AnELka çok mu ahlaklı ? Elle atılan gol ?
Printable View
AnELka çok mu ahlaklı ? Elle atılan gol ?
En iyi, Türkiye'de ne yaptığı demek midir?
Ayrıca Okocha Hagi'den iyi demedim, sonra bu ikisi gelir dedim.Teknik ile performans farklıdır..
1996-1998 Fenerbahçe
63 maçta 30 gol
2002 Afrika Uluslar Kupası en değerli oyuncusu
Afrika'da yılın oyunucu 2004 ve 2005
20 M $'a PSG'ye transfer oldu.
Irkçılık nedeni ile United'a transferi iptal oldu..
Maradona, Messi?
Anelka'nın futboluna saygı duymayı öğrenmelisin, Hagi kötü isim demedim..
En iyi ile en yararlı farklı şeylerdir..
Maradano yada Messi ile ilgili birşey söylemedim ki.. Özgürcan örneği de var tam zıttı olarak.. Anelka Türkiye saygı duyulacak bir futbol oynamadı, Fenerbahçeye de fazla birşey katmadı bana göre..
Hagi'nin Anelka'dan da Okocha'dan da iyi bir futbolcu olduğu belli.
Cengizcigim. Hagi'nin saha ici ve bazen disindaki agresif hareketler tabii ki cok cirkin. Ama amac futbol konusmak ise o zaman futboluna konsantre olmak, futbolu hakkinda konusmak daha dogru olur.
Yoksa Maradona'nin elle gol atmasi veya uyusturucu kullandigi icin aldigi cezalar,
Cantona'nin bir taraftara ucarak tekme vurmasi ve gordugu bir cok kirmizi kart,
Zidane'in dunya kupasi finalinde rakibe kafa atarak takimini yanliz birakmasi,
Kezman'in milli Norvec'e karsi oyuna girdikten 60 saniye sonra direk kirmizi kart gormesi (hatta Kezman bu kisa kariyerinde Hagi'den daha fazla direk kirmizi kart gormustur - ben son 4 senede simdiye kadar 8 tane bulabildim fazlasi da tahminen vardir),
Beckham'in Diego Simeone'ye attigi tekme ve gordugu kirmizi kart,
Lugano'nun Copa America yari finalinde gordugu gereksiz kirmizi kart vs. vs. gibi olaylari hic bir zaman asamayiz.
Burada abartmissin. Okocha Man U icin dusunuldugunde 31 yasinda degil de 28 yasinda olsaydi Man U eminim alirdi. Ayrica kadorsunda bir cok farkli irk ve kulturen oyuncu bulunduran Man United icin hic de gercekci bir idda olmamis.Quote:
Okocha M.United'a transfer oluyordu ama araya yabancı güçler girdi.İngiltere'de ırkçılık hiç bitmedi, izin vermediler gitmesine..
ya okocha,aneLka kımdır yaa
okocha ddgnz adam sadece fb'de ii bı kaç sezon gecırıp psg'ye transfer oLmustur
aneLka ıstıosa potansıyeLının % 100'unu kuLLansın yıne hagının yarısı etmez
cok kavgacıydı,saygısızdı dıosunuz futboL ıcınde oLur bunun cezası var sonucta nyse cezası veriLir
ona bakarak konusursak ergün dunyanın en ii futboLcusu agzı var diLi yok
yapsaydı / etseydi / -cekti / -caktı lı cümleleri bırakın
anELka kim yahu ;) ne yapmış TÜRKİYE'de
%20lik oynuyormuşta mışta mişte muşta ;)
çıkarın şunları :icon_cool:
konunun başlığını tekrar okuyun sonra "ben bilir şekilciliğinizle" devam edin..
Anelka + Okocha = %40 Hagi
inanmıyorum ya adamlar okocha yı anelkayı hagı ıle kıyaslıolar guluyorum sıze yaa asın bunları da hagının onda bırı kadarlık adam getırmeye calısın
Anelka'nin kariyeri ile Hagi'nin kariyeri tartisilir..
Ama Hagi'nin Turkiye'ye ve Galatasaray'a verdigi izmetler cook buyuktur.Turkiye'ye baska Hagi gelir mi orasi bilinmez biz var da olabiliriz yok da olabiliriz Hagi Turkiye'ye bir Turk takimina gelmis gecmis en fazla faydali olan Futbolcudur bunu kimse tartisamaz..
perpetua herseye en duzgun cevabi vermis ama hala anlama ya da kabullenememe sorunu olanlar konuyu idrak edememisler.
Onemli olan oyuncunun kariyeri baska takimlardaki basarisi falan degil. Anelka Madrid de oynamis Arsenal de oynamis ee adam orada Henry'nin Overmars in Carlos un bilmem nenin yaninda oynamis burada gercegi bulamayiz. Sonra Fener' e geldi ne yapti?
Ayni sekilde Carlos u da karsilastiramayiz bir oynasin sonra tartisiriz.
Nouma dan bahsetmis bi fanatik arkadas. BJK liler kusura bakmasin ama Nouma da BJK seviyesindeki bir takima geldigi icin ust kalite muamelesi gordugunden Cardsi onu bas taci yapmistir. Fazlasini tartismaya gerek gormuyorum...
Hepinize saygilar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Canavar20 adini bilimiyorum ama severim seni fakat benim bir onceki mesajimi ve diger mesajlari okuyup onlara yorum-cevap tarzi seyleri yazmani tavsiye ederim...
Beşiktaş seviyesindeki br takım??Galatasaray ile Beşiktaşın seviyesi arasındaki farkı açıklar mısın?Laflarına biraz dikkat etsen daha iyi olur.Gidiyorsun başka bir konuda Boboyu yeteneksiz falan diyorsun sonra geliyorsun burda Beşiktaş seviyesindeki bir takım diyorsun sanki 3. lig takımında bahsedermiş gibi.Oraya saygılar yazarak saygı göstermiş olmuyorsun ayrıca mesjalarında da saygını belli etsen sevinirim
Hagi gibi bir oyuncu Türkiye gelmedi geleceğine de inanmıyorum.Ersin(Canavar20) sen sanırım Hagiyi hiç izlemedin izlesen böyle konuşmazdın.Bana cevap verir misin kaç kere Hagiyi canlı olarak izledin?Anelka ve Okocha da çok öenmli oyuncular ama Haginin yeri BEŞİKTAŞ'lı olmama rağmen ayrı
Bence fazla ılerı gıdıyorsun Besıktas denılen takım gogsune aglayarak 2. yıldızını taktırmıs olan Galatasaray ıle sportıf olarak Fenerbahce ıle de dıger konularda cok farkı olan bır takım ayrıca sevıye derken kucultmek ıstemedım yanı BJK ye oyle bır oyuncu gelmedı denılebılır(Sergen vs.) o yuzden Carşı onu baş tacı yaptı dedım
Bu arada Ersın(canavar20) kardeş tanıştığıma memnun oldum;)
Ne Anelka,Ne Okocha,Ne Nouma vs...Tek bir cümle yeter.
I Love You HAGİ
Türkiye'ye başka Hagi gelmez. Başka Nouma da gelmez. İkisini karşılaştırmamız başlı başına bir hata. Ben top Nouma'nın ayağına geldiğinde heyecanlanırdım. Sırf İlhan'la Nouma'yı izlemek için lise yurdundan kaçıp kahve köşelerine Beşiktaş maçı seyretmeye giderdik.
Türkiye'ye başka Hagi gelmez. Hiçbir oyuncuyu hagi'yle kıyaslayamazsınız.George Hagi Türkiye'ye geldi futbolun ne olduğunu öğretti tarih yazdı.Türk futbolunda bir devrim gerçekleştirdi.Galatasaray Hagi'nin sayesinde uefa kupasını aldı.Tabiki gs'yi uefayı almasını sağlayan tek hagi değildi ama hagi her pozisyonun içinde wardı ve takımı uefa'yı alabileceğini gösteren tek fulbolcuydu.Böyle bir futbolcu türkiyeye gelemez.
Ama Gelirse Tek Umudum Lincoln Başka Kimse Hagi Gibi Olamaz..Çünkü Lincoln Hagi İle Aynı Stil Futbolcular...Saygılar...
Elbet birgün onun düzeyinde bir futbolcu gelir Türkiye'ye. Fakat biz görür müyüz onu bilemem. :)
lincoln umarım onun gibi olur..
Ya gelir ya da gelmez ama su anda onun yuzde 50 sine yaklasacak adam gelmedi ve onumuzdeki 15-20 sene icerisinde de gelecegini sanmiyorum...
Bu ağlama falan derken ayıp olmuyor mu biraz Beşiktaş son yıllarda başarısız Galatasaray başarılı ise bu aralarında fark olması anlamına gelmez.Umutma ki Galatasaray takımı 70lerim başından 86 yılına kadar şampiyonluk görmedi ama bu onların büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.Sen Beşiktaş ağlayarak yıldız aldı dersen ben de Galatasaray hakkında düşündükleri mi söylerim ki o zaman daha ağır tartışma çıkar.Unutma ki sportif başarı mutlaka gelir.Zaten biz diğerleri gibi sevinmek için sevmedik.Ayrıca kullandığın kelimelere özen gösterirsen sevinirim.