1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Türkiye'ye başka Hagi gelir mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

perpetua herseye en duzgun cevabi vermis ama hala anlama ya da kabullenememe sorunu olanlar konuyu idrak edememisler.
    Onemli olan oyuncunun kariyeri baska takimlardaki basarisi falan degil. Anelka Madrid de oynamis Arsenal de oynamis ee adam orada Henry'nin Overmars in Carlos un bilmem nenin yaninda oynamis burada gercegi bulamayiz. Sonra Fener' e geldi ne yapti?
    Ayni sekilde Carlos u da karsilastiramayiz bir oynasin sonra tartisiriz.

Nouma dan bahsetmis bi fanatik arkadas. BJK liler kusura bakmasin ama Nouma da BJK seviyesindeki bir takima geldigi icin ust kalite muamelesi gordugunden Cardsi onu bas taci yapmistir. Fazlasini tartismaya gerek gormuyorum...
    Hepinize saygilar...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    R. Carlos yeterde. Ama Arda Hagi den iyidir. Ben Fener li olmama rağmen o adama bayılırım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ben niye şaka yapayım ? Ben boşu boşuna senla tartışmam ben yorumumu yapıyorum. Senle tartışsam inan ben haklı çıkarım
    Canavar20 adini bilimiyorum ama severim seni fakat benim bir onceki mesajimi ve diger mesajlari okuyup onlara yorum-cevap tarzi seyleri yazmani tavsiye ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Nouma dan bahsetmis bi fanatik arkadas. BJK liler kusura bakmasin ama Nouma da BJK seviyesindeki bir takima geldigi icin ust kalite muamelesi gordugunden Cardsi onu bas taci yapmistir. F
    Hepinize saygilar...
    Beşiktaş seviyesindeki br takım??Galatasaray ile Beşiktaşın seviyesi arasındaki farkı açıklar mısın?Laflarına biraz dikkat etsen daha iyi olur.Gidiyorsun başka bir konuda Boboyu yeteneksiz falan diyorsun sonra geliyorsun burda Beşiktaş seviyesindeki bir takım diyorsun sanki 3. lig takımında bahsedermiş gibi.Oraya saygılar yazarak saygı göstermiş olmuyorsun ayrıca mesjalarında da saygını belli etsen sevinirim
    Hagi gibi bir oyuncu Türkiye gelmedi geleceğine de inanmıyorum.Ersin(Canavar20) sen sanırım Hagiyi hiç izlemedin izlesen böyle konuşmazdın.Bana cevap verir misin kaç kere Hagiyi canlı olarak izledin?Anelka ve Okocha da çok öenmli oyuncular ama Haginin yeri BEŞİKTAŞ'lı olmama rağmen ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Beşiktaş seviyesindeki br takım??Galatasaray ile Beşiktaşın seviyesi arasındaki farkı açıklar mısın?Laflarına biraz dikkat etsen daha iyi olur.Gidiyorsun başka bir konuda Boboyu yeteneksiz falan diyorsun sonra geliyorsun burda Beşiktaş seviyesindeki bir takım diyorsun sanki 3. lig takımında bahsedermiş gibi.Oraya saygılar yazarak saygı göstermiş olmuyorsun ayrıca mesjalarında da saygını belli etsen sevinirim
    Hagi gibi bir oyuncu Türkiye gelmedi geleceğine de inanmıyorum.Ersin(Canavar20) sen sanırım Hagiyi hiç izlemedin izlesen böyle konuşmazdın.Bana cevap verir misin kaç kere Hagiyi canlı olarak izledin?Anelka ve Okocha da çok öenmli oyuncular ama Haginin yeri BEŞİKTAŞ'lı olmama rağmen ayrı
    Bence fazla ılerı gıdıyorsun Besıktas denılen takım gogsune aglayarak 2. yıldızını taktırmıs olan Galatasaray ıle sportıf olarak Fenerbahce ıle de dıger konularda cok farkı olan bır takım ayrıca sevıye derken kucultmek ıstemedım yanı BJK ye oyle bır oyuncu gelmedı denılebılır(Sergen vs.) o yuzden Carşı onu baş tacı yaptı dedım

Bu arada Ersın(canavar20) kardeş tanıştığıma memnun oldum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ne Anelka,Ne Okocha,Ne Nouma vs...Tek bir cümle yeter.

I Love You HAGİ

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence fazla ılerı gıdıyorsun Besıktas denılen takım gogsune aglayarak 2. yıldızını taktırmıs olan Galatasaray ıle sportıf olarak Fenerbahce ıle de dıger konularda cok farkı olan bır takım ayrıca sevıye derken kucultmek ıstemedım yanı BJK ye oyle bır oyuncu gelmedı denılebılır(Sergen vs.) o yuzden Carşı onu baş tacı yaptı dedım

Bu arada Ersın(canavar20) kardeş tanıştığıma memnun oldum
    Bu ağlama falan derken ayıp olmuyor mu biraz Beşiktaş son yıllarda başarısız Galatasaray başarılı ise bu aralarında fark olması anlamına gelmez.Umutma ki Galatasaray takımı 70lerim başından 86 yılına kadar şampiyonluk görmedi ama bu onların büyük olduğu gerçeğini değiştirmez.Sen Beşiktaş ağlayarak yıldız aldı dersen ben de Galatasaray hakkında düşündükleri mi söylerim ki o zaman daha ağır tartışma çıkar.Unutma ki sportif başarı mutlaka gelir.Zaten biz diğerleri gibi sevinmek için sevmedik.Ayrıca kullandığın kelimelere özen gösterirsen sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Canavar20 adini bilimiyorum ama severim seni fakat benim bir onceki mesajimi ve diger mesajlari okuyup onlara yorum-cevap tarzi seyleri yazmani tavsiye ederim...

Bak kardeş ben Hagi konusunda tartışmak asla istemem. Benim düşüncem gelir gelmiş daha iyiside gelecek. Sonra bi arkadaş laf attı. Bende cevabını verdim. Adım Ersin

Mesaj Yetkileri