bende ilk defa karşılaşıyorum bu oyuncu ile
Printable View
bende ilk defa karşılaşıyorum bu oyuncu ile
İlk kez görüyorm :I)
regen ney yaf ? :D
walla scout um buldu benim :D hemen gidip aldim bende gelecegin forveti :D genei scout da david villa gibi olacak diyor pa sida 197!
http://img176.imageshack.us/img176/3528/oliqa3.jpg
regenmiymis?
daha 18 yasinda ileride oda cikar merak etme ;)
Tmm da finishingi 20 olan birine 16-17 composure yakşırdı :)
dogru diyorsun da napalim iste
Arkadaşlar 2012-2013 sezonuna başlıyacağım yakında. Türkiye Milli takımında sol beke Ferhat Öztorun'u mu koyiyim yoksa Ergün teber'i mi?
Teşekkürler çoşkun1907
arkadaslar benimde bi sorum var tevfik köseyi deneyenler varmı gokhan unal tevfik köse arasında kaldım gokhan unal bi adım daha onde duruyo ama yinede deneyenlerin yorumlarını bekliyorum :rolleyes:
peki sizce carrusca mi jose sosa mi daha iyi (sizin yorumlariniz esliginde birini satmayi dusunuyorum)
Tümer Gibi KaNSızı oynatmaktanSa DeLGaDo Gıbı Sakat aDaMı oynatırım TaKım KüMe DüŞSün fark etMeZ...bıDe aRKaDaŞın BiRi DeLGaDoyu kım Tanıo DeMıŞ o arKaDaŞ fm ve cm SeriLerini yeni oyNaMaya BAŞLaMıŞ beLLi BoZmaYaLıM....ReNKLeRe aŞıGıZ SiZLeRe DeiL KaRTaLLaR yükSeK uCaR uLuDaĞbjK
henry nin yanına adebayor mu gider yoksa higuain mi yoksa henry i tek başına mı oynatayım ?
marcelo mu mehmet sedef mi? (ciddiyim)
diego mu van der vaart mi ikisinden birini fenere alacam da
diego mu van der vaart mi
Van der Vaart'ı al bence daha iyi bir oyuncu.
Van der Vaart tabiki......
Marcelo yu Sol açık oynatabilirsiniz. Yani ML ... Pozisyon idmanı yaptırın. Türk oyuncuya ihtiyacınız varsa Mehmet Sedef işinizi görür sol bek için. Ama Marcelo yu Sol bek de harcamayın derim ... Benim takımımda Marcelo yu imzamdaki taktiğe göre Sol açık ta ML de oynatıyorum ve her sezon 20 asisten aşağı performans göstermiyor.
matias delgado daha iyi
pardon marcelo