Bizim nasıl bir diziliş ve 11'le çıkacağımız konusu arap saçı ama Fenerbahçe'de 2-3 oyuncu hariç takım belli gibi herhalde. Holmen/Meireles, Gökhan/Mehmet ve Sow/Webo/Emenike'den hangi ikilinin oynayacağı dışında soru işareti yok herhalde ?
Printable View
Bizim nasıl bir diziliş ve 11'le çıkacağımız konusu arap saçı ama Fenerbahçe'de 2-3 oyuncu hariç takım belli gibi herhalde. Holmen/Meireles, Gökhan/Mehmet ve Sow/Webo/Emenike'den hangi ikilinin oynayacağı dışında soru işareti yok herhalde ?
Sneijder'in yokuluğunu arayacağımızı düşünüyorum.Sene başı olsa ozamanlar formu düşüktü pek etkilemez derdim ama tam form tuttuğu dönemde sakatlanması hiç iyi olmadı bizim için.Özellikle hücum organizasyonlarında çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum.Bunu zaten Kopenhag maçında da çok rahat gördük.Muslera'nın eksikliğini de tabiki hissedeceğiz ama o birazda kaleye gelecek toplarla alakalı.Ekstra kurtarışlara ihtiyacımız olacak gibi duruyor, kaleci şansı Eray'ın yanında olsun.Hatalı gol yesede fazla üstüne gitmemek lazım.Sol bek zaten her maç farklı adam var.
Form durumuna bakıldığında Fenerbahçe 1 değil 2 adım önde maç için.Tabi derbi maç bu her zaman farklı sonuçlar çıkabiliyor.Umarım sahaya çıkan oyuncular elinden geleni yapar ve kazanırız.
Meireles yokmuş, baroni kadrodaymış. zehir oldu bana maç.
18 Kişilik kadrolar belli mi ?
Baroni varsa birazdan sırasıyla Baroni eleştirileri başlar ve adam çıkar golünü atar.
Mancini defansif bi kadro sürer oyuna bu bariz aslında.Juve maçı gibi hani.Ama arada bir fark var işte sıkıntı o. Juve ölümüne saldırmıyordu ki.Fenerbahçe maçları başka.İki takım da kazanmak için elinden geleni yapıyor kendi evinde.Bana göre bu maçta en büyük avantajımız Mancini ve Drogba. Mancini nicedir beğendiğim bir teknik adamdı ve sonunda bizim arkımızı taktı.Takımı sahaya çok iyi konuşlandıran bir adam.Drogba ise sahanın mutlak hakimi.takım yense de yenilse de rakibin saygı duyduğu bir adam.Kaleden yapılan atışları göğsüyle alan adam.O çıktıktan sonra Real maçı bitmişti benim için öyle de oldu.Real gibi bir takımın sahasında görünmemizi sağlayan adamın Fenerbahçe ye karşı da etkili olacağını düşünüyorum.Tek sıkıntı defansımız.Daha doğrusu beklerimiz. Zira stoperlerimiz Semih Chedju olacaktır ve ben bu iki adama gerçekten güveniyorum ne olursa olsun. Açık veren bir takım olacaktır Fenerbahçe baskı yapacağı için umarım güzel bir maç olur ve kazanan Sarı Kırmızı olur.
Cristian oynuyormuş, yine maçta çıldırırız. Holmen niye oynamıyor anlamış değilim. Adam toplamda 2 maç oynadı ve ortada yok, Cristian 3 haftadır oynuyor ve hiçbir katkısı yok takıma. Bu hocalara ne buluyor bu herifte, demek ki antrenmanlarda işi kotarıyor.
Derbilerin favorisi olmaz diyoruz ama kadikoyde galatasaray maci olunca is biraz degisiyor :)
Ben yine de macin ortada oldugunu dusunuyorum. Fenerbahce kazanirsa tek farkli kazanir bana gore , rahat bir mac olmaz.
Eray'in da beklentilerin uzerine cikacagini hissediyorum niyeyse.
Meireles olmayacakmış sanırım, umarım Baroni yerine Holmen tercih edilir, 3 haftadır sahada tel tel dökülüp her seferinde oyundan ilk çıkan oyuncuyu yine ! 11'e sokmak intihar olur.
Holmen'de yokmuş 18'de.
---------Topal
Emre------------Cristian
Kuyt-----Webo-------Sow
Çıkar fener bence.
Elimizde ki maçı kaybedecez ulan Ersun Yanal :@
Riera ve Amrabat bizde, Meireles, Kadlec, Yobo ve Holmen rakipte dışarıda kalan oyuncular olmuş.
Bizde;
Eboue----Chedyou-----Semih---------Danny
------------Ceyhun---------------Melo-----------
---------------------Selçuk----------------------
Burak--------------Drogba------------Bruma
Çıkarız muhmetemelen.
Evet az önce takım otobüsüne binenleri gördüm, Cristian ve Selçuk vardı ancak Holmen yoktu. Bir defa da işimizi kendi kendimize zora sokmaya çalışmasak olmayacak ? Fenerbahçe hocaları kadar kendi ayağına sıkmayı seven başka hocalar yoktur.
Eğer birtek Baroni tercihi maçı zora sokacaksa Galatasaray için maç imkansız gibi neredeyse..
Takımın en önemli oyuncusu Muslera yok , üstüne birde Wesley.
O yüzden Fenerbahçelilerin birtek Baroni ile bu kadar karamsar olmasını anlam veremedim.
Bakma sen Turgut Baroni totemi yapıyor onlar her maç aynı şey sonra galibiyet. :D
Galatasaray'ın sorunu Sneijder değil ki. Önceki sene şampiyon olurken Sneijder mi vardı? Ne Drogba, ne Burak, ne Bruma pres yapıyor. Pres yediğinde ise top çıkartmakta çok zorlanıyor. Fenerbahçe de bu konuda iyi sayılamaz. Sow'un pek umursamamasına rağmen Kuyt ve Webo pres yapmaya çabalayan oyuncular. İşin dengesini hangi tarafın karşı yarı sahada rahat vermeyeceği değiştirir. Aksi durumda ortada olan oyunda Baroni ve Topal el freni etkisi gösterecek ve topu Galatasaray'ın kullanmasına sebebiyet verecek.. Çok baskı yiyen çok hata yapar, oyunun kuralı bu.
@CeNTeR_TR
Sakatlıktan daha yeni çıkan formsuz bir Emre, Hücum aksiyonları oldukça kısıtlı olan Topal ve Ne idüğü belirsiz bir Baroni, yedekte ise sonradan oyuna girip bu alanı kurtarması beklenen Selçuk. Bence o 1 oyuncu tercihi tamamen şartları eşitleyen hamle oldu. Sneijder hücum aksiyonu için önemli bir oyuncu ama onun yokluğu, yerine tercih edilecek mücadeleci bir orta alan oyunsuyla, orta alanı daha dirençli tutacaktır. Bu bence Galatasaray için dezavantaj değil avantajdır, 1 kişi fazladan mücadele edecekler. Tek dezavantajları kalecileri.
Kadrolar belli gibi. Fenerbahçe bildiğimiz oyununu oynar, özellikle duran topları etkili kullanıyorlar ki bu bizim en büyük zaaflarımızdan. Riera yok, savunmadan top çıkarma konusu sıkıntı. Şişirme üzerine bir oyun bekliyorum. Hem duran top savunması hem de şişirilen topları indirme konusunda tek çare var; Drogba. Belki Bruma da hücum da bir alternatif yaratabilir. Bizim en fazla 1 puan alabileceğimizi düşünüyorum ki o da oldukça zor.
Bence ileri üçlümüz Kuyt-Webo-Emenike olacak. Sow'un ilk 11'de başlayacağını düşünmüyorum nedense.
Yapılan bir Baroni tercihi bile tüm takımı etkiliyor maalesef.
Böyle değişik ve gereksiz bir oyuncu kendisi. Holmen gibi adamı oynatmayıp Baroni aşkımızı alevlendirmek çok yerinde olmuş.
Tabi bakış açısı olarak güzel bir bakış açısı ama bana göre de birtek Baroni'nin olması takımı 2-3 gömlek geriye düşürmez.Sahaya sürülecek kadrolara baktığımızda eksikleri konusunda Fenerbahçe Galatasaray'ın çok çok önünde o yüzden böyle bir düşüncede bulundum ama bekleyelim görelim.
Baroni'nin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.İnanılmaz oynadığı maçlarda var herhalde yanlış hatırlamıyorum.Holmen daha doğru bir tercih olabilir ama birtek Baroni'nin kadro da olması taraftarlarınızı neden bu kadar karamsarlığa itti onu anlayamadım.Yukarda da yazdığım gbi bekleyip görmek en mantıklısı.Maç ortasında burada Baroniiiiii yazanları göreceğim gibi bir his var içimde :)
Baroni gol atacak gibime geliyor.
Caner'in savunma zaafiyetinden eğer heyecan yapmassa Bruma ile yararlanabiliriz. Fenerbahçe çok basklılı başlayacaktır. Sakin kalmamaız şart. Bu kadro ile lerde top tutamayız. Bakalım neler olacak.
@CeNTeR_TR
İşte mesele de orda bitiyor, Baroni adlı oyuncunun maç seçmesi. Artık endüstiriyel futbolda böyle oyunculara yer yok. Burada kumar değil emek işliyor, zaman işliyor ve hataya yer yok. Beyfendinin keyfine göre bir takımın kaderi çizilemez. Fenerbahçe takımında bulunması bile büyük bir hata olan oyuncunun sahada olması kötü. Bugün 10 tane gol atsa bile bu onun çizdiği genel profili etkilemez.
Bence 11'de başlaması durumunda Fenerbahçe adına oyundan çıkan ilk oyuncu olacaktır.
Baroni maç seçiyor ve büyük maçlarda alıştığımızdan daha iyi oynuyor. Umarım kazanırız ve tüm oyuncularımız görevlerini layıkıyla yerine getirir.
XI: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany, Ceyhun, Melo, Selçuk, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz.
SON DAKİKA! Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany Ceyhun, Melo, Selçuk, Burak, Bruma, Drogba
Ben Bruma'nın böyle maçlarda oynatılmaması görüşündeyim. Bu tarz baskıyı henüz kaldırabilecek kapasite de değil, Kopenhag maçında da gördük aslında bunu. Amrabat bile bu maç için daha iyi bir tercih olurdu. Şahsen ben Aydın veya Umut'u tercih ederdim.