bencede lennon
pezzarossi mi mokoena mı
diego(Ataccking right) mu valdivia mı ?
valdivia kesinlikle
Falcao mu Vagner LOve mi??
acil cevap lazım![]()
hakan sukur
tabiki rico pasa adami cok guzel yapmislar 2011 yilina kadar sozlesmeyi uzattim ayrica delgado guzel degil gokhan unal super
ben de gencler çok işime yaradı ..
ugur uçar,fahri, orta konusunda sıkıntı çekmiyorum bir de tabii ki carusca var
ama size tavsiyem ileriyi sağlam tutun. bende forvet hattı çok karışık kimi koysam oynuyo kimseyi kesemiyorum.
ali öztürk- tevfik köse- sultan cem(18 yasında gol kralı)-pancu-ümitkaran-necati- özgürcan-cafercan
bunlardan cafercan ve pancu muhtesem amc ler hatta forvethiç koymuyorum onları. ama defansımda Türk oyuncu sorunu cekiyorum.
önce kiralık 2 sezon tolga ile devam ettim olmadı önderi aldım o çok iyi ama yanına koyacak adam yok öztürk güngör yüzünden şampiyonlar liginde finalde kaybettim adam her maç penaltı yaptıryo adam kacırıyort bana acil bir defans oyuncusu lazım (Türk) genc de olsa farketmez ben koyuyorum takıma yas ortalamam 23
bu arada bir de kaleci istesem ayıp etmiş olmam dimi
kerlon u almayı düşünüorum alırsam sizce şu üçlüden hangi ikisini oynatayım cesar delgado-fernando torres-kerlon
bence umit karan hakan sukurden daha iyi ve carruscada muhtesem oluyor
AMC için Diego'yu mu alayım yoksa Celsinho'yu mu?
Yıl olarak 2011in yazı.
Diego derim![]()
Chelo bende niye süper oynamıyo bir Mehmet Topuzdan bir Sabriden pek farkı yok oynamasını sağlayan tek öelliği sol kanat olması. Hakan Şükür vS. Karan derseniz. İlk sene Hakan derim mükemmel oynu uçana kaçana kafa vuruyor hem asist hem gol hemde rating kralı oldu Kral'ım ama ikinci sene onun yerinde Karan oynuyor ah bir Gökhanı alabilsem![]()
arkadaşlar sizce forvette vitti mi daha iyi yoksa okaka mı ? karar veremedim ikisi birlikte oynayınca verim alamıyorum
@sanalbela falcao jo celsinho
ibrahim toraman ı mı alayım gökhan zan ı mı
arkadaslar suanda recreativo"yum
forvet hattinda santi cazorlayımı yoksa sınama pongolle'lümü oynatıyım
karar veremiyorum bir yardımcı olun
ötekini tanımıyorum onun için sinama-pongolle
çok saol zaten bende onu oynatıorum ama
form grafiği çok düştü o yüzden bir danışayım dedim
var mı multiplayer oynayacak biri.biliyorum konuyla alakasız ama.
msn adresim:[email protected]
torres mi tevez mi (aguero,rooney) en iyi kim yardımcı oln man.united nasıl bir forvetle oynamalı
naldo mu steven taylor mu ben steven taylor a yakınım
bu oyuncuyu 900k ya aldim gucsuz takimlar icin mukemmel bir silah ve buyuk takimlarda da oynayabilir eger forvetiniz sakatlaninca surun bnu oyuna
http://img391.imageshack.us/img391/8872/youngus4.jpg
bu arada adamin 197 pa si war !