Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 385 sonuç

Konu: Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var|1.Sezon|OrtakKariyer|TS&BURSA

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Sonuç olarak iyi idare etmişsin Çağrı, hele kapanış maçını Fener ile yapıp yenmek yetmiş diyebilirim
    Aynen henriquede ilk defa işe yaramış oldu o maçta

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

bu 4 2 3 1 direktiflerin ne kardeş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    bu 4 2 3 1 direktiflerin ne kardeş
    topa sahip ol
    koşu yoluna pas
    rakip savunmanın üstüne git
    bekleri ileri çıkart
    yüksek tempo
    takım direktifleri ama her oyuncunun kendine has direktifi var onuda belirtmek isterim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Benden transfer bekleyenlere duyurulur

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Çağrı'yla Batıyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

eyvah eyvah...

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Trabzonspor'da yabancıları elden çıkartıp Türkleşme yapman lazım. Maaş bütçeni dengede tutabilirsen maddi krizi önlersin yoksa külüp batağa doğru gider
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Çağrı'yla Batıyoruz.
    Benim yaptığım birşey yok 1 adam almadım daha
    eyvah eyvah...
    Hemde ne eyvah
    Trabzonspor'da yabancıları elden çıkartıp Türkleşme yapman lazım. Maaş bütçeni dengede tutabilirsen maddi krizi önlersin yoksa külüp batağa doğru gider
    120 bin maaş önerebiliyorum en fazla futbolculara transfersiz adam satıp bile gidebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Maaş bütçelerinde dengelemeye gitmen lazım. Bu sene oyuncu satıp elinde kalan oyuncular ile idare etmelisin. Kısacası bu sene feda deyip üst sıralara oynamak yerine orta sıralarda durup takımın başında kalmayı denemelisin. Oyuncu satıp ve transfersiz geçirirsen maddi krizi atlatırsın ve önümüzdeki sene iyi bir maaş ve bütçeyle başlarsın. Tabi taktiksel savaşı kazanmalısın yani takıma öyle bir taktik bulmalısın ki elindeki kadroyu'yu iyi yönetebilirsin.
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Maaş bütçelerinde dengelemeye gitmen lazım. Bu sene oyuncu satıp elinde kalan oyuncular ile idare etmelisin. Kısacası bu sene feda deyip üst sıralara oynamak yerine orta sıralarda durup takımın başında kalmayı denemelisin. Oyuncu satıp ve transfersiz geçirirsen maddi krizi atlatırsın ve önümüzdeki sene iyi bir maaş ve bütçeyle başlarsın. Tabi taktiksel savaşı kazanmalısın yani takıma öyle bir taktik bulmalısın ki elindeki kadroyu'yu iyi yönetebilirsin.
    4-5 kişiyi yolladım 1461dende alıcam birkaç kişi bu sene yine hedef 4.lük

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    4-5 kişiyi yolladım 1461dende alıcam birkaç kişi bu sene yine hedef 4.lük
    Alt yapı ve Türk oyunculara yönel. Sol kanat için önerebileceğim tek Türk Okan Aydın olur. Ben Fenerbahçe'ye almıştım ve iyi performans sergilemişti sezon sonu 6 milyon £ karşılığında Celtice satmıştım
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Alt yapı ve Türk oyunculara yönel. Sol kanat için önerebileceğim tek Türk Okan Aydın olur. Ben Fenerbahçe'ye almıştım ve iyi performans sergilemişti sezon sonu 6 milyon £ karşılığında Celtice satmıştım
    12.5 milyon istiyolar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

12.5 milyon istiyolar
    Hangi takımda ?
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Hangi takımda ?
    Eskişehirde urfaya kiralamıslardı bitmek üzere

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Eskişehirde urfaya kiralamıslardı bitmek üzere
    Sende kiralık şansını dene 1 sene idare eder işte
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Sende kiralık şansını dene 1 sene idare eder işte
    Bakalım kiralıcaz inş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Spoiler: Transfer Geçmşi 

Spoiler: Ciro 

Spoiler: Jean Kouassi 

Spoiler: Rilwan Hassan 

Bütçe bu kadar çıkabildi hala paramız yok bütçemiz yok kaleci onur isyanlarda tüm avrupa peşinde diye işimiz zor bu sene gençleri kullanacağız avrupadada gidebileceğimiz kadar gideceğiz yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Transferler bu sene idare eder seni maaş bütçesi bi düşsün hele ondan sonra rahat rahat transfer edersin
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Transferler bu sene idare eder seni maaş bütçesi bi düşsün hele ondan sonra rahat rahat transfer edersin
    Sene başında -7mn maaş bütçem vardı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Sene başında -7mn maaş bütçem vardı
    -'yi atabilseydik ne güzel bütçe olurdu işte Trabzonspor'un zorlukları ya hep maddi kriz ile uğraşıyorsun
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

-'yi atabilseydik ne güzel bütçe olurdu işte Trabzonspor'un zorlukları ya hep maddi kriz ile uğraşıyorsun
    elimizden geleni yapacağız ama bu sene 3-4 maç üst üste mağlubiyet görebiliriz şimdiden yazayım sonra kızmayın hedef avrupaya gitmek

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

elimizden geleni yapacağız ama bu sene 3-4 maç üst üste mağlubiyet görebiliriz şimdiden yazayım sonra kızmayın hedef avrupaya gitmek
    Aynen ne kadar başarı o kadar para ama güzel bir yama yapabilirsem Türkiye için çok iyi olacak bol paralı ve keyifli bir yama ile herşey daha iyi olur
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Kardeş ben de ts kariyeri açtım lakin senn kadar hızlı gidemiyorum hem erken sıkılıyorum hem de futbolcu arama işine çok fazla vakit ayırıyorum.Şunu söyliyim oyunun başında bir sürü bedava topçu vardı takip listesi halidne kaydedilmiş hali de steamde var...Keşke alsaydın onlardan biraz,ya da şu adna yine indir belki 1 sene hiçbir takıma gitmemişlerdir şansına...Bir de ben alanzinhoyu 1.3 e önerdim hannover istedi bakalım gidecek i..İnşallah gider...Sağ ve sol beklere ve forvete adam arıyorum bosingwayı yollayacağım jankoyu da, maaşlarından sebep..

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kardeş ben de ts kariyeri açtım lakin senn kadar hızlı gidemiyorum hem erken sıkılıyorum hem de futbolcu arama işine çok fazla vakit ayırıyorum.Şunu söyliyim oyunun başında bir sürü bedava topçu vardı takip listesi halidne kaydedilmiş hali de steamde var...Keşke alsaydın onlardan biraz,ya da şu adna yine indir belki 1 sene hiçbir takıma gitmemişlerdir şansına...Bir de ben alanzinhoyu 1.3 e önerdim hannover istedi bakalım gidecek i..İnşallah gider...Sağ ve sol beklere ve forvete adam arıyorum bosingwayı yollayacağım jankoyu da, maaşlarından sebep..
    Ben 23.haftada oyuna dahil oldum yani transfer yapma şansım olmadı kulübün maaş bütçesi -7mn ken kimseyide alamazdım en fazla bunlar oldu janko kiralanmıs bedavaya alma hakları olarak alanzinho ben oyuna girdiğimde değeri 16.5 bine inmişti kısaca batakta bir kulüp aldım herkesede baktım birtek kalabayı çok istedim onada paramız yetmedi yapıcak birşey yok bedava oyuncu bile alamıyoruz ne yazıkki
    Aynen ne kadar başarı o kadar para ama güzel bir yama yapabilirsem Türkiye için çok iyi olacak bol paralı ve keyifli bir yama ile herşey daha iyi olur
    Yap bir yama güldür yüzümüzü

Bir kac bedava yerli oyuncu olabilir. Bakmani tavsiye ederim de maaslari problem cikartir galiba.. Vallah isin zor, kolay gelsin

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Bir kac bedava yerli oyuncu olabilir. Bakmani tavsiye ederim de maaslari problem cikartir galiba.. Vallah isin zor, kolay gelsin
    Sana şöyle söyleyim o kadar oyuncu sattım suan transfe rbütçem 250bin maaş bütçem 120bin Bu arada teşekkür ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Onur kıvrak ta büyük ihtimalle gidicek arkadaşlar atletico madrid 7.5 mn u bastı onur reddetmesse gidiyor ne yazıkki buhranlardayım valla.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ciro iyi forvet 12 de fenere devre arası almıştım 20 gol atmıştı ama attığın 3 4 katını da kaçırmıştı hassan ise hızlı bir oyuncuymuş bu sene durum pek parlak değil

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ciro iyi forvet 12 de fenere devre arası almıştım 20 gol atmıştı ama attığın 3 4 katını da kaçırmıştı hassan ise hızlı bir oyuncuymuş bu sene durum pek parlak değil
    Bu sene tek amaç avrupaya gitmek mali durumu topladık 2 sezon sonra stad geliyor o zamana kadar idare etmememiz lazımmali durum -17mndan -600 bine yükseldi inş dahada iyi olacak hazırlıklarda takım bomba gibi tek sorun onurun gitmesi

Bu sene tek amaç avrupaya gitmek mali durumu topladık 2 sezon sonra stad geliyor o zamana kadar idare etmememiz lazımmali durum -17mndan -600 bine yükseldi inş dahada iyi olacak hazırlıklarda takım bomba gibi tek sorun onurun gitmesi
    Ertugrul var, onu alabilirsin. Sinan pahali olur, birde Aykut Ozer diye biri vardi galiba fena degildi ama FM14'de profili nasil bilmiyorum.

Sayfa 4 / 13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri