bence olası bir yenilgiye kılıf arıyosun ;) ...
Printable View
Galatasaray ŞL'e gidebilirse yensin yahu. Avrupa kupalarında GS bizi BJK'den daha iyi temsil eder. Ben bir Fenerbahçeli olarak ŞL'e gitme imkanı var ise yenmesini isterim.
Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin biletleri tükendi.
Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bugün sabah saat 10:00'da satışa çıkan maç biletlerinin tamamı kısa süre içinde satıldı.
Ben sana demiyorumki siz yenmediniz diye.Anlatmak istediğime bi objektif baksanız olacakda objektif bakmıyorsunuz eğer siz bizim genç takımı bile yenseniz Sonuç olarak Fenerbahçeyi yenmiş olacaksınız.Biz bunu kabul edeceğiz ama Bazı taraftarlar bunu Manchester maçında kabul etmemişti ;;)
Şimdi demek istediğim şu bahanelerin arkasına sığınmayız çünkü bahanelerin arkasına sadece utananlar sığınır.Utanılcak durum asla olamaz sebebi ise Şampiyon adını altın harflerle yazdırdı zaten... ;;)
galatasarayda asılır maça ama fenerbahce alır
G.Saray üç forvet ile çıkacakmış fikir değiştirdim. Fenerbahçe kontoraları iyi yapıyor olası bir süprize imza atabilir.
Derbi maçının biletleri tükendi
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak derbi maçın biletlerinin tükendiği açıklandı.
Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah saat 10.00'da Biletix gişelerinde satışa sunulan biletlerin tamamının kısa sürede satıldığı duyuruldu.
16.05.2007
Kaynak : AA
Bu maci farkli kazanmaliyiz ki fb sampiyonlugunun tadini cikaramasin!
Biz fbyi yendigimizde zaten CL garanti olacak :) Bir tasta 2 kus hesabi :)
Ayrica hepimiz de biliyoruz ki Galatasaray fbyi farkli yenerse fbliler bu sampiyonlugun tadini cikaramaz.Gecen sene Aziz yildirimin oyununda kimse bisey demedi,Galatasaray´in sampiyonlugunu gündemden düsürünce kimse bisey demedi.Simdi mi zihniyete hesap soruyorsunuz?Sacma..!
Ayrica Kadiköy´de olan olaylardan sonra bu maci farkli almak zaten farz olmustu bize!
:) Siz bizi 10-0 yenseniz ne fark eder, biz şampiyon olmuşuz, amacımıza ulaşmışız. Fenerbahçe'yi farklı yenmek de öyle kolay değildir, mahalle takımıyla oynamıyorsun, karşında SON ŞAMPİYON var! :)
Olabilir.Nabalım şampiyonsanız bu sizin yenilmezliğinizi mi gösteriyo ? Fark yemezliğinizi mi gösteriyo ? Hayır..! Hiç kimse yenilmez,fark yemez değildir.Şampiyon olsa bile ;;)
Maç oynanmadan kazanılmaz :)Baran nasıl hesaplar yapıyordun Fenerbahçe şampiyon olmadan önce Gördük ki maçlar oynanılmadan kazanılmıyormuş..;) :)
O zaman bende şöyle bir yorum yapayım''İnşallah Galatasaray'ı 20-0 yeneriz.Hem CL'yede gidememiş olurlar.Hemde tarihi fark olur.Bi taşla 3 kuş oldu''
Bu fanatizm nereye kadar?
Yaptigim hesaplar tutmadi mi :D
Besiktas fb maci ile birlikte puan kaybetme serisine baslayacak demistim.Bjk fbye ve bursaya yenildi.Fb bjk ve ts macindan birinde puan kaybeder demistim ts macinda puan kaybetti.Birtek gs sasirtti beni.Antalya ve Sivas macini kazanamadi gs.Bu maclari kazansaydi sende bende cok iyi biliyoruz ki ozaman gs sampiyonlugun en büyük adayiydi.Ama olan oldu.Fb sampiyon oldu.Bunlari tekrardan kurcalamak hem bos hem de sinir bozucu.
Ben maci farkli kazanacagimizi düsünüyorum.;)
Bir süre kilitli.
Maç hakkındaki yorumlarınıza devam edebilirsiniz.
Bu maçı %99 kazanıcaz,kazanmalıyız.
Bu maçı kazanacağız ;;)
Şef biz kazanıcaz.Var mısın iddaaya :)
Yüzde 51 Galatasarayımız alır
İnşallah alacağız.FB çok havalarda bu aralar...
Fenerbahçe'm ne olursa olsun bu maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak ve kazanacaktır. Başka açıklaması olamaz. Rehabete veya havaya kapılmadı Fenerbahçe, kapılmış olsa bile bu maçı kazanacaktır. Fark falan da yemeyecektir Fenerbahçe. Bu kadar emin konuşuyorum. Bence fark bekleyerek boşuna ümitlenmeyin..
GaLatasaray kazanıcak gibi.Ama beLLi de oLmaz Fenerbahçe bu sezon çok yanıLttı beni.
biz alırız maçı çünkü fenerbahçe gsyi her zaman yenmiştir.