Sow ağlayarak soyunma odasına gitti. Kurban olsun sana bu maç isterse yenilelim...
Printable View
Sow ağlayarak soyunma odasına gitti. Kurban olsun sana bu maç isterse yenilelim...
Ulan biz Guiza'yı atlattık sana kim kızar be Sow !
Puan tablosuna baktım da Erciyes'in mutlaka puan alması gereken bir maç. Yenilirlerse 17. sıraya geriliyorlar.
Fenerbahçe şampi...
Bu arrada sahada sedye taşıyanlardan birisi bizim karşı komşunun oğluydu :D İstanbulda hastanede çalışıyordu Kadıköy'deydi şimdi gördüm şaşırdım :D
Sow çok istiyor bizimle şampiyonluk yaşamak o sebeple bu kadar duygusallaşmıştır. Şu takımda en sevdiğim adamlardan birisi.
O böyle duygular içerisinde oynasın da biz kaybedelim yine de üzülmem.
Artık şampiyonluk geldi sadece matematiksel olarak garantilemeliyiz.
Kazandıgımız icin konusulmayacak ama hakem rezaletti.Maçı bitirdigi dakika bile sacmalıktı en az 1 dakika daha oynatması gerekiyordu.
Önemli bir galibiyetti. Ancak bunun daha da anlamlı olması için haftaya Antebi deplasmanda yenmek gerekiyor. 9 puan ya da daha fazla farkla Arena'ya gidebilirsek çok rahat olacak.
Sow ve Emenike oldukça kötü günündeydi. Takım da çok iyi futbol oynadı diyemeyiz. Buna rağmen 5-6 gollü galibiyetle bitebilecek bir maç olabilirdi.
Ulan Sow bizi de ağlattın be
Emre'ye yapılan net kırmızı aynı şekilde Emre'nin yaptığı da kırmızıydı ikisinide vermedi. Penaltı bana değil gibi geldi ama Alper'in pozisyonuna değil diyen buna gelip penaltı derse art niyet ararım. Sow 2 tane çok net kaçırınca çöktü zaten oyundan koptu 3. yü de kaçırınca göz yaşlarına hakim olamadı. Üzülme reyiz haftaya sallarsın 1-2 tane diyelim seviyorum böyle topçuları :)
Kötü oyun, kötü teknik direktör ve beceriksiz forvetlere karşı iyi sonuç. Gs deplasmanına kadar puan kaybetmezsek ve Buradan da puan çıkarırsak Şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış oluruz.
Şu anda Ersun Yanal'a rağmen lider olmamız Gs ve BJK sayesinde...
Ben halen üç takımında kaderinin deplasmanların belirleyeceğini düşünüyorum. İstatistiklere baktımda Fenerbahçe tatil edilen maç hariç 12 maçtır deplasmanda kazanmıyor, Galatasaray zaten hiç kazanamıyor, Beşiktaş'ta deplasmanda tökezlemeye başladı. Evinde üç takımda maçlarını kazanıyor fakat deplasmanlar üç takım içinde sıkıntılı.
Bence haftaya kazanırsak ''Fener Şampi...'' diyebiliriz.
Fenerbahçe %65-70 falan garantiledi şampiyonluğu bana göre.Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları önemli faktör ama Fenerbahçe buradan şampiyonluğu bırakırsa bidaha hiç şampiyon olmasın abi ayıp :D
Ne şampi'si ya şampiyonuz yahu artık. Bu kadar net. Deplasman falan da hikaye artık, lig bitiyor. 8 puan fark var. Bu puan farkını kapatmak için rakiplerin bizden çok daha iyi olmaları lazım. Ama öyle bir durum da yok. İçiniz rahat olsun :)
http://i.imgur.com/hQElbPg.png
4 deplasman, 8 evde oynanan maç toplam 12. Anlam bozukluğu olmuş orada toplam 12 maç demek istemiştim. En son ilk devrede maç kazanmış, ikinci devredeki tüm deplasmanlarda galip gelememiş.
İkinci yarı hiç deplasman maçı kazanamadı Fenerbahçe.
Valla 2 kez son maçta şampiyonluk kaybetmiş bir takımın taraftarı olarak kupayı Emre'nin ellerinde görene kadar kesin şampiyonuz diyemeyeceğim. :D
Anlatım bozukluğu olmuş orada, toplam 12 maç ilk yarıdaki son deplasmanla beraber toplam 5 deplasman maçı. Bunların 4'ü ikinci yarı da oynanmış onu kastetmiştim. :)
http://i.imgur.com/FTw9EPG.png
Valla ben son maça kadar inanmam şampiyonluğa o nedenle son maça kadar rahat değilim...
İşler şu anki gibi giderse Fenerbahçe 4 puan farkla liderbitirecek gibime geliyor. Ancak ekstra bir durum oluşur da Fenerbahçe Antep deplasmanında yenildikten 2 hafta sonra arenada da yenilir ve Galatasaray Fener maçının öncesinde ve sonrasında oynayacağı deplasmanları kazanmayı başarırsa 30 hafta lig yeniden başlamış olur :) Sözün özü , önümüzdeki 3-4 haftada deplasman maçları şampiyonu belirler. Dediğim senaryo olursa kafa kafaya son düzlüğe girilir.Aksi halde Fenerbahçe ipi göğüsleyecek gibi duruyor...
Fenerbahçe şampiyonluk için bir adım önde. Eğer Trabzon maçı içinde hükmen galibiyet kararı verilirse 8 puan fark olacak. Arenada Fenerbahçe yenilse bile nannar'ın dediği gibi 3-4 puanlık bir farkla Fenerbahçe şampiyon olabilir. Bende Galatasaray'ın deplasmanlarda tek tük maç kazanacağını düşünüyorum. Evinde 16 gol atan bir takım deplasmanlarda bu sayının beşte biri kadar gol atıyor.
Adam gol kaçırdı diye ağlıyor. Böyle bir ruh böyle bir istek bence çoktan sampiyon olmuşlar. Helal olsun.
Maçın zor geçeceğini tahmin etmiştik zaten ama Ersun Yanal ve oyuncular daha da zorlaştırdı. Maçlara o kadar stresli çıkıyoruz ki kendimiz zorlaştırıyoruz. Sow'un kaçırdıkları da nazar olur İnş. Emenike için söyleyecek laf kalmadı maalesef. Gol atsa bile o kadar lakayt oynuyor ve o kadar kötü kararlar veriyorki anlamak imkansız. Webo nası oyuna girmedi anlamış değilim. Ayrıca Meireles değişikliği de saçmalıktan ibaretti, tam Alper'in etkili olacağı zamanlarda değişiklik yaptı ve amacı sadece Meireles'in gönlünü hoş tutmak çünkü iyi oynadığı falan yok. Artık Meireles paşanın gönlü değil şampiyonluk önemli olan.
Maçı kazandık ama hakeme yine de laf söylemeden geçemiyorum, Emre'ye çift dalan adamın kart görmesini geçtim faul bile çalınmaması çok garip ve hakemin o pozisyonu görmemesi de garip. Emre'nin pozisyonu da aynı şekilde. Bunun dışında da bir sürü hatası var.
Ben her türlü şampiyon olacağımıza inanıyorum ama matematiksel olarak garantilemeden kesin olarak konuşmam. Haftaya Antep'i yenersek inanılmaz bir avantaj yakalamış olucaz Bursa'yı da her türlü yeneceğimizi düşünüyorum.
Bu arada 2 hafta öncesine kadar rezalet oynayan Kuyt ta da iyi bir değişim var. Önceden her topu rakibe teslim ederken şimdi daha doğru ve isabetli kararlar veriyor. Zaten Emenike varken bir de Kuyt saçmaladı mı hiç çekilmiyordu.
Alo Babacığım Fenerbahçe Şampiyon Oluyor HAHAHAHHAH
Ligimizde cok kaliteli forvetler var ama benim icin Moussa Sowun yeri baska, Lille-Trabzonspor macini Fransada izlemistim. Ozaman dedigim tek sey ne zaman bizim boyle bir forvetimiz olacakti, halende diyorum.
Sansiz bir gun gecirdi ama istegi oynama arzusu cabalamasi herzaman ust duzey.
Turksportal dergisinde, Kasim ayi olmasi lazimdi Fenerbahcenin sampiyonlugunu soylemistim. Bu hafta garantilediler.