Gün/Saat: 25.08.2007/18.45
Yorumlar vs...
Gün/Saat: 25.08.2007/18.45
Yorumlar vs...
Sivas Anadolu takımları arasından en güçü 3-5 takımdan biri bence.Fenerbahçe alabilir ama kolay olmaz.Zico o kadar cesursa G.Antep maçında çıktığı kadroyla çıksın![]()
Antep maçındaki kadro her zaman tutmayabilir ancak iyi bir harman yapabilirse Zico, bu maçı Fenerbahçe alır diye düşünüyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Berabere..
zor mac ama fener alir gibi
Fenerbahçe zorlanmaz..
Fenerbahçe kazanır...
Kazanırız...
Geçen sezonu unutmamak gerek..
Umarım Avrupa maçını düşünmezler. Eğer düşünürlerse Sivasspor kazanır. Bu maçta Aslar ile yedekler arasında bir karma takım bekliyorum.
Bence bu maçın Anderlecht maçıyla ilgisi var.Akıllar elinde sonunda Şampiyonlar Ligi maçında olacaktır.Çünkü 1-0 garanti bir skor değil ve deplasmana gidiyorlar.Fener Antep maçında açıkçası ahım şahım bir oyun oynamadı.Tecrübesi ve büyüklüğüyle kazandı.Sivas maçını da kazanırlarsa böyle kazanırlar.Sivas'da küçümsenmemeli. %51 Fener alır ,%49berabere biter kanımda.
Sivasspor'un puan alma ihtimali bayağı fazla. Berabere bitebilir. Ancak bir galibiyet olacaksa tabii ki Fenerbahçe favori.
Ben Sivas'tan sürpriz bekliyorum. Berabere diyorum...
Zor maç. Seyirci desteği önemli bir avantaj.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
çok zor maç olur...bence 3 sonuçlu bir maç..ama öncelik fb diye düşünüyorum
Sivasspor rahat kazanır...
sivas'ın feneri zorlayabileceğini sanmam kendi evinde rahatça kazanır fenerbahçe 1 yada 2 gol yeter
yalnız anderlecht maçı çok sakat fenerin gönlümüz avantajlı bi skor almasından yana tabiiki![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Fenerbahçe, 1.Haftada yaptığı İBB maçında öyle bir futbol oynadı ki sanki: "Biz bu maçı zaten kazandık, önemli olan Anderlecht, yorulmaya gerek yok." der gibiydi. Yapılan röportajlar ve demeçlerde ismini hatırlamadığım bir FB'li oyuncu(Önder diye hatırlıyorum...) bunu itiraf etmiş ve Zico'nun onları maçtan önce uyarmasına karşın dikkat etmediklerini söylemişti. Şimdi yine bir karşılaşma ve ardından yine bir Avrupa mücadelesi. Fenerbahçe, İBB maçından ders çıkardıysa problem yaşamadan Sivas'ı geçer gibime geliyor. Ama yok o hatayı tekrarlarlarsa kaza yaparlar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Fenerbahçe kazanır...
Fenerbahçe hiç zorlanmaz 2-0 3-0
Fenerbahçe zorlansada kazanacaktır diye düşünüyorum.
fener alir![]()
Sivasspor'un kazanmasını diliyorum ancak bu çok zor..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Fenerbahce savunmada dikkatli olursa maçın favorisi olur
birde akıllarda anderlecht maçı olmaması gerekir
kadroya gelince tahminime gore sadece 1_2 as yedek kalacaktir
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
As kadroya Deniz yerine Selçuk ve ya Kemal,çift forvete dönüp Deivid yerine hatta Kezman yerine Semih girerse rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum hatta Kazım'da ilk 11 de olursa daha da rahat olabilir.
Anderlecht Macında oLacak fb'li futboLcuLarın akıLLarı sıvasta ztn ii top oynuo
cok zor mac oLur qonLum sıvastan yana her turLu sonuc oLabıLır ama tabıkı fb favori
Dogru diyorsun solda Carlos-Tümer ya da Carlos-ugur oldumu karsı takım cok iyi kullanabiliyor o kanadı çünkü Carlos sık sık ileri cıkıyor Tümer ve Ugur oldumu da yardıma gelmiyor Carlos'a Vederson oynarsa hem sol kanat defansif olarak saglam olur ofansif olarak cok saglam olmasa da tedbirli bir oyun için cok uygun olur.