arkadaslar bu sürümü yüklemeniz size birşey kaybettirmez bence ki oynuyorsanız yukleyın 2d mac motrundaki hataları duzeltiyor en azından ve daha gusel bı oyun oynarsınız full sürüm cıkana kadar yinede kendiniz bilirsiniz sadece bir tavsiye
Printable View
arkadaslar bu sürümü yüklemeniz size birşey kaybettirmez bence ki oynuyorsanız yukleyın 2d mac motrundaki hataları duzeltiyor en azından ve daha gusel bı oyun oynarsınız full sürüm cıkana kadar yinede kendiniz bilirsiniz sadece bir tavsiye
ya bizim ligimize hiç neden ellemezler anlamam avrupada oynayan o kadar takım oldugu halde ben bunu orjinal oyun almak ilgisi oldugunu pek düşünmüyorum ama singapur v.s takımlarına bile düzeltme yapmışlar bizim lige yapmamışlar bu sorunların düzelmesi dilegiyle.
Ya zaten onunla alakası olsa bile yanlıs birsey bence. Siz orjinal almıyorsunuz biz sizinle ilgilenmeyiz dedikce SI biz de orjinal almamaya devam edecegiz muhtemelen. Ama biraz onlar da yapıcı yaklassa, kampanyalar falan yapılsa fiyat biraz asagı cekilse en azından belirli bir süre icin orjinal alımda artıs olacaktır zaten.
Beta 1, Beta 2, Beta n..... goes on till infinity.
Yabancı sınırlaması kuralı büyük oranda doğru. Oyunda takıma ne kadar yabancı alırsanız alın, 7 tanesine forma numarası verebiliyorsunuz. Ve 6 yabancıyı maç kadrosuna alabiliyorsunuz. Tek sorun 6+1'in halledilememiş olması, ki onun da Süper Lig'e has bir kural olduğunu düşünürsek halletmek biraz zor, ki SI'ın Türkiye Liglerine verdiği önem az.
Yabancı kuralı ile alakalı asıl sorun forma numarası alamamış yabancıların Avrupa Kupalarında ve Türkiye Kupası maçlarında oynatılabilmesi. Örneğin 3 tane yabancı oyuncunuz var forma numarası alamayan fakat UEFA'ya bildirilen listede bulundurulabilen 3 oyuncunuz rastgele bir forma numarası ile oynayabiliyorlar Avrupa Kupası maçlarında. Buna bir çözüm getirmek gerek, çünkü en gerçekçi olmayan tarafı bu.
bize özel bir durum demişsin ama adamlar malezyanın bile yabancı haklarını bazı karşılaşmalar(kupalar) için düzenlemiş.E iyide biz niye yokuz?
Benim forumda araştırma ile alakalı mesajlarımı aratırsanız şu anki araştırma şefinin en büyük düşmanı olduğumu görürsünüz. Baştan sağma iş yaparak hiçbir yere gelinmez, tek başına da kahraman olunmaz. Ama inşallah, ben oldukça, bazı bilinçli arkadaşlarım oldukça, en azından önümüzdeki yılları garanti altına alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
SI´nin son aciklamasina göre full patch önümüzdeki hafta cikacak - isler yolunda giderse. Yani patchin test asamasinda bir sorun cikmazsa, önümüzdeki hafta cikacak.
http://community.sigames.com/eve/for...1/m/3982067063
türkiye liginde yabancı konusunda da şöyle bir durum var:
beşiktaşta oynuyorum trabzonlu risp i beleşe aldım geldiğinde 5 yılı doldurduğundan türk statüsüne kavuşmuştu ben de buna güvenip bobonun da 5 yılı dolduracağından yabancı transferi yaptım ama bobo 5 yılı doldurmasına rağmen türk statüsüne geçmedi bu durumun şansa bağlı olduğunu söyledi yönetici arkadaş tamam da bu şans nasıl oluşuyor aynı şekilde gbirliğindeki isaac de türk olmadı ama g.birliğinde oynayan tozo 5 yılı doldurduktan sonra türk statüsünde ülkemizde 5 yılını dolduran yabancı oyuncu federasyona başvurup türk statüsü alabiliyor
ben indirip denedim oyuncular artık sürekli sarı kart görmüyor gözüme çarpan ilk şey bu oldu
ya çok saol buraya upload ettiin için rastgele buldum indirdim. ana sayfadakini denemiş ölmüş çoktan
Büyük bir ihtimalle patchin son versiyonu yarin ögleden sonra cikiyor. SI ekibi calismalarin son asamasina geldi ve herhangi bir sorun cikmazsa yarin cikacak patch.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Su an yapilan son aciklamaya göre, patch birkac saat icinde cikacak.