Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 143 sonuç

Konu: FC Girondins De Bordeaux-Galatasaray | UEFA Kupası H Grubu 1.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beceriksizliğimizin faturasıdır bu.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Hakan Sükür icin gol vuruslarinda cok kötü deniliyor, dogru. Ama Nonda´nin girdigi %100 4 gol posisyonundan birini Hakan bile atardi. Nonda cok zayif gol vuruslarinda, cok kötü vuruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü bir başlangıç

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

koşmak yok pasda yapamıyoruz yenılmemiz normal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.yarı kendimizi saçma sapan yere atarsak olucağı budur bu gruptan çıkarızda çıktıktan sonra böyle oynarsak sorun var büyük ihtimal 2.bitireceğiz grup liderliği şansını büyük ölçüde kaybettik diyebiliriz bu maçı alsaydık çok güzel olucaktı sağlık olsun ayrıca Ümit Karan'ında pozisyon net bir penaltıydı

Nonda tuncay gibi hep topun ya önünde ya gerisinde oluyor bir türlü doğru yerde duramıyor yazık oldu daha net pozisyonlara girdi Galatasaray maçın hakkı bu değild..

Nesil
    2006

Bu maçtan çıkan sonuç; Bordeaux birinci, Galatasaray ikinci. Bu sıralamamın olmaması mucize. Sonuçta iki takımda geri kalan üç maçıda kazanacak.

Diyebileceğim çok şey yok çok yazık oldu yalnız 87. dakikadaki pozisyon 20. dakikadaki penaltımızdan daha net yüzde yüzlük bir penaltıydı...

İlk yarıdaki pozisyonlar gol olmazsa olacağı buydu.Arda defansif anlamda hiç mücadele etmedi bana göre kötüydü...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Morallari bozmamak lazım..2.yarı çok kötüydük..önümüzde 3 maç kaldı onları kazanıp çıkarız gruptan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hedefler çok büyük galatasarayda bu maçı bile kazanamıyorsa sorun veya sorunlar var demektir Kalli çok iş düşüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yahu nasıl oluyor bu iş ya. Hedeflerimiz büyük ise Bordeaux'yu kesinlikle devirmemiz gerekiyor ya bune böyle. Orkun çok kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyredemedim.Babam sağolsun.

Anlaşılan çok gol kaçırmışız.Atamayana atıyorlar işte.Neyse sağlık olsun.Moral bozmanın alemi yok.
    So what?
    Saike

Kötü oldu bu yenilgi.Ama fazla üzülmemek gerek Galatasaray kalan 3 maçtan 9 puan çıkarıp gruptan çıkacak güçte.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Hedefler çok büyük galatasarayda bu maçı bile kazanamıyorsa sorun veya sorunlar var demektir Kalli çok iş düşüyor
    Kalli hiç bir işe yaramıyo

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    'Bu maçı bile kazanamıyorsa'... hımmm evet çok kolay bir maçtı gerçekten ama merak etme alnımızın akıyla çıkacağız bu gruptan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    'Bu maçı bile kazanamıyorsa'... hımmm evet çok kolay bir maçtı gerçekten ama merak etme alnımızın akıyla çıkacağız bu gruptan..
    Aksini iddia ettiğimi hatırlamıyorum ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Şuanda moralim resmen "0" lanmış durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Orkun her şutu sektirdi zaten

Ümit son vuruşları bi yapamadı Nonda konusunda çoğunluğa katılmıyorum Ümitin daha fazla net pozisyonu vardı neredeyse 2 katı ama atamadı

Kalli de M.Topal'ı ne düşünerek aldı Carrusca gibi mücadale yönü düşük hatta hiç olmayan bir adamı niye aldı oyuna anlamak mümkün deil Serkan Çalık daha erken girmeliydi oyunu kendi sahamızda çok kabul ettik ve yenildik kimse ahlamasın vahlamasın takımda rehavet var...

Msn de bakiyorum da hala yenildiğimiz için sevinenler var...Yazık.!Bugünlerde bide birlik olmak lazım derken yaptıklarına bakın.. Onlar kendini bilir ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Evet kesinlikle kenidlerini bilirler.

Ayhan & Lincoln gibi 2 çok önemli isim yoktu.. Sağlık olsun grubun en zor maçı idi GS için diğer maçlarda toparlar.. Hakem 2.yarı taraftardan çok etkilendi..

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    Msn de bakiyorum da hala yenildiğimiz için sevinenler var...Yazık.!Bugünlerde bide birlik olmak lazım derken yaptıklarına bakın.. Onlar kendini bilir ..!
    Kesinlikle yazık...

bu takımın toparlanması lazım son zamanlarda çok kötü oynuyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Ayhan & Lincoln gibi 2 çok önemli isim yoktu.. Sağlık olsun grubun en zor maçı idi GS için diğer maçlarda toparlar.. Hakem 2.yarı taraftardan çok etkilendi..

Ya ne taraftarından bahsediyorsun bizim daha fazla taraftarımız vardı Hasan,Arda,Ümit bey efendiler her pozisyona itiraz ederlerse hakemde döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valla cokda üzülmemek lazım sonucta gs bu gruptan rahatlıkla cıkar ocaktan sonrası için iyi bi düzenleme gerekli ama yoksa basarı koyulan hedefler hayal olur.bordeux avrupa için sıradan bi takım gs 12 puan yapar diyodum ama 1-0dan verildi mac hayırlısı bence fazla üzülmeyin arkadaslar telafisi var cunku

Quote Originally Posted by Elano11 View Post
    Ya ne taraftarından bahsediyorsun bizim daha fazla taraftarımız vardı Hasan,Arda,Ümit bey efendiler her pozisyona itiraz ederlerse hakemde döner
    Arda B.Özßek yerde yatarken ıslıklıyan GS taraftarıydı doğru...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sen o golleri atamazsan adamlar 2.yarıda 2 pozisyonda böyle goller bulur.Galatasaraımıza gerçekten yazık oldu.Sağlık olsun 1. olmayız da 2. oluruz yine de çıkarız bu gruptan.Bu arada son 3 maçta da istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da durumun anlattığınız gibi toz pembe olmadığı bir kez daha görüldü.Erken öten horoz misali

1. Atamayana atarlar.
    2. Her pozisyonda yerlere yatılır mı yahu? Ben TV'den izlerken UTANDIM resmen. İşin cılkını çıkardık...
    3. Oynadığımız oyunu beğenmiyorum. Çoğu kişi "Galatasaray guruptan rahat çıkar." diyor. Ama emin olun bu guruptan SANDIĞIMIZDAN DAHA ZOR çıkarız...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri