Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
80. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

33 41.25%
  • Fenerbahçe

42 52.50%
  • Berabere

5 6.25%
Sayfa 4 / 21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 625 sonuç

Konu: 33.Hafta Galatasaray-Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Fenerli futbolcular tatil yapıyorlar. Yabancılardan bazıları yurt dışında artık G.Saray eğer böyle bir durumda kazanamazlarsa Avrupa Kupalarına gitmesinler.
    bence olası bir yenilgiye kılıf arıyosun ...

Galatasaray ŞL'e gidebilirse yensin yahu. Avrupa kupalarında GS bizi BJK'den daha iyi temsil eder. Ben bir Fenerbahçeli olarak ŞL'e gitme imkanı var ise yenmesini isterim.

Default Derbinin Biletleri Tükendi

Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında, 19 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin biletleri tükendi.

Biletix yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bugün sabah saat 10:00'da satışa çıkan maç biletlerinin tamamı kısa süre içinde satıldı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    eee tabi bizde liverpool yendik mesela daha boyle bircok mac var
    Ben sana demiyorumki siz yenmediniz diye.Anlatmak istediğime bi objektif baksanız olacakda objektif bakmıyorsunuz eğer siz bizim genç takımı bile yenseniz Sonuç olarak Fenerbahçeyi yenmiş olacaksınız.Biz bunu kabul edeceğiz ama Bazı taraftarlar bunu Manchester maçında kabul etmemişti

Şimdi demek istediğim şu bahanelerin arkasına sığınmayız çünkü bahanelerin arkasına sadece utananlar sığınır.Utanılcak durum asla olamaz sebebi ise Şampiyon adını altın harflerle yazdırdı zaten...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

galatasarayda asılır maça ama fenerbahce alır

Nesil
    2006

G.Saray üç forvet ile çıkacakmış fikir değiştirdim. Fenerbahçe kontoraları iyi yapıyor olası bir süprize imza atabilir.

Derbi maçının biletleri tükendi
    Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe futbol takımları arasında 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak derbi maçın biletlerinin tükendiği açıklandı.

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bu sabah saat 10.00'da Biletix gişelerinde satışa sunulan biletlerin tamamının kısa sürede satıldığı duyuruldu.
    16.05.2007

Kaynak : AA

Bu maci farkli kazanmaliyiz ki fb sampiyonlugunun tadini cikaramasin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bu maci farkli kazanmaliyiz ki fb sampiyonlugunun tadini cikaramasin!
    Çok güzel bir zihniyet.. Bravo.. Sizin takım Şampiyonlar ligiyle yanıp tutuşuyo.. Sen Hala Fenerbahce ile uğraşıyosun.. Bence CL yi garantileyin sonra istediğini yap..

Biz fbyi yendigimizde zaten CL garanti olacak Bir tasta 2 kus hesabi

Ayrica hepimiz de biliyoruz ki Galatasaray fbyi farkli yenerse fbliler bu sampiyonlugun tadini cikaramaz.Gecen sene Aziz yildirimin oyununda kimse bisey demedi,Galatasaray´in sampiyonlugunu gündemden düsürünce kimse bisey demedi.Simdi mi zihniyete hesap soruyorsunuz?Sacma..!

Ayrica Kadiköy´de olan olaylardan sonra bu maci farkli almak zaten farz olmustu bize!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Biz fbyi yendigimizde zaten CL garanti olacak Bir tasta 2 kus hesabi

Ayrica hepimiz de biliyoruz ki Galatasaray fbyi farkli yenerse fbliler bu sampiyonlugun tadini cikaramaz.Gecen sene Aziz yildirimin oyununda kimse bisey demedi,Galatasaray´in sampiyonlugunu gündemden düsürünce kimse bisey demedi.Simdi mi zihniyete hesap soruyorsunuz?Sacma..!

Ayrica Kadiköy´de olan olaylardan sonra bu maci farkli almak zaten farz olmustu bize!
    İsterseniz 10 tane atın farketmez... Ben hala keyfini çıkarıyorum. maçı izlemeyeceğim bile çünki o sıralarda 100. yıl balomuz var şampiyonluğu kutlayacaz.. Yani anlıyacağın o maç bana tıssss

Siz bizi 10-0 yenseniz ne fark eder, biz şampiyon olmuşuz, amacımıza ulaşmışız. Fenerbahçe'yi farklı yenmek de öyle kolay değildir, mahalle takımıyla oynamıyorsun, karşında SON ŞAMPİYON var!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Olabilir.Nabalım şampiyonsanız bu sizin yenilmezliğinizi mi gösteriyo ? Fark yemezliğinizi mi gösteriyo ? Hayır..! Hiç kimse yenilmez,fark yemez değildir.Şampiyon olsa bile

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Maç oynanmadan kazanılmaz Baran nasıl hesaplar yapıyordun Fenerbahçe şampiyon olmadan önce Gördük ki maçlar oynanılmadan kazanılmıyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O zaman bende şöyle bir yorum yapayım''İnşallah Galatasaray'ı 20-0 yeneriz.Hem CL'yede gidememiş olurlar.Hemde tarihi fark olur.Bi taşla 3 kuş oldu''
    Bu fanatizm nereye kadar?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    O zaman bende şöyle bir yorum yapayım''İnşallah Galatasaray'ı 20-0 yeneriz.Hem CL'yede gidememiş olurlar.Hemde tarihi fark olur.Bi taşla 3 kuş oldu''
    Bu fanatizm nereye kadar?
    Mezara kadar

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Maç oynanmadan kazanılmaz Baran nasıl hesaplar yapıyordun Fenerbahçe şampiyon olmadan önce Gördük ki maçlar oynanılmadan kazanılmıyormuş..
    Yaptigim hesaplar tutmadi mi

Besiktas fb maci ile birlikte puan kaybetme serisine baslayacak demistim.Bjk fbye ve bursaya yenildi.Fb bjk ve ts macindan birinde puan kaybeder demistim ts macinda puan kaybetti.Birtek gs sasirtti beni.Antalya ve Sivas macini kazanamadi gs.Bu maclari kazansaydi sende bende cok iyi biliyoruz ki ozaman gs sampiyonlugun en büyük adayiydi.Ama olan oldu.Fb sampiyon oldu.Bunlari tekrardan kurcalamak hem bos hem de sinir bozucu.

Ben maci farkli kazanacagimizi düsünüyorum.

Bir süre kilitli.

Maç hakkındaki yorumlarınıza devam edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu maçı %99 kazanıcaz,kazanmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu maçı %99 kazanıcaz,kazanmalıyız.
    Her mac aynı sey Aygün bi kerede baska yorum yap be kardesım.

Sheriff Misafir

Bu maçı kazanacağız

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şef biz kazanıcaz.Var mısın iddaaya

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Yüzde 51 Galatasarayımız alır

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

İnşallah alacağız.FB çok havalarda bu aralar...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Fenerbahçe'm ne olursa olsun bu maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak ve kazanacaktır. Başka açıklaması olamaz. Rehabete veya havaya kapılmadı Fenerbahçe, kapılmış olsa bile bu maçı kazanacaktır. Fark falan da yemeyecektir Fenerbahçe. Bu kadar emin konuşuyorum. Bence fark bekleyerek boşuna ümitlenmeyin..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Fenerbahçe'm ne olursa olsun bu maçı kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacak ve kazanacaktır. Başka açıklaması olamaz. Rehabete veya havaya kapılmadı Fenerbahçe, kapılmış olsa bile bu maçı kazanacaktır. Fark falan da yemeyecektir Fenerbahçe. Bu kadar emin konuşuyorum. Bence fark bekleyerek boşuna ümitlenmeyin..
    Rehabet değil Rehavet'tir o.

Ayrıca FB her zaman böyle olmuştur.2-3 maç alınca hemen havalara girip konsantrasyonu kaybediyor.Bakınız Palermo maçı ve sonraki fikstür....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray kazanıcak gibi.Ama beLLi de oLmaz Fenerbahçe bu sezon çok yanıLttı beni.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Şef biz kazanıcaz.Var mısın iddaaya
    Aygün sende iyice iddacı oldun yaavv

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

biz alırız maçı çünkü fenerbahçe gsyi her zaman yenmiştir.

Sayfa 4 / 21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri