Sivas çok net kaçırdı.Direği yaladı top:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önce direk sonra da çizgiden çıkarıldı top:mad:
1-1 olma ihtimali yüksek...
Printable View
Sivas çok net kaçırdı.Direği yaladı top:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önce direk sonra da çizgiden çıkarıldı top:mad:
1-1 olma ihtimali yüksek...
Saivas inanılmaz oynuyor oyuncu değişikliği lazım hemen.Serdar sakatlandı.
Sivas neler kaçırıyor yahu..
Dinlediğim kadarıyla Sivas baskısı bitti. Maç dengelendi.
Direkten döndü yine.
Fenerbahçe'de genel bir Şanslılık hali var bu akşam :)
Sivas 2 gol bulacaktır..
Bu Kezman sabahtan beri kaçırıyor ya.. :)
1-0 yendik.
Ve maç Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
Oh be sonunda bitti maç :D Deli oldum resmen bu maçta, özellikle Alex ve Kezman delirtti. Kezman ne goller kaçırdı yahu, bu kadar da kaçırılmaz. Alex desen son pozisyonda ver pası Ali'ye gol olsun ama nerde...
Sivasspor iyi oynadı, tebrikler. Serdar inanılmaz kurtarışlar yaptı, Mehmet Yıldız süperdi. Volkan abuk sabuk bir top tuttu şansı yaver gitti :D
Fenerbahçe'nin Anderlecht karşısında işi zor Deivid ve Tümer ile, bir de Alex ile... Acilen Zico'nun bu maçın kasedini tekrar izleyip, Deivid ile Tümer'den vazgeçmesi lazım.
Selçuk ile Deniz çok iyi oynadı, sahada R.Carlos, Deniz ve Selçuk, bu üçlüyü çok beğendim. Harikaydılar, hatasız oynadılar.
Fenerbahçe şansının yardımıyla bu maçı kazandı..
Sivasspor hakettigi 1 puanı alamadı...Mehmet yılmaz baya gol kacırdı 2 top direkten döndü...
gecen macın yıldızı Kazımında trübünde olması sasırttı beni.....Valla oyuncular kafayı yemısdır..Bır mac oynuyor bır mac trübün:):)
Zico artık istikrar tutturması lazım....
ilk yarı iyi oynadık
ikinci yarı performansımız düştü
Volkan hazır deil
Kezmana güveniyoruz
Sivasspor 1 puanı haketmedi bence. Abartmayın. Fenerbahçe'de Kezman'ın boş kaleye kaçırdığı gol, Deivid'in sol çaprazdan kaçırdığı gol, verilmeyen ofsayt golü, son dakika Kezman'ın yine atamadığı Petkovic'in kurtardığı pozisyon, Ali Bilgin'in kaçırdığı gol, birçok pozisyon vardı kaçırılan...
Sivasspor'un Mehmet Yıldız'ın pozisyonu ve Balili'nin şutu direkten döndü, onun dışında bir de Mohamed Ali'nin ve bir futbolcunun şutu vardı, onları da Serdar kurtardı. Volkan kaleye geçtikten sonra top gelmedi resmen...
3 puanı alan taraf Fenerbahçe oldu, tebrikler... Çok zevkli bir maçtı, kıran kırana geçti, sertti zaman zaman, epeyce zevkliydi.
Fenerbahce bu şansla ancak 2 hafta daha ilerler.Tebrikler oynadıgı oyun için sivas..
tahmin oyunumda yattı:D:D
Egemen kazım konusuna ne diyorsun???Bir önceki macın yıldızı bu hafta trübün
Lugano ve Balili oyundan atılmalıydı..Lugano sarı karttan sonra hakemi alkışladı kısa bir süre sonra ve klasik ''güzel'' hareketini yaptı..Balili ise ayak kırmaya girdi resmen..
birazda şansın yardımıyla kazandı FB Tebrikler...
İlk yarı fb ikinci yarı sivas daha iyi oynadı carlos adına yakışır bir gol attı ama sivas yenilgiyi haketmedi bence fb ye tebrikler...
Sivas haketmiş ama şans Fener'den yanaymış..
Carlos ne gol attı ama...
Carlos forvet arkası mı oynuyo ?
kezman ne kacırmıs be ama :)
fener biraz şansa gidiyor gibi bu ne kadar surer orası bi muallak
kaleye volkan gectikten sonra skor degişir dedim ama olmadı :D
Fenerbahçe geçen sene de böyle top oynaya oynaya şampiyon oldu.Sivas iki maçta da yenememiştik.Lig sonuncusuna yenilmiştik.
Macin hakki beraberlikti,ama Fenerbahce ilk yarida oynadigi futbolun hakkini aldi.Atti golünü,sonrasi zaten onlari ilgilendirmez ;)
Macta ben en cok Carlos`u,Alex`i begendim.Gercekten tam bir liderler.Takimi müthis yönetiyorlar.Tebrikler...
Fenerbahçe direkten dönen toplarla,G.Antep Kezman'ın kaçırdıklarından dolayı şanslı..