süper oynuyoruz maçın üstünlüğü bizde tarık abi eğer böyle giderse rahat kazanırız
Printable View
süper oynuyoruz maçın üstünlüğü bizde tarık abi eğer böyle giderse rahat kazanırız
İnşallah FB kazanır.Arkadaşlarla Palermo alır diye iddiaya girdim ama ülke puanı için FB...
Bu maç 2-0 biter.Hiç beklediğim gibi değil palermo
çok iyi oynuyor fener bu gidişle kazanacak inşallah palermo iyi değil bu arada fener mutlak gol kaçırdı
ilk yarıda nefes aldırmadık diyebilirim palermoya çok güzel oynuyor oyuncularımız aynen devam edersek bu maçı kolay alıcaz gibi
ilk yarı bitmeden bir gol daha atsaydık çok rahat olcaktı ama iyi oynuyoruz dikkatli oyunumuzu bozmazsak ikinci yarıda da zorlanmayız
Bu arada Kezman, alex ve yozgatlı iyi oynuyor bunlara tuncayda eklenirse daha etkili oluruz
ilk yarı bitti .bu arada fener harika oynuyo
iyi oynuyoruz bide ilkyarıda 2 yi bulsaydık tam rahatlardık
bu arada taraftarımızda bu maçta görevini iyi yapıyor bu sene pek bi formsuzdular ama bu maçta takımla beraber onlarında formu artmış gibi :)
Tebrik ediyorum FB yi ve GS ninde örnek almasını diliyorum...
Lugano attı 2 oldu
2 oldu 2 luganoooooooo
artık farka oynarız bence... biz çok iyiyiz palermoda bi o kadar kötü
bu arada polermo yedek kadroylamı oynuyo bu maç
hafta sonu interle oynıcak çünkü
yedek kadro denmez de asıl kadrodan uzak yani...iddaam tuttu=) güya galatasaraylıyım.dün bordoya verdim bugün fenere hehe
ilker yasin ruhsuz yaaa....fenerli olsam sesini kısardım telefonun.bi radyo açardım.televizyondan izler radyodan dinlerdim...
tuncay fena çaktı hee...3-0
tuncay ne gol attı bee süper goll :)
3-0 Tuncay Şanlı!!!!!
3-0 .
biri feneri tutsun:D yada boşverin tutmasın:D:D
bunu yazarken telefonla konuşuyodum herşey birbirine girdi ya=) arada fax mektup falan da olabilirdi bu da iyi=)
beyler newcastle - celta maçını veren bir kanal var mı?
Ntv veriyor maçı.
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Güzel bir oyunla galibiyete ulaştılar. :)
benmi yanlıs duyuyom yoksa fb taraftarı ekinlerimi soyluyor