Haydi Lincoln, uçur bizi..:)
Printable View
Haydi Lincoln, uçur bizi..:)
Esas şov maçta olacak..
Ne ilginç ya...
Adam idmanda 3 gol attı diye topic açılıyor...
O zaman takımın her idmanından sonra bi topic açalım.Bunu G.Saray - Ankaragücü topici altında açmak daha mantıklı bence...
Ya bakın arkadaşlar beni anlamıyorsunuz Galatasaray şuanda Türkiyenin en iyi kadrosuna sahip 30a gelmeyen dünya yıldızı da var 20ye gelmeyen yıldızları da var.O yüzden Türkiyede şuan da yenemiyeecği takım yok.Ama buna 5 atarız onlar kim rakibimiz olamazlar gibi terimler kullanıyorsunuz canım sıkılıyor.Türkiyede birtek 3 büyükler yok Anadolu takımlarıda bu ligde ve onları ne zaman ciddiye alacak İstanbul takımları merak ediyor ve endişe duyuyorum.
Bugün bir haber okudum Zico futbolcularını konsantre etmekte zorlanıyormuş futbolcular anderlert maçını düşünüyormuş.Halbuki önlerinde Sivas maçı var.
Anlatmak istediğim oaly bu arkadaşlar.....
Kıskanmayalım..;;)
LincoLn'e Konu AçıLır :):p
Şaka Bi Yana
AsıL Maçta BekLioruz ŞovLarının Devamını
Ya carlos konusunu bılmem ama hakkaten adamın her idmanından sonra konu açılacaksa ooo derim ben
şahsem:D
yahu ne idmanı bütün spor haberlerinde bu var eğer yöneticiler bir sorun görürse kapatır bu tartışmayı kapatın konuşucaksanızda bu konu hakkında konuşun
Lincoln hakkinda yorum yapin insani kiskirtacak yorumlardan kacinin 1 arkadasimiza ceza sistemini kullandim Onemli olan yas degildir burda herkes esittir farkina varin artik bazi seylerin.
Konu kaldigi yerden devam !
Tamam Lincoln iyi oyuncu.İdmanlarda şov yapmasıda gayet normal.Her idmanda şov yapınca konu açılacaksa...Olmadı bir konu açılsın Lincoln'ün antreman günlüğü diye.
Adam iyi oynamış açmışlar..3 golde atmış.Bu onun çok iyi oynadığını gösterir..Bunu da biz taraftarlar olarak görmek isteriz.Bu konu açılmasa ben böyle birşey olmadığını bilmiyordum.Bu konu sayesinde öğrendim..
Lincoln'ün oynaması büyük avantaj Gs için.
Lincoln'ün antrenman performansını ve maçtaki beklentilerinizi bu konu altından devam ettiribilirisiniz. Yeni konu açmaya gerek yok. Konular birleştirilmiştir...
Ankaragücü gereken cevabı sahada verecektir..
Tarihimizde seyircisiz maclarda 1 kere kaybetmişiz.........Ankaragücünün 3 puan alaması cok zor 1 puan belki.....
Ne rakipler vardı yenilirsek şöyle böyle denilen.. Rakibi rakip olarak bile görmeden önce futbolun sahada oynandığını hatırlamamız gerekir.
Ankaragücü, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi. Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, Karl Heinz Feldkamp ile arkadaş olduklarını belirterek, iyi oynayan takımın kazanmasını temenni etti.
THY'nin tarifeli uçağı ile saat 16.00'da Atatürk Havalimanı'na inen konuk ekibin futbolcuları Serkan ile Mustafa Özkan, seyircisiz oynamanın kendileri için avantaj olacağını ancak zevkli bir maç yaşanmayacağını ifade ettiler. Özkan, Galatasaray maçını önemsediklerini ve iyi hazırlandıklarını belirterek puan ya da puanlarla Ankara'ya dönmek istediklerini söyledi.
Bu macı 2-0 alırız gollerıde Lincoln ve Hakan Şükür atar
bu sezon rahat bi maç öncesi muhabbeti olmayacak anlaşılan..
:icon_biggrin:
İki takımda 2/2 yaptı... Ama maçı Galatasaray ın kazanıcağını düşünüyorum...
2 maçta 6 puan alan 2 takımın maçında, önce Galatasaray, sonra beraberlik diyorum.
galatasaray rahat kazanır