...
Korktuğum maçlardan biri.
Erciyes'in bu maç ile birlikte düşüşe geçeceğini düşünüyorum skor tahminim 3-1
Erciyesspor'un tablodaki durumu yanıltmasın. Son haftalarda iyi sonuçlar alıyorlar. Biz kazanıp düşüşe geçiririz umarım Erciyesspor'u. Antalyaspor'un düşmesini istemiyorumYeni transferleri Edinho da epey etkili giriş yaptı lige. Alves ve Egemen'in durumu nedir takip edemedim ama Bekir-Kadlec ikilisi ile bir maça daha tahammül edemem sanırım. Tek temennim de; biz oynayalım, rakibimiz oynasın ama hakemler oynamasın artık maçlarla.
Uzun zamandır yorum yapmıyordum Fenerbahçe maçlarında ve lider durumdayız. Uğursuzluk bende değildir umarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu tür maçlara genelde rahat kazanırız yazıyorum ve her zaman puan kaybediyoruz yada son anda kazanıyoruz.Çok zorlanacagımızı düsünüyorum umarım kazanırız.
![]()
Zor mac ama fb bir türlü kazanır hücum üstünlüğünü net hissettirir.
sir hikmet karamadan acikcasi bir supriz bekliyorum edinho 1 tane atar ama kac kac biter bilmiyorum havada beraberlik kokusu var
Kolay olmaz ama kazanırız, özellikle Emre'nin takıma girmesi ciddi bir fark oluşturdu resmen kalite standartlarımız değişti. Umarım bu hafta bazı oyuncuları kazanmaya çalışmaz Ersun hoca.
Zor maç ama Fenerbahçe kazanır tam kadroyuz artık (Egemenin durumunu bilmiyorum).
Fenerbahçe kontralara dikkat ederse rahat kazanır.
Fenerbahçe güle oynaya kazanır, 4-1 biter.
Derbiye kadar Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşayacağını sanmıyorum.
Galatasaray'ın alacağı sonuca göre değişebilir. Eğer Galatasaray puan kaybederse bizde bırakırız. Bizimkiler sinir stres yapar, maçı kazanamz.
Zor maç falan değil Fenerbahçe galibiyetinden en emin olduğum maçlardan birisi. 3-0, 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Burak'ın dediği gibi derbiye kadar Fenerin puan kaybı çok zor ihtimal.
cepte gorulen icsaha maclarindan biri gibi gorunse de farki acma psikolojisi ters tepebilir. maci erkenden koparma niyetiyle tempoyu fazlaca yukseltip cok erken maci riske edebiliriz. bu bolumde gol falan yersek onu cikarmakla ugrasiriz mac boyunca. umarim boyle bir senaryo gerceklesmez, gule oynaya rahat bir galibiyet aliriz.
Ben zor maç olacağı konusunda ısrarcıyım. Ama kazanırsak yüzde 114135425135 şampiyonuz
rakiplerimizin altın tepside ikram ettiği puanların anlamlı olması için bu maçı kazanmamız lazım
en az 4 atarız düşüncesindeyim şuan
Erken bir gol rahat bir maçın habercisi olur. İç sahada golü bulamadıkça stres yapıyoruz. İlk 15 dakikada at oyunun kontrolünü al keyfine bak.
...
Rahat galibiyet alırız.
Bu fırsatı tepmez Fenerbahçe, üstelik de maç Kadıköy'de, çok rahat bir maç olur, şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe rakibi fazla küçümserse akıllı bir oyunla puan çıkarabilir Erciyes bence.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fark olur.
Ben dün ve evvelsi günkü sonuçların ardından sıkıntılı bir maç yaşayacağımızı düşünüyorum. Umarım yanılırım.
"Hafize Ana uyandır çocukları, Fener'in maçı var."
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
ne pahasına olursa olsun almalıyız. Zor maç bence eğer saçmalamazsak zor da olsa kazanırız bence..
FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Bekir
Alves
Caner
M.Topal
Alper
Emre
Kuyt
Sow
Emenike
Yedekler: Pierre Webo, Raul Meireles, Selçuk Şahin, Mert Günok, Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan
Bence stoperler Alves - Kadlec olmalıydı, Meirelesi kadro dışı bırakıp böyle yapsa daha uygun olurdu Bekir- Alves ikilisi korkutuyor beni
Hababam güm güm güm
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
erciyes baya iyi basladi
Emenike kadar bencil bir topçu yok arkadaş
bu emenikeyi alanın aldıranın ben be adam bu kadar mı faydasız olur her hafta her hafta koy sola alperi kanatta daha yararlı en azından ortasaha direnç gelir forvete de weboyu koy şu takım 5 atmazsa şerefsizim
adam ne pres yapıyor ne top almaya geliyor mahalle maçında forvette oynuyor sanki faydasız