beceriksizliğimizin faturasıdır bu.
beceriksizliğimizin faturasıdır bu.
Hakan Sükür icin gol vuruslarinda cok kötü deniliyor, dogru. Ama Nonda´nin girdigi %100 4 gol posisyonundan birini Hakan bile atardi. Nonda cok zayif gol vuruslarinda, cok kötü vuruyor.
Yazık oldu..
Kötü bir başlangıç
koşmak yok pasda yapamıyoruz yenılmemiz normal
2.yarı kendimizi saçma sapan yere atarsak olucağı budur bu gruptan çıkarızda çıktıktan sonra böyle oynarsak sorun var büyük ihtimal 2.bitireceğiz grup liderliği şansını büyük ölçüde kaybettik diyebiliriz bu maçı alsaydık çok güzel olucaktı sağlık olsun ayrıca Ümit Karan'ında pozisyon net bir penaltıydı
Nonda tuncay gibi hep topun ya önünde ya gerisinde oluyor bir türlü doğru yerde duramıyor yazık oldu daha net pozisyonlara girdi Galatasaray maçın hakkı bu değild..
Bu maçtan çıkan sonuç; Bordeaux birinci, Galatasaray ikinci. Bu sıralamamın olmaması mucize. Sonuçta iki takımda geri kalan üç maçıda kazanacak.
Diyebileceğim çok şey yok çok yazık oldu yalnız 87. dakikadaki pozisyon 20. dakikadaki penaltımızdan daha net yüzde yüzlük bir penaltıydı...
İlk yarıdaki pozisyonlar gol olmazsa olacağı buydu.Arda defansif anlamda hiç mücadele etmedi bana göre kötüydü...
Morallari bozmamak lazım..2.yarı çok kötüydük..önümüzde 3 maç kaldı onları kazanıp çıkarız gruptan
Hedefler çok büyük galatasarayda bu maçı bile kazanamıyorsa sorun veya sorunlar var demektir Kalli çok iş düşüyor
Yahu nasıl oluyor bu iş ya. Hedeflerimiz büyük ise Bordeaux'yu kesinlikle devirmemiz gerekiyor ya bune böyle. Orkun çok kötü.
Maçı seyredemedim.Babam sağolsun.:mad:
Anlaşılan çok gol kaçırmışız.Atamayana atıyorlar işte.Neyse sağlık olsun.Moral bozmanın alemi yok.
Kötü oldu bu yenilgi.Ama fazla üzülmemek gerek Galatasaray kalan 3 maçtan 9 puan çıkarıp gruptan çıkacak güçte.
Şuanda moralim resmen "0" lanmış durumda.
Orkun her şutu sektirdi zaten
Ümit son vuruşları bi yapamadı Nonda konusunda çoğunluğa katılmıyorum Ümitin daha fazla net pozisyonu vardı neredeyse 2 katı ama atamadı
Kalli de M.Topal'ı ne düşünerek aldı Carrusca gibi mücadale yönü düşük hatta hiç olmayan bir adamı niye aldı oyuna anlamak mümkün deil Serkan Çalık daha erken girmeliydi oyunu kendi sahamızda çok kabul ettik ve yenildik kimse ahlamasın vahlamasın takımda rehavet var...
Msn de bakiyorum da hala yenildiğimiz için sevinenler var...Yazık.!Bugünlerde bide birlik olmak lazım derken yaptıklarına bakın..:mad: Onlar kendini bilir ..!
Evet kesinlikle kenidlerini bilirler.:mad:
Ayhan & Lincoln gibi 2 çok önemli isim yoktu.. Sağlık olsun grubun en zor maçı idi GS için diğer maçlarda toparlar.. Hakem 2.yarı taraftardan çok etkilendi..
bu takımın toparlanması lazım son zamanlarda çok kötü oynuyoruz.
valla cokda üzülmemek lazım sonucta gs bu gruptan rahatlıkla cıkar ocaktan sonrası için iyi bi düzenleme gerekli ama yoksa basarı koyulan hedefler hayal olur.bordeux avrupa için sıradan bi takım gs 12 puan yapar diyodum ama 1-0dan verildi mac hayırlısı bence fazla üzülmeyin arkadaslar telafisi var cunku
Sen o golleri atamazsan adamlar 2.yarıda 2 pozisyonda böyle goller bulur.Galatasaraımıza gerçekten yazık oldu.Sağlık olsun 1. olmayız da 2. oluruz yine de çıkarız bu gruptan.Bu arada son 3 maçta da istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da durumun anlattığınız gibi toz pembe olmadığı bir kez daha görüldü.Erken öten horoz misali;;)
1. Atamayana atarlar.
2. Her pozisyonda yerlere yatılır mı yahu? Ben TV'den izlerken UTANDIM resmen. İşin cılkını çıkardık...
3. Oynadığımız oyunu beğenmiyorum. Çoğu kişi "Galatasaray guruptan rahat çıkar." diyor. Ama emin olun bu guruptan SANDIĞIMIZDAN DAHA ZOR çıkarız...