İkinci yarının başlarında bir gol bulursak, devamı gelir diye düşünüyorum.Yanlız bu Eboue'nin savunma sıkıntısı ne olacak, ciddi ciddi düşünüyorum.
Printable View
İkinci yarının başlarında bir gol bulursak, devamı gelir diye düşünüyorum.Yanlız bu Eboue'nin savunma sıkıntısı ne olacak, ciddi ciddi düşünüyorum.
hakem golü vermelimiydi; taç kullanılırken diğer top oyun alanı içinde tery'in elindeydi bu durumda oyunu başlatması saçma olurdu zaten.dolayısıyla golü vermedi tery'in yaptığı çakallığın cezasıda sarı karttı verildi şimdi hakem hakkında neden kötü söz söylenmesi lazım anlamadım.
@uaburak
hajrovic > yekta degisikligiyle mac dengelendi. bence de mancini gereksiz riske girdi mac basinda ama cabuk donmesi olasi farki onledi. oyle devam etseydi gs ilk yaridan handikap olurdu.
4-4-2 çıkmaz çok gereksizdi. İşleyen sistemi bozmaya hiç gerek yoktu bence. İlk topları hiç çıkaramadık 30.dakikaya kadar ve de orta sahada sayısal üstünlüğümüz olmadığı için genel olarak sürklase olduk. Defans ile orta saha arası mesafe atak dönüşlerinde açılınca aralara çok top yedik. Fakat Yekta oyuna girince her şey düzeldi. Oyuna hükmetmeye başladık.
OYUNUN EN KÖTÜSÜ EBOUE. İnanılmaz ama inanılmaz kötü oynuyor. Bu kadar kötü oynanamaz. Kendisi çıksın Sabri girsin acilen. Sabri'nin en kötü hali bile bu adamdan iyidir. Ulan adam top kaptırıyor geri kovalamaya gücü yetmiyor. Çalım 0, orta yapma 0, savunma 0, tempo 0. Bitmiş abi bu adam. Kaptırdığı toplardan biri gol oldu zaten. Tamamen zarar.
Galatasaray Çok Amatör Oynuyor Yahu Gürcü Spiker Bile Maçı Anlatırken Galatasaray'ı Böyle Beklemiyormuş
Umut'u erken alırsa güzel olacak Mancini.
Bu Arada Verilmeyen Gol Meselesinde Hakemin Yapacağı Bir Şey Yok Arkadaşlar Aynı An da 2 Top Nasıl Sahada Kalacak Siz Terry'e Sallayın
Alaycı Anlatımları Az Çok Çözeriz Usta :)
şöyle düşün serbest atış kullanıcaksın rakip takım kullanılmasını engellemek için topun önünde bekliyor hakem sarı kart veriyor sonra kullandırıyor. oyun kuralları içindede sahada 2 top varken maç oynanmaz.tery'ede sarı kart.normali bu donk un pozisyonuyla alakası yok çünki donk oyunda bile değil.ha bana kalırsa 2li mücadelelerde hakem gayette gsyi kolladı dua edinde torres hakan balta mücadelesinde foul çaldı
Drogba efsane top oyuyor aslında da ayak uyduran olmadığı için belli olmuyor pek. Burak da çok çalışıyor. Telles aynı şekilde iyi çalışıyor ama fiziken zayıf.
Sneijder en etkisiz maçını oynuyor herhalde. Selçuk iyi gibi görünüyor ama o da hep boş pas yapıyor. Eboue'nin bindirmeleri ne kadar iyiyse geri dönüşleri de o kadar kötü ve çok top kaptırdı. Her kaptırdığı tehlike oluyor nitekim bunlardan biri tura mal oldu belki de.
Muslera'nın da Eboue kadar hatası var golde, gereksiz çıktı orda. Kalesinde kalsa gol olmazdı.
Bahsedilen pozisyonda kaleci Cech elini çekiyor zaten, hakem düdük çalmasa gol olmazdı o pozisyon.
Zaten Terry elindeki topu hemen verse gene gol olurdu.Her türlü gol yendi.O zaman kırmızı gösterilsin.
Chelsea ciddiyetini kaybetmez ve geriye yaslanmazsa maç farka gider bence. Çok kopuktu Gs ilk yarı.
İlk golü şimdi izledim Muslera'nın çok güzel açıyı kapadığını düşünüyorum. Bir pas tercihi kalmış elemanın onu da arkadan gelen iki defans varken yine Chelsea'li adama gelmiş.
İkinci yarıda gol lazım, goller lazım ama böyle kontralar yemeye devam edersek fark açılır.
Bu arada Drogba 2-3 günde mi fiziksel olarak eski seviyesine geldi anlamadım. Madem böyle oynayabiliyordun 2.yarının başından beri nerelerdesin diye sormazlar mı adama... Futbolcunun maç seçmesi en nefret ettiğim şeylerden biri..
Cech herhangi bir hamle yapmaya bile kalkmadı. Gol olmayabilirdi o pozisyon.
Ahanda Semih Oyuna Girecek
Hakeme değilde Terry'ye istediğimiz küfürü edebiliriz pozisyonun içine ettiği için , ama Cech o pozisyonu kurtarırmış sanki hakem düdük çalınca bırakmış ellerini ..
Terry elindeki topu atmasa bile oyun başlayamazdı. Sahada 2 top varken oyun oynanamaz. Terry'nin çakallığından başka bir şey değil.
Burak yerine Umut oynasaydı o topu Drogba'ya verebilirdi.
Adam yere atlıyor sonra da itiraz ediyor, of Eboue :D
Sabri reis gerekiyor taraftarı heyacanlandıran :)
Korner hadi atınnn direķ
Mustafa Sarp'in ruhu geri dondu (Selcuk Inan)
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllll lll
Goĺllllllllllllllllllllll
Gol!!!!!!!!
yayın gitti golün videosu varmı :)