg
http://i.imgur.com/hVmiezo.jpg
Benden transfer bekleyenlere duyurulur :)
Çağrı'yla Batıyoruz. :)
eyvah eyvah...
Trabzonspor'da yabancıları elden çıkartıp Türkleşme yapman lazım. Maaş bütçeni dengede tutabilirsen maddi krizi önlersin yoksa külüp batağa doğru gider
Maaş bütçelerinde dengelemeye gitmen lazım. Bu sene oyuncu satıp elinde kalan oyuncular ile idare etmelisin. Kısacası bu sene feda deyip üst sıralara oynamak yerine orta sıralarda durup takımın başında kalmayı denemelisin. Oyuncu satıp ve transfersiz geçirirsen maddi krizi atlatırsın ve önümüzdeki sene iyi bir maaş ve bütçeyle başlarsın. Tabi taktiksel savaşı kazanmalısın yani takıma öyle bir taktik bulmalısın ki elindeki kadroyu'yu iyi yönetebilirsin.
Spoiler: Transfer Geçmşi
Spoiler: Ciro
Spoiler: Jean Kouassi
Spoiler: Rilwan Hassan
Bütçe bu kadar çıkabildi hala paramız yok bütçemiz yok kaleci onur isyanlarda tüm avrupa peşinde diye işimiz zor bu sene gençleri kullanacağız avrupadada gidebileceğimiz kadar gideceğiz yorumlarınızı bekliyorum :)
Transferler bu sene idare eder seni maaş bütçesi bi düşsün hele ondan sonra rahat rahat transfer edersin :)
Kardeş ben de ts kariyeri açtım lakin senn kadar hızlı gidemiyorum hem erken sıkılıyorum hem de futbolcu arama işine çok fazla vakit ayırıyorum.Şunu söyliyim oyunun başında bir sürü bedava topçu vardı takip listesi halidne kaydedilmiş hali de steamde var...Keşke alsaydın onlardan biraz,ya da şu adna yine indir belki 1 sene hiçbir takıma gitmemişlerdir şansına...Bir de ben alanzinhoyu 1.3 e önerdim hannover istedi bakalım gidecek i..İnşallah gider...Sağ ve sol beklere ve forvete adam arıyorum bosingwayı yollayacağım jankoyu da, maaşlarından sebep..
Ben 23.haftada oyuna dahil oldum yani transfer yapma şansım olmadı kulübün maaş bütçesi -7mn ken kimseyide alamazdım en fazla bunlar oldu janko kiralanmıs bedavaya alma hakları olarak alanzinho ben oyuna girdiğimde değeri 16.5 bine inmişti kısaca batakta bir kulüp aldım herkesede baktım birtek kalabayı çok istedim onada paramız yetmedi yapıcak birşey yok bedava oyuncu bile alamıyoruz ne yazıkki :)
Yap bir yama güldür yüzümüzü :D
Bir kac bedava yerli oyuncu olabilir. Bakmani tavsiye ederim de maaslari problem cikartir galiba.. Vallah isin zor, kolay gelsin :)
Onur kıvrak ta büyük ihtimalle gidicek arkadaşlar atletico madrid 7.5 mn u bastı onur reddetmesse gidiyor ne yazıkki buhranlardayım valla.
ciro iyi forvet 12 de fenere devre arası almıştım 20 gol atmıştı ama attığın 3 4 katını da kaçırmıştı:D:D hassan ise hızlı bir oyuncuymuş bu sene durum pek parlak değil :(