Alkış. Noldu Ayg!
Printable View
ok cevapladigin icin tesekkürler ;)
GsDoruk 1 , Ayg 2 , Çok gereksiz konuşuyorsunuz ikinizde.
6. olduğumuz sene bizim için bir kabustur .. Kimse hatırlamak istemez.. Başarı alamadığın kupaları almaktır.. Bir tek Şampiyonlar Ligi kaldı .. Onu da alırsak başarılı oluruz..
Unutulmasınkı daha 33.hafta var
Galatasaray'lı olan bunu bilir , bunlar yaşar , vs.. seviyelerine girmez.
Burak'tan alıntı yaparak tekrarlıyorum" Biz küçük başarılara alışık değiliz, bazıları gibi.."
Aygün ne basarisi yahu?Biz sampiyon olmadiktan sonra hicbir derece bizi basarili yapmaz.Heleki ezeli rakibimizin 100.yilinda sampiyon olmadiysak ve o rakibimiz bizim 100.yilimizda sampiyon olduysa bizim basimizi taslara vurmamiz ve aglamamiz gerekiyor.Lütfen birde bos bos konusup ortami daha fazla germe.Zaten cok sinirliyiz!!!
Golü atan Gürhan Fenerbahçe liydi demi?
Bu afyok sitede daha önce üye olan Azizuzu degilse ben adam degilim!
Şaka mı yaptın gerçek mi??
Kesinlikle Baran'a katılıyorum.
Haram olsun haram! Aldığınız bütün paralar haram olsun! Umursamaz, ruhsuzlar! Gs bu hallere düşecekmiydi!
Bundan sonra her sezon yönetim futbolculara paralarini ödemesin,futbolcular daha da hirslaniyor cünkü.Yoksa paralarini takir takir ödeyince futbolculara rahatlik batiyor.
Azizuzu güle güle ;)
Parasını beğenmeyen çeker gider Aygün , aldığı para neyse sonuna kadar o paranın hakkını vermek zorundalar ;) ..
Gürhan süper gol atmış.Seneye o bizde oyniyicak bence
Saçmalamaya Başladık Galatasaray'lılar olarak , Sakin!
Gürhan helal olsun sana.
Bu arada iki kişi çok güzel yorumlar yazmış. Sanırım bunlara bir ceza gerekir. Cezasız kalmazlarsa sevinirim.
beyler imzaya bakın.. Bu imzayı hereyere yayın..
ÖNEMLİ OLAN 100. YILINDA ŞAMPİYON OLMAK DEĞİL, 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR!
gsliler tıklayın
http://www.canaydinistifa.com
Maç tahmin ettigim gibi bitti macın hakkıda buydu...
Sivas'ım 3 puan vermez demiştim. Tebrikler memleketimin takımı Sivasspor'um.
Gurhanin golu hakketen guzelmis...